Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Suami Tak Reti Tegur Ke?"-Pakai Ketat, Baju Izreen Azminda Macam Fesyen Balut Nangka

11-6-2019 12:25 PM|Oleh: Saiful| Komen: 153


Sebelum ini teruk dihentam sebab rampas suami orang.

Bila mengandung perkara sama juga berlaku pada Izreen Azminda.

Syawal baru-baru ini menyaksikan Izreen seronok beraya sakan dengan suaminya, Ude Wahid.

Foto: IG
Sempat bergambar dalam suasana kampung, mengenakan baju raya berwarna biru sedondon.

Wah, memang romantik. Tapi ada juga sakit hati dan sakit mata bila tengok baju Izreen.

Ketat! Macam sarung nangka katanya. Dahlah sarat hamil lapan bulan, pakai baju tak senonoh.

Foto: IG
Suami tak reti nak tegur ke? Tayang aurat isteri?

Macam-macam lagilah hentaman dari netizen di media sosial yang terang-terang memang menyampah dengan pasangan ini.

Kesian Izreen, tabahlah ya. Baru nak bergaya di hari raya dah macam-macam kutukan diterimanya.

Tapi rasanya Izreen dah lali dengan semua kecaman, yang penting suami sayang. Kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 153
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Mandi Parit, Belanja Sekolah 50 Sen. Shuib Tak Pernah Lupa Asal Usul

Komen Terbaru

Quote dewi_rina 17-6-2019 02:53 PM
Tak beranak lagi ke?
Muka kaki dah bengkak teruk nau mcm harini jugak nak beranak
Semput tengok baju dia
Tu kalau bukak mesti garu2 perut
Sbb gatal

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 11-6-2019 12:30 PM
tapi memang buruk pun..
Quote msdummy.2018 11-6-2019 12:31 PM
gigih ek dia lalu kat batas2 tuh time tgh sarat.....ah not worth lahhh....duk diam2 kat umah udah....tak pk plak kalo tergelincir ker apa
Quote chandrahusin 11-6-2019 12:33 PM
baca tajuk aku igt nak komen
netizen klu dh tak suka
semua pun nmpak tak elok
sekali tgk mmg buruk daaa
selayaknyaa kena komen
Quote laksmanabentan 11-6-2019 12:34 PM
Semua badan sendat...
sendat kat bahagian dada...
sendat kat bahagian perut
sendat kat bahagian bontot...

mmg tkade jual fesyen tuk ibu mengandung ker camna..
tgk anazalna tu elok jer berfesyen waktu mengandung...
Quote pumpkingirl 11-6-2019 12:35 PM
Elokla bergambar tepi longkang..sesuai dgn peribadi n mulutmu..
Quote TerataiMelur02 11-6-2019 12:37 PM
laksmanabentan replied at 11-6-2019 12:34 PM
Semua badan sendat...
sendat kat bahagian dada...
sendat kat bahagian perut

yessss..anzalna elok je baju2 dia..semua lawa2..
Quote kakasotong2 11-6-2019 12:39 PM
Bru ni tgk iv sheols dekat melodi raya. Merenyeh renyeh mulut mcm monyet.

Gedik bukan main.

Quote sarahmirza 11-6-2019 12:56 PM
Buruknya baju sendat gitu...
Nampak tetek dan perut...
Huduh ya amat....
Quote awex^returns 11-6-2019 12:58 PM
apesal aku tak nampak pon gambonya, dia dah delete eh
tapi aku gi skodeng IG memang huduh belaka bajunya

yes.. anzalna antara yang cantik masa preggy
boleh je pakai baju longgar2
Quote niena90 11-6-2019 12:58 PM
Mcm nak rabak baju tu sendat gila ko pakai! Aku yg tgk ni pun rasa malu tau tp ko yg pregnant dgn bangganya tayang perut yg sarat tu
Quote johan-adx 11-6-2019 01:02 PM
bulat besar kt bwh...kt atas bulat 2 mata kecil..
Quote prettyuglybabe 11-6-2019 01:08 PM
macam baju yang dah sendat tapi tetap jugak nak pakai..
punya la banyak baju maternity yang lawa-lawa..
baju dah sendat tu jugak gigih nak disarung..
Quote keds 11-6-2019 01:08 PM
baju ketat tu tak sesuai la.... macam nak meletop..

lokasi gambar atas batas tu pun tak sesuai... kalau terjatuh time sarat pregnant tak berbaloi dek non....
Quote chicozinn 11-6-2019 01:13 PM
aku tme peknen xde la nk pakai bju sendat2 ni..lagi la da msuk 3rd tri baby dlm prut dok golek2 lagi la mengah weyh..
Quote babycc 11-6-2019 01:13 PM
Background gambar bkn cantik pon.. aku x paham ape motif die nak bergambar kat batas tu..
Quote hitam_manis 11-6-2019 01:16 PM
Laki bini bodow
Quote sonatalady 11-6-2019 01:20 PM
X malu ke org tgk?
Mesti kat rumah kg ada org lain gak kan?
Laki nya pn...takut nak tegur ke?
Quote shida81 11-6-2019 01:23 PM
babycc replied at 11-6-2019 01:13 PM
Background gambar bkn cantik pon.. aku x paham ape motif die nak bergambar kat batas tu..

tu la aku rase mcm amik gambo kat tepi longkang..  x cantik...
Quote BuBuComey 11-6-2019 01:26 PM
Dah sarat2 helokla pakai baju longgar2 sikit. Ni seksa aku tgk. Tp sbb bukan aku yg pakai, so lantakla jering

Lihat semua komen(153)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086309s Gzip On
To Top