Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Gambar Dan Video Lucah Lelaki Mirip Menteri Tersebar

Oleh: Saiful|11-6-2019 11:41 AM Komen: 262
Gambar dan video intim seorang lelaki yang dikatakan mirip seorang menteri tersebar.

Malaysia Gazette melaporkan, beberapa video beliau melakukan hubungan seks dengan seorang lelaki turut tersebar.

Dalam rakaman berkenaan, dapat disaksikan seorang lelaki kelihatan melakukan oral seks terhadap 'menteri' tersebut.

Foto: Malaysia Gazette
Sumber menyatakan kejadian berlaku di luar negara, berdasarkan kepada suara televisyen di dalam video ketika ianya dirakam.

Bukan itu sahaja, beberapa transaksi wang keluar negara melibatkan Maybank dan Deutsche Bank bernilai ratusan ribu dolar Amerika juga tersebar.

Awal pagi tadi, gambar dan video berkenaan disebarkan melalui satu grup WhatsApp yang diberi nama Jemputan Hari Raya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
5
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
4
Komen: 262
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote tumpanglalu74 28-6-2019 09:24 AM

Lain-lain Komen

Quote pokaibanktokyo 11-6-2019 11:44 AM
Wtf is going on here
Quote ResellerMaxis 11-6-2019 11:44 AM
Menteri lelaki ke perempuan?
Quote gujiwa 11-6-2019 11:47 AM
siapa kahhhhh
Quote lkick2113 11-6-2019 11:49 AM
Muntri laki? Kalau ex muntri gay tua yg mengasaskan parti pgayr, yg muda ni muntri mana pulak? Muntri sokan ka? Ka org lain?
Quote ezacbee 11-6-2019 11:49 AM
Xnampak pun
Quote kabukiman 11-6-2019 11:50 AM
Jesus farking Christ.
Quote gujiwa 11-6-2019 11:51 AM
IMG-20190611-WA0005.jpg

Picture ni ngah bertebaran
Quote barfi 11-6-2019 11:53 AM
Sapo nyah?
Quote kenarikelabu 11-6-2019 11:53 AM
Apalagi....kasik dedahkan la siapa menteri tak senonoh tu
Quote riyadhK 11-6-2019 11:55 AM
gujiwa replied at 11-6-2019 11:51 AM
Picture ni ngah bertebaran

Azmin aiskrim ke
Quote gujiwa 11-6-2019 11:56 AM

ntah la noks..
tak bape jelas gambo nye..
tapi iols bace kat komen.. dorng pun speku azmin..


Quote Thanatus 11-6-2019 11:57 AM
Edited by Thanatus at 11-6-2019 11:59 AM

cuba check ig lokman adam.ada gambar pemindahan dana ke akaun menteri tersebut kekdahnya...
Quote manehnya 11-6-2019 11:59 AM
sapa woiii sapaaaaaa....
Quote gujiwa 11-6-2019 12:01 PM
telegram ada weii video dia.. geli plak nak nengok..
Quote cikpolop 11-6-2019 12:02 PM
Thanatus replied at 11-6-2019 11:57 AM
cuba check ig lokman adam.ada gambar pemindahan dana ke akaun menteri tersebut kekdahnya...

Tengs. Dah baca. Transaksi tu 2017 n 2012.
Quote rainbowrainz 11-6-2019 12:02 PM
X clear lah pic tu
Quote badaksumbu 11-6-2019 12:02 PM
lkick2113 replied at 11-6-2019 11:49 AM
Muntri laki? Kalau ex muntri gay tua yg mengasaskan parti pgayr, yg muda ni muntri mana pulak? Muntr ...

cek ig lokman adam. rasanya perang sotong bakal meletus





Quote MissMamamia75 11-6-2019 12:03 PM
Boleh baca di IG LokmanAdam..

Ada report details dlm tu
Quote gujiwa 11-6-2019 12:07 PM
"itu bukan saya.. suami saya gemuk"

Lihat semua komen(262)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.265785s Gzip On
To Top