Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Seronok Ke Orang Kutey Buah Anggur Hang,"- Syatilla Melvin Picit Payudara Adik

11-6-2019 11:10 AM|Oleh: Saiful| Komen: 74

Syatilla Melvin memang selalu bergurau kasar dengan adik-beradiknya.

Riuh rendah jadinya kalau tengok video-video yang dimuat naik di Instagram.


Biasalah orang Utara memang meriah bila bercakap.

Tapi gambar baru-baru ini menimbulkan rasa kurang senang netizen.

Foto: IG


Dianggap lucah sebab Syatilla dilihat mencubit payudara adiknya, Syifa Melvin.

Kapsyennya, :Wei @syifamelvin hang seronok ka org duk kutey buah anggur hang?hmm budak2 lani."


Apa lagi memang kena kecamlah.

Kongsi sesama keluarga sahaja cukuplah, tak perlu tayang satu dunia kata mereka.

Mungkin niat isteri kepada Shaheizy Sam ni hanya bergurau dengan adik beradik, tapi orang lain yang tengok macam tak senonoh pula. Tak begitu? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 74
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Nadia Brian Terpaksa Tunda Nikah Sebab Lokasi Dah Penuh

Komen Terbaru

Quote cikbawang237 17-6-2019 02:41 PM
dia ni mmg kasaq kan.. iols bukan fans dia tp iols anggap ni as a gurauan heeee

Lain-lain Komen

Quote masnona 11-6-2019 11:06 AM
Nk komen apa ni
Quote putehkundor 11-6-2019 11:07 AM
lok laq
Quote meow_tompok 11-6-2019 11:08 AM
komen pun buat tambah dosa.


Quote Atata 11-6-2019 11:15 AM
Rasanya gambar tak sengaja snap tangan Syatilla landing kat situ. So dia pun buat la caption mcmtu. Dia ingat lucu
Quote SWORKS27 11-6-2019 11:19 AM
buat la pa suka hanpa pun...cubit ka, ramas ka..benda betutup x pa aih...
bukan mcm pompuan laen..pakai baju sendat nampak tek...x pakai tudung..
baju singkat nampak pungkok...
lagi naya
Quote nononcrux 11-6-2019 11:22 AM
Atata replied at 11-6-2019 11:15 AM
Rasanya gambar tak sengaja snap tangan Syatilla landing kat situ. So dia pun buat la caption mcmtu.  ...

aku pon rase mcm tu, sbb respon si adik tak kalut pon mcm kena picit.. pengomen tegar je ber'over thinking.. yach!
Quote grouper 11-6-2019 11:24 AM
Nak kata camera angle tapi..
Quote MelZ_Eulalia 11-6-2019 11:37 AM
lahaiiiii kot ye punn takyah la letak caption bodo mcm tu
Quote tagas 11-6-2019 11:41 AM
pompuan zaman skang mane ade maruah

tgk kat tumblr jer bersepah pic boya2 wat modal capmelan
Quote Managerara 11-6-2019 11:45 AM
Padanla..caption rempit sangat..memangla tak sengaja tapi caption sengaja bagi org tertumpu kat situ mcm xde maruah
Quote disneyrecess 11-6-2019 11:55 AM
Muka deols dah classy tp mulut so rempit! {:nose
Quote mata_kucing 11-6-2019 12:07 PM
Mmg xminat,  xkan minat dia ni,  jd mmg xfollow dan xambil tahu.
Quote kakakau 11-6-2019 12:08 PM
dorang ni kan golongan takberapa nak educated sgt. dimaafkan kot
Quote bondeh 11-6-2019 12:24 PM
Dia ni try hard nak jadi macam adik beradik Anzalna tapi sooooo pprt. Melvin Sisters ni seangkatan dgn Kembong Sisters. Meolls suka Nasir Sisters & Senrose Sisters nampak mewangiiiiii
Quote putehkundor 11-6-2019 12:31 PM
kutey ni bahasa kedah untuk cubit....kecik2 dulu iols selalu sebut
Quote EvieWanKenobi 11-6-2019 12:32 PM
sampah betul caption..
Quote keys 11-6-2019 12:45 PM
Jenis tak malu. Benda aib begini pun nak tunjuk.
Quote keds 11-6-2019 01:03 PM
artis gred apa ni? caption sampah sungguh.
Quote kakasotong2 11-6-2019 01:09 PM
Rempit habis perangai setillah. Annoying. Pprt gila perangai.

Meols tgk syida je yg ok perangai nya. Yg jd menantu iron lady tu. Muka nmpk mcm budak baik je.

Kakak2 yg lain muka garang cengeh.

Lihat semua komen(74)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074302s Gzip On
To Top