Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ya Allah Sukanya Tengok Gambar Bertiga Ni!" - Peminat Terharu Sharnaaz Dan Nabila Bergambar Raya

10-6-2019 11:42 AM|Oleh: SakuraJo| Komen: 40

Banyak gambar artis yang menjadi perhatian bersempena Syawal yang tiba kali ini. Pelbagai gaya busana dan juga menu masakan enak yang dikongsikan menerusi laman IG masing-masing.

Namun, bagi keluarga pelakon Sharnaaz Ahmad dan isterinya, Noor Nabila, mereka benar-benar telah menyentuh hati ramai peminat.


Pasangan ini yang dikatakan mengalami masalah dalam rumah tangga mereka sejak Februari lalu, telah berkongsi gambar mereka bersama dan tidak ketinggalan anak comel mereka Jebat Jayden.

Menerusi IG kedua-duanya, mereka muat naik gambar keluarga mereka 'bersatu' kembali dan ini sekaligus menyebabkan ramai peminat berasa terharu.



Warganet juga tidak henti-henti menitipkan doa agar perkahwinan mereka ini kekal selamanya.

Kredit foto: IG
Kredit foto: IG

Peminat juga mengucapkan syukur dengan penyatuan ini!



Sharnaaz yang memakai baju Melayu rona kelabu dipadankan sedondon dengan Jayden dengan baju Melayu mininya. Memang comel!

Manakala, Nabila tampil ringkas dengan baju kebaya moden dengan corak abstrak. 


Apa pula pendapat anda? Comelkan keluarga Sharnaaz ni? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
6
Terkejut
2
Sedih
6
Lawak
5
Bosan
5
Komen: 40
Komen

Previous : Siapa Yang Bakal Hamil Nanti? Lucinta Luna Bercinta Dengan 'Lelaki' Jadian

Next       : BCL Dihentam Peminat Indonesia Gara-Gara Berkebaya Malaysia

Komen Terbaru

Quote jengl0t 2-8-2019 06:29 PM
Aunty_Acid replied at 12-6-2019 09:35 PM
Betul ckp ko, dia ni lah retis lelaki yg plg x hensem dlm list aku pakej dgn mulut taik

lepas tu panas baran lak tu. komplit pakej

Lain-lain Komen

Quote rolypoly 10-6-2019 11:46 AM
kat ig mama tini takde pun post gambar raya depa  bertiga eh. anak2 yg lain ada je.
Quote Kurex 10-6-2019 11:46 AM
Dah wangi sikit dah shernazz ni
Quote masnona 10-6-2019 11:50 AM
Aku kalau die upload gmbr baby je aku ok. Tp bl ada makpaknya rse krik krik sbb annoying tgk mak apaknya
Quote zaziot 10-6-2019 11:55 AM
aku suspek nabila peknen sbb caption nanaih tu letak icon ber4..makpak + 2 kids
Quote LautBiru52 10-6-2019 11:59 AM
Elok la berbaik semula. Dah kawin ni turunkan la ego masing2.
Quote slyfynx 10-6-2019 12:08 PM
Kadang2 aku x paham yg jenis obses sgt.
Yes, aku paham yg happy sbb diorang berbaik.
Ni cara komen kekadang tu mcm... ade effect ke kalau diorang berbaik kt korang smpi kene bersungguh2 sgt happy.
Quote Minami2013 10-6-2019 12:51 PM
rolypoly replied at 10-6-2019 03:46 AM
kat ig mama tini takde pun post gambar raya depa  bertiga eh. anak2 yg lain ada je.

Raya kat kl depa ni.. jj tak sihat. Ada nabila explain kat ig die tak silap. Yang lain raya kat kelate...
Quote Sazida 10-6-2019 01:01 PM
slyfynx replied at 10-6-2019 12:08 PM
Kadang2 aku x paham yg jenis obses sgt.
Yes, aku paham yg happy sbb diorang berbaik.
Ni cara komen ...

Hahahahaha mana la tau lepas komen kt ig retis depa screenshoot komen depa simpan buat kenangan. Mcm bodoh je g mencapub kt situ.
Quote Melorqe 10-6-2019 01:34 PM
rolypoly replied at 10-6-2019 11:46 AM
kat ig mama tini takde pun post gambar raya depa  bertiga eh. anak2 yg lain ada je.

rajin ko stalk.
aku harap mak pak tak yah lah menyebok urusan anak menantu.
ipar duai pun kalau boleh buat la hal sendiri. esp yg masih tak kawin2 tu.

Quote sukacactus 10-6-2019 02:50 PM
Elok la kalau dah berbaik...utk kesejahteraan Jayden jg
Quote annadonna 10-6-2019 03:37 PM
aku rasa nabila pun dah mula dengar cakap sharnaaz pasal tu keluarga dia dah senyap sikit. Maybe ada berlaku discussion antara dorang and nabila dah sedar yg kalau nak berbaik dia kena menuju Sharnaaz bukan menuju family Paki nya itu
Quote tagas 10-6-2019 04:10 PM
kejap jer tue

esok lusa merengsa ngadu domba balik da tue
Quote minah_selekeh 10-6-2019 04:59 PM
Alhamdulillah kalau dah aman.. Kuncinya, suami isteri settle masalah sama2, jangan libatkan orang luar..
Quote August 10-6-2019 09:56 PM
Diorang beraya kat penangkan
Quote JiEunTak 10-6-2019 10:38 PM
Hikmah di sebalik sakit nya si Jebat. Mama ngn abah dia kembali bersatu. Bak kata nanaih dua2 kena join sesi pemulihan akhlak....gamaknya 1st lesson is hormat suami and jgn terpengaruh ngn familia sndiri
Quote ouch! 11-6-2019 02:45 AM
Tapi nabila mmg x raya belah dia lgsg la kan. Meaning dia ngalah ikut laki dia n maybe hikmah sbb jebat sakit aritu.
Quote anarina 11-6-2019 02:57 AM
zaziot replied at 10-6-2019 11:55 AM
aku suspek nabila peknen sbb caption nanaih tu letak icon ber4..makpak + 2 kids

Mata aku dah buta ke napa aku nmpk 3
Quote de_ikea 11-6-2019 06:22 AM
Alhamdulillah. Tgok depa raya kat penang pun dah nmpk mula detik bhgia. Hikmah jj sakit.
Quote babyhubby85 11-6-2019 07:16 AM
Awat nabila nampak kepam

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097005s Gzip On
To Top