Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Saya Sangka Anjing, Rupanya Beruang" - Zarith Sofia Jelaskan Dia Keliru Pada Ketika Itu

10-6-2019 09:42 AM|Oleh: Mat| Komen: 142

Beberapa hari lepas tular sebuah video yang menunjukkan seekor beruang matahari yang disimpan di sebuah bilik di kondominium. Selepas disiasat, beruang matahari itu rupa-rupanya disimpan oleh seorang penyanyi, Zarith Sofia Yasin.


Menurutnya lagi, anak beruang matahari itu ditemui dalam keadaan lemah di Kawasan Bukit Ampang dan beliau berniat mahu menghantar haiwan liar itu ke pihak yang berkaitan selepas beruang itu pulih dan sihat.



Tambahnya Zarith lagi, dia menyangka anak beruang matahari itu seekor anjing dan membawa pulang untuk menjaganya buat sementara waktu, namun semuanya terbatal apabila video itu menjadi viral.

"Ini bukan cara saya untuk membuat duit. Haiwan bukanlah untuk dijual dan dieksploitasi," tegas Zarith. Dia juga bersedia menghadapi segala kemungkinan di atas kesalahannya ini.


Apa pendapat anda? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
5
Bosan
2
Komen: 142
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Ibu Minta Maaf Keguguran" - Dugaan Syawal Fasha Sandha Dan Keluarga

Komen Terbaru

Quote masdiana-ana 12-6-2019 04:14 PM
seriuslylah tak reti beza anjing dan beruang..kebodohan apakah ini..

Lain-lain Komen

Quote esbok 10-6-2019 09:47 AM
Ko biar betui jah
Quote ramaramu 10-6-2019 09:48 AM
Takkan mengap sangat? obvious kot tu bukan anjing!!!!!
Quote EvieWanKenobi 10-6-2019 09:49 AM
tang mana yang sama?
Quote exclusive_vvip 10-6-2019 09:50 AM
xde alasan lagi bodoh dia leh bagi ke? ke dia mmg terlampau bodoh sampai dia taktau yg org malaysia lagi ramai cerdik dari dia...geram pulak dgr alasan dia..
Quote Ivysaur 10-6-2019 09:54 AM
Adoi anjing = beruang. Hahahaha
Quote putehkundor 10-6-2019 09:55 AM
dia ni kantoi main dgn laki org masa bulan ramadan kan
Quote Pixie902 10-6-2019 09:56 AM
Banyak anjing terbiar berkeliaran takda pulak nak bawak balik rumah...

Tak boleh bezakan anjing dgn beruang?  Eh hello...baru keluar gua ke dia ni...

Lagi satu...kalau anjing pun, takkan dibiar sekor2 dlm rumah masa balik raya...dibiar berkeliaran dlm rumah tak risau kena samak satu rumah ke nanti...

Alasannnn...alasannn...harap dikenakan hukuman sewajarnya...
Quote niena90 10-6-2019 09:56 AM
Dulu ko tak pegi sekolah ke belajar pasal haiwan? Obviously suara tu bukan suara anjing. Dan kalau anjing pun pehal plak ko nak bela dlm rumah? Ko islam kan pompuan? Reason ko mmg tak boleh pakai
Quote Kurex 10-6-2019 10:08 AM
Seriouslah.. Sampai aku sendiri who are yous penyanyi ni.. Apa pun, bodohnya tak tau beza anjing dengan veruan.. Bodohnya kau seperti vokuro
Quote aku_best 10-6-2019 10:09 AM
Kena masuk tadika balik la mcm ni..anjing n beruang pon x kenal....
Quote Suchi 10-6-2019 10:11 AM
Kat fb astro gempak ade bini2 org dedahkan dia ni skandal ngn laki dia.
Dahla tak kenal sapa dia nih tup2 kuar mcm2 cite
Quote slyfynx 10-6-2019 10:11 AM
niena90 replied at 10-6-2019 09:56 AM
Dulu ko tak pegi sekolah ke belajar pasal haiwan? Obviously suara tu bukan suara anjing. Dan kalau a ...

Kan...
dah la alasan x logik, pastu alasan tu pun ttp salah.
Ape ke x cerdik nye la pompuan ni. And....
WHO ARE YOUSSSSSSSSSSSSS?
Quote MatDeghem 10-6-2019 10:11 AM
Ini case bodoh dari dalam perut mak.....

#bodohtakbolehbincang
Quote sidewinder 10-6-2019 10:12 AM
kalu anjing pun ko tu "Zarith Sofia Yasin".....ada perkataan "Yasin" kat nama ko......sah2 islam....kemon derrr cara alasan creative skit
Quote syahoney 10-6-2019 10:13 AM
seriously? alasan mcm noob giler...ape la ngek sangat anjing ngan beruang tak tau beza?
Quote gummiebear 10-6-2019 10:14 AM
Takde alasan yang lebih cerdik ke sis?
Quote manehnya 10-6-2019 10:15 AM
dia ni bodoh ke, x skolah?

budak tadika pun reti beza anjing ngan beruang doh
Quote alaa 10-6-2019 10:24 AM
this is a new level of stupidos ke?
Quote Atata 10-6-2019 10:27 AM
Bodohnya alasan. Nmpak sgt buat2 cerita. Mesti dah kawtim dgn seller tu nak bagi alasan apa. Kalau dia terus terang haruslah dengan sindiket2 menjual haiwan ni pun masuk dalam sekali.

I hope perhilitan korek habis2 minah ni

Lihat semua komen(142)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072196s Gzip On
To Top