Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Wow! Cantiknya Teman Wanita Syafiq Kyle, Bukan Main Ye Syafiq

7-6-2019 10:10 AM|Oleh: Top5| Komen: 29

Syafiq Kyle mendedahkan bukan sengaja dia menyembunyikan hubungan istimewa dengan Mimi Lana. Dia tidak mahu terlalu menunjuk-nunjuk kehidupannya kepada umum. Tambah Syafiq dia mempunyai pendirian tersendiri dalam berkongsi kisah peribadi kepada umum.


"Saya tak berapa hard sell sangat dalam perhubungan saya. Bukan semua orang nak tahu hal peribadi, saya ada cara tersendiri," katanya kepada mStar.

"Dia teman istimewa saya. Memang kami sudah lama berkawan tapi saya tidak mahu menjaja kisah cinta kepada peminat.

"Saya bukannya mahu bermain teka-teki kerana ramai juga yang sudah tahu mengenai hubungan ini dan pernah nampak kami keluar berdua sebelum ini.

"Namun, kami putuskan tidak mahu terlalu menunjuk pada orang mengenai hubungan ini kerana bukan kewajipan untuk beritahu hubungan pada semua orang, " katanya. 

Bekas naib juara Pencarian Hero Remaja ini tidak menolak sebarang jodoh yang tiba dalam masa singkat kerana dia sudah bersedia.


Syafiq Kyle juga mengakui dirinya tidak terlalu memilih dalam mencari wanita yang mahu dijadikan teman hidup.

"Sejujurnya, saya tak memilih. Kriteria wanita idaman saya mudah sahaja, biarlah sedap mata memandang dan menyenangkan hati saya. Itu sahaja.

"Usia juga tak memainkan peranan. Jika sampai jodoh, saya tidak mahu tunggu dan terus sahaja berkahwin. Buat masa kini, saya masih solo dan tidak mengenali sesiapa. " katanya lagi. 



Apa pendapat anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 29
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Artis Wanita Ditahan Beruang Matahari Ditinggal, 'Menangis Minta Makan'

Komen Terbaru

Quote elaisyah 29-6-2019 12:10 AM
Muka ada iras liyana jasmay sikit

Lain-lain Komen

Quote mizZue 7-6-2019 12:06 PM
Ls mimi,syafiq..tlg jgn menunjukkan sgt eh..iols suka kowang berdua..xmo xmo mcm org lain.jg ke exclusifan hbngan kowang eh
Quote azelinaputeri 7-6-2019 01:04 PM
cantik dan berbakat.. untung syafik
Quote makneng 7-6-2019 02:01 PM
Capik belakang cikit q
Quote virgo19 7-6-2019 02:21 PM
So sebenarnya diorg bercinta ke tak? Mula2 cakap mimi lana tu teman istimewa, tapi last2 dia cakap masih solo dan tak mengenali sesiapa
Quote melnanzz 7-6-2019 02:24 PM
Suka tengok Mimi Lana jadi gadis kampung dalam drama Cari Aku Di Syurga. Very good acting.
Quote mizzmimi 7-6-2019 02:24 PM
Awek kena kacau vvip letteww..
Quote giyomi 7-6-2019 04:13 PM
klu jantan wat apa pon , it can be forgotten in just a snap, tp klu ppuan, seumur hidup kena kutuk wlpon sekadar tunjuk pusat. mentaliti kita bila nak berubah
Quote user2012 7-6-2019 08:38 PM
Agak2 sapik mintak doggy tak
Quote hasniey 7-6-2019 08:50 PM
Tp....capik blkg sikit ni......erm..ai xboleh lupa la
Quote samshik 7-6-2019 09:08 PM
hasniey replied at 7-6-2019 08:50 PM
Tp....capik blkg sikit ni......erm..ai xboleh lupa la

Mek pun.. Tgk die mcm kene rewind kesah pensel 2b ittiew!!!
Quote delia3003 7-6-2019 09:13 PM
Edited by delia3003 at 7-6-2019 09:17 PM

Kesian mimi ni dah macam melukut di tepi gantang, macam dia plak terhegeh2 sebelum ni, capik baru sekarang nak mengaku. Untung ler, muka tak seberapa dan rendah plak tu tapi dapat awek cun dan tinggi lampai
Quote sheqim 7-6-2019 09:34 PM
Hmm mcm xsesuai je tapi i pray terbaik for both
Quote lil_honey 7-6-2019 09:56 PM
mimi punya acting ni memg terbaik..dengan suara dia lembut tapi bersahaja je...mimik muka dia pon sama...
mimi lana ni takde gosip2 liar lagi kan?? macam capik..untung laa...
Quote beta_carotene 7-6-2019 10:39 PM
lil_honey replied at 7-6-2019 08:56 PM
mimi punya acting ni memg terbaik..dengan suara dia lembut tapi bersahaja je...mimik muka dia pon sa ...

Mimi pnh kne cekup mendadih kansszz
Quote jijana 7-6-2019 10:42 PM
Edited by jijana at 7-6-2019 04:27 PM

Tang mane exclusive couple..so so je pun..
Quote rosmahisham 8-6-2019 12:55 AM
Edited by rosmahisham at 8-6-2019 12:58 AM

aku sorang ke yg rasa mim lana ni muka bese2 je.klu x mekap tu npk desa jgk.tp sepadan la sapik pun muka bese2 jgk.
Quote Membercaribaru 8-6-2019 01:12 AM
delia3003 replied at 7-6-2019 09:13 PM
Kesian mimi ni dah macam melukut di tepi gantang, macam dia plak terhegeh2 sebelum ni, capik baru se ...

Eh dulu rasanya mimi yang taknak mengaku ada hubungan dengan capik. Sampai capik pun macam ala-ala keluar statement macam merajuk jugak. Eh ke iolls silap?
Quote hangdenim 8-6-2019 01:25 AM
Mimi lana soo skinny like supermodel, padan la dgn capik jugak, so hot especially bila dia ke belakang skekk kbye
Quote sharlenetexas 8-6-2019 02:20 AM
Kiehl's ni bawak berapa ramai artis/ influencer ke oversea? Marhaen terpaksalah bayar full price.

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.124903s Gzip On
To Top