Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Adira Takut Dan Malu Untuk Beraya Di Rumah Madu?

8-6-2019 10:39 AM|Oleh: top5complete| Komen: 94

Penyanyi popular Adira mendedahkan dia tidak pernah bertandang ke rumah madunya, Sharifah Norshafila Hassim atau dikenali sebagai Datin Red setiap kali lebaran Syawal.


Foto: Instagram

Siti Adira Suhaimi, 28, berkata, dia tidak bergaduh atau bermasalah dengan Datin Red, namun dia memilih untuk tidak mengambil tahu tentang madunya itu.

"Saya tidak pernah pergi ke rumah dia walaupun hari raya. Sebenarnya, saya jenis tak kacau kehidupan sana.

"Hubungan saya dan dia baik dan kami tidak bergaduh. Tapi, saya memang tak ambil tahu mengenai kehidupan dia.

"Kami tidak pernah berhubung, tapi kalau orang itu baik dengan saya saya juga layan dia dengan baik," katanya kepada mStar Online.

Datuk Red dan Adira berkahwin pada 3 Disember 2015 di Songkla, Thailand. Mereka dikurniakan anak pertama pada 10 Mac 2017, anak kedua pada 9 september 2018 dan kini sedang hamil lima bulan.

Dalam masa sama, Adira turut berkongsi kenangannya beraya di Sabah.

"Setiap kali saya balik Sabah, saya akan cari nasi untuk dimakan pada pagi raya. Tak kisah nasi apa-apa, tapi wajib makan nasi.

"Saya tak nak perut terkejut sebab enam tahun lalu saya makan kuih raya sepanjang hari itu sehingga saya sakit perut terut," katanya lagi.



Kalau hubungan baik, kenapa tidak mahu mengambil tahu hal masing-masing kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 94
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Wow! Cantiknya Teman Wanita Syafiq Kyle, Bukan Main Ye Syafiq

Komen Terbaru

Quote Linahlynn 17-6-2019 10:00 AM
bagusla..semoga adira berbahagia selalu

Lain-lain Komen

Quote Ivysaur 8-6-2019 10:41 AM
Buat la yang terbaik untuk keluarga. Janji tak gaduh dah la
Quote Meiizu 8-6-2019 10:42 AM
Elok takyah bejupe..dah kata tak gaduh tu elok dah tu
Quote beatgirlX 8-6-2019 10:47 AM
Hmmm ..moga baik2 je
Quote belilies 8-6-2019 10:49 AM
Retis rempuan dr sbh ni cantik bahgai tp problemo satu. Tapi iols tetap suka kecantikan dorg, mcm doll.
Quote yuki812 8-6-2019 11:04 AM
ada satu tika, lebih baik tak tau dan tak payah amik tau..itu lebih bahagia.
Dari kita sibuk2 nak tau..tertau..dan makin tau..percayalah kita akan makin sakit hati dan tak bahagia.
Quote prettyuglybabe 8-6-2019 11:16 AM
dah amik laki orang tu elok diam-diam je la..
melainkan kawin yang direstui..
ni kawin pun sorok-sorok, stay low profile je la..
Quote kiah_mai_pulak 8-6-2019 11:35 AM
Tak kacau kehidupan di sana, tp memilih berkongsi batang dgn org disana. Tak sama ke dgn kacau??? Koossserrr lahh kau adira
Quote miznora 8-6-2019 11:45 AM
yelaah.. dari begaduh baik dok diam2. jaga umah masing2 tak gitu??
Quote nishikido 8-6-2019 11:55 AM
Memang itu yang sebaiknya..belah sana pon tak sakit hati.biar tak tahu dari tahu..kalau tahu bikin sakit hati jah.cukup tahu belah sana masih hidup sihat sejahtera sudah..
Quote top5complete 8-6-2019 12:17 PM
saya tidak dapat bayangkan jika dalam pengetahuan saya pasangan sedang syok bermain dengan isteri lain.. lepas tu pulang ke rumah kita.. main pula dengan kita.. .. . tak dapat banyangkan macam mana dia boleh hidup dalam keadaan macam tu
Quote becir 8-6-2019 12:54 PM
top5complete replied at 8-6-2019 12:17 PM
saya tidak dapat bayangkan jika dalam pengetahuan saya pasangan sedang syok bermain dengan isteri la ...

Mungkin it's time pulak bila tok laki pulang ke Sana Kita melayan yg lain pulak
.#matilanak..
Quote BoongaKertas 8-6-2019 02:04 PM
prettyuglybabe replied at 8-6-2019 03:16 AM
dah amik laki orang tu elok diam-diam je la..
melainkan kawin yang direstui..
ni kawin pun sorok-s ...

Agree. 2nd wife patut tahu kedudukan dia. Baguslah adira buat mcm tu.
Quote ReginaGeorge 8-6-2019 02:08 PM
Menyampah tengok muka datin red. Nak buat muka gedik tapi Nepal keluar.
Quote KIM.K 9-6-2019 12:07 AM
Dulu pernah jumpa 2nd wife sorang celeb, dia bersyukur dah 11 tahun kawin. Tahun tu dia sangat gembira sebab pertama kali dapat beraya dengan madu
Hubby dia ajar mesej tanya khabar sekali sekala walaupun madu tak jawab. Lama2 lembut juga hati madu
Quote umbut 9-6-2019 12:15 AM
Kau yg rampas laki org kaulah buat baik..
Quote mizZue 9-6-2019 01:51 AM
KIM.K replied at 9-6-2019 12:07 AM
Dulu pernah jumpa 2nd wife sorang celeb, dia bersyukur dah 11 tahun kawin. Tahun tu dia sangat gembi ...

Wahh..siapakah..ehh kepocii gitteew
Quote KIM.K 9-6-2019 02:31 AM
mizZue replied at 9-6-2019 01:51 AM
Wahh..siapakah..ehh kepocii gitteew

Celeb tu sorang motivator terkenal.. ^^
Quote faint_heart 9-6-2019 03:47 AM
becir replied at 8-6-2019 12:54 PM
Mungkin it's time pulak bila tok laki pulang ke Sana Kita melayan yg lain pulak
.#matilanak..

Buahahahaha!!! #matilanak #pucukmuda
Quote faint_heart 9-6-2019 03:48 AM
KIM.K replied at 9-6-2019 02:31 AM
Celeb tu sorang motivator terkenal.. ^^

Sapa ni chu olls .. spill the tea pls

Lihat semua komen(94)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077285s Gzip On
To Top