Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Lawak Hambar Tentang Bekas Isteri Dan Bakal Anak, PU Abu Dicerca Tidak Empuk!

4-6-2019 10:12 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 50

Sejak kebelakangan ini, kian popular nama PU Abu kalau nak dibandingkan semasa dia menyertai rancangan Pencetus Ummah. Hal ini dek kerana gosip panas yang sentiasa mengekorinya.


Foto: IG PU Abu

Umum mengetahui gosip kecurangannya terhadap isteri yang sedang sarat mengandung dengan janda yang juga merupakan seorang usahawan kosmetik.

Kontroversinya semakin panas apabila cerai dilafazkan dikatakan tidak sah oleh mahkamah, tetapi disahkan juga kemudiannya.

Ramai tidak berkenan dengan perangai tidak semenggah PU Abu yang kadang-kadang suka berbalah dengan warganet seperti kanak-kanak.

Terbaru, jawapan yang diutarakan PU Abu menerusi Instastorynya mendapat kecaman netizen kerana dianggap tidak matang dan seperti mempersendakan bekas isteri dan bakal anaknya.



Netizen apa lagi, terus mencerca sikap PU Abu yang tidak matang dan tidak empuk yang kononnya ingin membuat lawak tetapi hambar.


Kredit foto: Twitter

Masih relevankah gelaran PU di pangkal namanya dengan sikap tidak semenggah dipamerkan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 50
Komen

Previous : Siapa Yang Bakal Hamil Nanti? Lucinta Luna Bercinta Dengan 'Lelaki' Jadian

Next       : Kenapa Fizo Omar Raya Di Kelantan Tapi Mawar Pula Di Penang? Gaduh Ke..

Komen Terbaru

Quote Benefits01 15-10-2019 02:00 AM
I benci dia ni.penunggang agama.

Lain-lain Komen

Quote sfrnna 4-6-2019 10:29 AM
Memang hambar pun. tolong la pung PU tu. menyampah.
Quote LostStar 4-6-2019 10:34 AM
dia ni dah tak relevan guna PU tu.. dia selayaknya guna pakai nama ni 'ABU ONAR' untuk gelaran baru..  
Quote selipar_hijau 4-6-2019 10:39 AM
Muka dah la mcm johnny lever
Quote hannan_rayyan 4-6-2019 10:47 AM
netizen pun tak payah lah panggil dia PU, dia takdak mencetuskan apa2 pun
Quote arffa 4-6-2019 10:52 AM
Boleh tak jangan up benang banyak sgt si Abu ni. Bukan artis pun
Quote ikanmasin 4-6-2019 11:04 AM
dia ni hot psl kisah peribadi jer..lain2 takde kepentingan pun
bagus buang pu dia tu.semak jer
Quote Laracrop 4-6-2019 01:06 PM
Dia ni bkn Pencetus Ummah,abu ni Pencetus kontroversi iaitu PK. Tapi dia ni bkn leh Pikir pun otak pun xde huhhhhhhhhh...
Quote Mary_jane 4-6-2019 01:12 PM
Moga anak tu lah yang akan tahlil & talkin kan kau sekali nanti.
Quote Orix 4-6-2019 01:24 PM
PUkey PUnai PU abuRIT.....
Quote aijinmisaki 4-6-2019 04:23 PM
Orix: PUkey PUnai PU abuRIT.....

Hahahahahaha
Quote giyomi 4-6-2019 04:39 PM
PU, PU dah tak releven, kebanyakan masuk hanya tuk hadiah realiti nya perangai cam...you name it
Quote boojaat 4-6-2019 05:20 PM
Nape byk sgt tred pasal PU x senonoh ni???
Quote damian_lee 4-6-2019 05:33 PM
LostStar replied at 4-6-2019 02:34 AM
dia ni dah tak relevan guna PU tu.. dia selayaknya guna pakai nama ni 'ABU ONAR' untuk gelaran baru. ...

Kalau nak lebih power
Abu Ibnu Onar
Koserrr laaaaa
Nak kata Abu Lahab .. Abu Jahal mcm over sangat
Quote acik79 4-6-2019 08:41 PM
Eksyennya mamat ni, sok2 anak ko tu la yg akan bacakan talkin utk ko...
Quote acikbajuhijau 5-6-2019 12:41 AM
Acik cuma mampu berhuhu utk org yg mcmni. Mcmna bole ada dlm dunia pun acik xtau.
Quote awexgaban7 5-6-2019 12:42 AM
Hidup jgn bongkak sgt.... roda tu bulat
Quote kiah_mai_pulak 5-6-2019 12:45 AM
PU.ndek Abu.red
Quote namieamuro 5-6-2019 01:40 AM
masalahnye knp netizen prihatin lg kt mangkok abu ni? kate nk boikot so tayah layan..byk pulak chite die dlm gossip ni.
Quote precious_chicas 5-6-2019 09:40 AM
ai heran betul netizen hadap sangat kisah rumahtangga mamat ego ni. Wartawan tu mmg kerja dia dah nak sensasikan menda yg haprak camni.

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097480s Gzip On
To Top