Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sampai Hati Chef Fikree Halau Isteri Macam "Anjing" Selepas 3 Hari Diceraikan

4-6-2019 09:59 AM|Oleh: top5complete| Komen: 168

Bekas isteri Chef Fikree, Sharifah Zuriehan Ben Yahya mendakwa Fikree telah menghalau dia dan anak mereka seperti pengemis selepas tiga hari diceraikan.

Zuriehan juga memberitahu dia sudah beberapa kali memujuk bekas suaminya itu untuk menyelamatkan perkahwinan mereka, namun usahanya gagal dan tidak diendahkan.


Foto: Instagram

Zuriehan juga mendakwa Fikree dan skandalnya tinggal serumah dan membuat maksiat di bulan Ramadan yang mulia. Selain itu, katanya kecurangan yang berlaku itu bukanlah kali pertama. Fikree juga pernah pernah berbalas mesej berbaur lucah dengan seorang pengacara TV9.



Zuriehan juga mendakwa bekas suaminya itu langsung tidak mempedulikan makan minum mereka dua beranak selain hanya memasukkan duit ke dalam bank.


Isteri Chef Fikree Dakwa Dicerai & Mangsa Keganasan Rumah Tangga



Foto: IG Zuriehan 

Nampaknya, kemelut rumah tangga melanda Chef Fikree Aznan belum menemui titik nokta biarpun mereka sudah bercerai. Beberapa hari lalu, Chef Fikree menafikan tuduhan yang dilemparkan oleh bekas isterinya itu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
7
Sedih
4
Lawak
7
Bosan
5
Komen: 168
Komen

Previous : Siapa Yang Bakal Hamil Nanti? Lucinta Luna Bercinta Dengan 'Lelaki' Jadian

Next       : Lawak Hambar Tentang Bekas Isteri Dan Bakal Anak, PU Abu Dicerca Tidak Empuk!

Komen Terbaru

Quote ell768 12-7-2019 09:02 AM
dah laa xyah rebut jantan busuk mcm tu...aku semua tu x kenal..tp kesian kt bini and anak tu..xper laa muda lg kan..anak tu jaga elok2...bangkai2 tu hang lantaq p laaa mereput laa tu x lama lg..jgn buang masa dah..

Lain-lain Komen

Quote riyadhK 4-6-2019 10:02 AM
Laaaa dah cerai ke?
Quote armin 4-6-2019 10:17 AM
Budak kecik blh color rambut eh? Tak bahaya ke chemical tu utk budak
Quote johan-adx 4-6-2019 10:17 AM
Ada lg ker sambungan
Quote annabellaruz2 4-6-2019 10:21 AM
Edited by annabellaruz2 at 4-6-2019 01:18 PM


edited :

dah dapat sapa skandal dia.
maaf akak JJCM..adooii (sbb initial name sama M)

Quote msdummy.2018 4-6-2019 10:29 AM
bila plak diaorg bercerai
Quote sue_liah 4-6-2019 11:09 AM
jantan ni kalau dia dh syg betina lain mmg dia tk hadap la ank bini lg

ank dia yg comel tu pun tgk tak ada perasaan ek

jantan sial tul halau bini..dh la nak raya..kesian la hai

semoga esok2 si fikree dpt balasan setimpal buat ank bini mcm ni
Quote cmf_blingblings 4-6-2019 11:18 AM
armin replied at 4-6-2019 10:17 AM
Budak kecik blh color rambut eh? Tak bahaya ke chemical tu utk budak

Rambut ori ler tu...
Quote myakayina 4-6-2019 11:47 AM
kesiannya..bila hati dah benci dan syg dah takde..tergamak buat mcm ni..hrp jantan ni terima balasan satu hari nti..
Quote Laylaaa 4-6-2019 11:51 AM
sue_liah replied at 4-6-2019 11:09 AM
jantan ni kalau dia dh syg betina lain mmg dia tk hadap la ank bini lg

ank dia yg comel tu pun tg ...

Aamiin. Dah terjatuh nanti, jangan carik isteri dan anak.
Quote MeghanK 4-6-2019 11:55 AM
jahanam nya jantan camni
Quote nononcrux 4-6-2019 11:56 AM
Allahu.. mcm tu sekali dia buat m.. btl btl drama ni
Quote RooneyMara 4-6-2019 12:01 PM
Semalam nampak zuriehan ni and jayden. Rasa nak pegi hug je dia. Muka sheols pun mcm stress and runsing je. Sian dia. Hope she stay strong for her son, especially raya ni.

Anyway, dlm Islam kalau dalam iddah suami wajib bagi nafkah tempat tinggal. Mana boleh main halau je
Quote nuno 4-6-2019 12:02 PM
kalau kau benci bini kau tu aku boleh la faham,
ni zuriat kau pun kau benci, halau keluar, come on chef
Quote myakayina 4-6-2019 12:48 PM
nuno replied at 4-6-2019 12:02 PM
kalau kau benci bini kau tu aku boleh la faham,
ni zuriat kau pun kau benci, halau keluar, come on  ...

kann? tak kesian kt anak ke..apa punya bapak la..
Quote lotionmilo 4-6-2019 12:50 PM
armin replied at 4-6-2019 10:17 AM
Budak kecik blh color rambut eh? Tak bahaya ke chemical tu utk budak

Anak dia mmg rambut color gitu. Sebab maknya pon rambut perang
Quote b_n_c 4-6-2019 12:54 PM
annabellaruz2 replied at 4-6-2019 10:21 AM
edited :

dah dapat sapa skandal dia.

siapa skandal dia?
Quote che_gaia 4-6-2019 12:58 PM
Ape punya perangai la chef ni..dari minat tgk,terus boikot la ni..menyampah...yg pengacara m tu pn kemain lagi..stok2 homewrecker
Quote lotionmilo 4-6-2019 12:59 PM
Menurut komen, bff wife pon try husband dia kan?

Harey punya bff!!
Quote hanna88 4-6-2019 01:07 PM
Kesian nya.. Kejam sungguh buat anak dgn wife camtu.. Nampak beno benci sangat tu..

Lihat semua komen(168)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097653s Gzip On
To Top