Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Dugaan Ramadan, Stacy Tersasul Sebut Persetubuhan Baca Berita Komuniti Awani

4-6-2019 10:33 AM|Oleh: MBS| Komen: 37

Foto: IG Stacy

Artis popular dari Sabah, Stacy Anam, 29, atau Ummu Shaikhah Stacy Anam kini mengerti betapa sukarnya menjadi seorang pembaca berita, lebih lebih lagi jika ianya disiarkan secara langsung.

Kerana lapar barangkali, Stacy tersasul menyebut 'persetubuhan' yang sepatutnya disebut 'pertubuhan'.

Insiden yang menyebabkan seluruh studio hingar bingar dengan gelak tawa ini berlaku ketika Stacy menyampaikan berita bagi segmen Komuniti Awani semalam (2 Jun).


Foto: IG Stacy

Memetik Harian Metro, beliau menjelaskan bukan mudah baginya untuk membaca berita dengan sebutan Bahasa Malaysia formal kerana telah terbiasa dengan loghat Sabah yang pekat di rumah.

Menurutnya, pada awalnya dia yakin untuk membaca berita namun tidak menjangka akan tersasul sedemikian rupa.

"Sepanjang sesi rakaman, ada beberapa perkataan lain yang juga saya tersasul, semuanya lucah. Maafkan saya tidak sengaja, adakah sebab terlalu lapar?

"Nasib baik bukan live, tak tahu mana nak letak muka," katanya yang berkongsikan pengalaman itu di Instagramnya.



Aduhai, lapar sangat gamaknya sampai kelaut tersasul. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
4
Terkejut
7
Sedih
3
Lawak
7
Bosan
6
Komen: 37
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : PU Abu Dan Isteri Baru Teruja Pertama Kali Beraya Bersama

Komen Terbaru

Quote lolita737 11-6-2019 04:02 PM
hahaha..comel je stacy..

Lain-lain Komen

Quote bbalik 4-6-2019 10:46 AM
comei stacy
Quote zulka 4-6-2019 11:01 AM
aku ader bidio dia, memang kelakar...
Quote tagas 4-6-2019 11:16 AM
da jd pembaca berita ke

takde job menyanyi
Quote mohdcrow 4-6-2019 11:42 AM
Sampahnya berita
Quote eLiaD 4-6-2019 01:36 PM
nanti di cop artis low iq cola X abes merempan X terima kahkahkah
Quote ikanmasin 4-6-2019 02:21 PM
Edited by ikanmasin at 4-6-2019 02:22 PM

astaga2x itulah lupa baca bismillah kan
Quote kiah_mai_pulak 4-6-2019 02:51 PM
Kesian stacy, dh kahwin dh beranak terus sendu
Quote mizzmimi 4-6-2019 04:15 PM
Sangap ke dekk?
Quote inspiro92 4-6-2019 04:36 PM
Seriously stacy kamu nampak hot  jd pembaca berita. Dik stacy persetubuhan tu hanya terjadi antara kamu dengan akim .
Quote AmandaRollins 4-6-2019 05:02 PM
Da lama sgt x dpt ke???or hari2 dpt sbb tu benda2 lucah dlm kepala otak?hahaha..kelakar jgk ko ni stacy
Quote Abot 4-6-2019 05:50 PM
so cute la stacy
Quote lattehazelnut 4-6-2019 05:54 PM
Comel je video tu
Quote iena_jr 4-6-2019 06:08 PM
Susah nak sebut kot sampai tersyasyul
Quote gigahertz 4-6-2019 09:41 PM
AmandaRollins: Da lama sgt x dpt ke???or hari2 dpt sbb tu benda2 lucah dlm kepala otak?hahaha..kelakar jgk ko ni stacy

takut x puas.
Quote selipar_hijau 4-6-2019 10:06 PM
Lama tak dapat ke
Quote Victorioussss 5-6-2019 02:13 AM
Benda sedap mestila sebut
Quote BabyMiakaChan 5-6-2019 04:49 AM
Setahu aku la, kadang2 bile otak kita terlalu fikir pasal sesuatu, jadi kita asyik2 nak tersasul pasal tu tanpa kita sedari... baca artikel dia cakap selalu tersasul masa baca berita pastu semuanya lucah plak tu. Biar betikkk
Quote unguaurora 5-6-2019 03:22 PM
Mmg laki bini sangap. Yg selalu melucah kan si akim. Skrg giliran bini plak la
Quote cikgojesss 5-6-2019 03:43 PM
si hakim lepas dengar tu mesti horny kan?
muka plk jenis memang nak hari2

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.384118s Gzip On
To Top