Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Pegawai Bank Maut Terjun Bangunan

3-6-2019 12:39 PM Komen: 20
Lelaki maut selepas terhempas ke tingkat tujuh dalam kejadian di D-Summit, Pangsapuri Taman Kempas Utama, Kempas, Johor Bahru, malam tadi, lapor Harian Metro.


Gambar Hiasan

Yen, 33, yang juga seorang pegawai bank dipercayai terjun dari tingkat 13 dilaporkan maut akibat parah.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Mohd Taib Ahmad mengesahkan pihaknya menerima panggilan daripada orang awam memaklumkan seorang lelaki terjatuh dari pangsapuri 35 tingkat.

Anggota yang tiba di lokasi kejadian bagaimanapun tidak menemui sebarang nota di sisi mayat selepas melakukan pemeriksaan.

Sementara itu, Pegawai Bomba II dari Balai Bomba dan Penyelamat Tebrau, Kamaruzaman Salleh mengesahkan pihaknya menerima panggilan daripada polis sebelum lapan anggota bersama dua jentera dikerahkan ke lokasi kejadian untuk menurunkan mayat. 


Foto: Harian Metro

Mayat kemudian dibawa ke Hospital Sultanah Aminah (HSA) untuk bedah siasat.

Bagi mengelakkan darah mayat melimpah lebih banyak, pihak bomba menggunakan tali dan pengusung untuk membawa mangsa ke bangunan bersebelahan.

Identiti mayat tidak ditemui dan selepas mayat diturunkan, ia diserahkan kepada pihak polis untuk tindakan seterusnya, katanya.

Kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 20
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote am2020 14-6-2019 01:55 AM
dr bunuh diri terjon bangunan..baik trlan pil tido sebotol..x de la azab sangat..yg nak uruskan pon senang..ni kalu berkecai sana sini...x ke menyusahkan org yg hidup yg nak uruskan

Lain-lain Komen

Quote weezerfan 3-6-2019 12:48 PM
Nak bunuh diri pon ikut koreanlah.. Sedut carbon monoxide je.. Mati pon kejap suci bersih je. Ni terjun bangunan pastu hantu kau blegar2 area situ plak nnti kacau org.
Quote bondeh 3-6-2019 12:55 PM
Edited by bondeh at 3-6-2019 01:00 PM

Stress kerja bank? Mintak lah tukar department. Dasar otak sintingggg...
Quote Pink_Purple 3-6-2019 12:58 PM
takziah..stress sangat tu smpai ambik kptsan yg singkat
Quote sfrnna 3-6-2019 01:02 PM
Depress ke. Hmm sedih bila org pilih untuk end life macam ni
Quote MeghanK 3-6-2019 01:12 PM
bondeh replied at 3-6-2019 12:55 PM
Stress kerja bank? Mintak lah tukar department. Dasar otak sintingggg...

ingat senang ke nak tukar dept
Quote ikanmasin 3-6-2019 01:13 PM
tkt ada hutang jer jd kemurungan ..
Quote nononcrux 3-6-2019 01:43 PM
economy naik mencanak kot, bonus dpt siket..
Quote JunkMail 3-6-2019 01:44 PM
Edited by JunkMail at 3-6-2019 01:45 PM
weezerfan replied at 3-6-2019 12:48 PM
Nak bunuh diri pon ikut koreanlah.. Sedut carbon monoxide je.. Mati pon kejap suci bersih je. Ni ter ...


Ni betul...tidur terus mati. Body pun cantik. Tak pecah sana sini. Org pun tak trauma nak kutip daging kau bagai. Take note ye sapa2 yang bercadang nak meninggal tu.
Quote Ivysaur 3-6-2019 02:02 PM
Takziah harap keluarga bersabar dengan musibah yang datang
Quote TravellingBear 3-6-2019 02:14 PM
Jadik keje pulak nak bersihkan darah & serpihan daging kat tingkat 7 tu.. alahai... rumah siapa la mayat tu tersangkut tak pasal2
Quote bondeh 3-6-2019 02:15 PM
MeghanK replied at 3-6-2019 01:12 PM
ingat senang ke nak tukar dept

sebab kawan meolls kerja bank maciam senang je dia bertukar arah department. Sebab HRnyeh acik sedaranyeh
Quote burning_ash 3-6-2019 03:15 PM
lagi kes bunuh diri...
Quote gigahertz 3-6-2019 03:37 PM
bondeh replied at 3-6-2019 04:55 AM
Stress kerja bank? Mintak lah tukar department. Dasar otak sintingggg...

member aku rasa nwnyesal berenti bank.pasal nak
buat insuran
Quote Mfzg89 3-6-2019 04:35 PM
jadi keje plak ..kesian abg2 forensik xleh nak raya..
Quote Potpouri 3-6-2019 06:20 PM
Kesiannya. Ramai yang mental sekarang ni.. mesti tak dapat support secukupnya lalu ini je pilihan yang dia rasakan ada
Quote MissVixen 3-6-2019 06:36 PM
Kesian. Dah mati pon kena hina sebab menyusahkan orang. Sape2 nak bunuh diri tu sila la rajin google cara mati yang senang dan tak menyusahkan orang. Kurangkan drama.
Quote pakatanhancing 3-6-2019 07:50 PM
kesan mesiabaru? kesian
Quote akakmasihvogue 3-6-2019 08:07 PM
Kerja bank memang stress
Quote puding_caramel 5-6-2019 03:25 PM
Jatuh besepai ke agknya? Ngeri nk bygkan

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.249509s Gzip On
To Top