Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Siapa Buat Aku Panc*t Dapat..."-Iqram Dinzly Buat Aksi Seolah-Olah Beronani Masa Live Bigo

3-6-2019 12:06 PM|Oleh: Saiful| Komen: 44

Iqram Dinzly tak habis lagi buat perangai rupanya.

Baru-baru ini dia tampil dengan aksi lucah dan ghairah pada sesi live di akaun Bigo.

Pakai jubah dah elok dah tapi boleh pula dia masukkan bahagian tangan kanannya ke dalam baju.

Foto: Astro Gempak
Lepas tu buat aksi seakan-akan tengah sedap beronani.

Katanya, "Siapa buat aku panc*t dapat bawah."

Adoi pelik-pelik je nak cari perhatian.

Nasib baik sesi live itu hanya berlangsung selama 40 minit 43 saat selepas disekat Bigo kerana melanggar garis panduan aplikasi tersebut.

Foto: Astro Gempak
Dahlah dalam bulan Ramadan, tak tahulah apa yang difikirnya.

Semoga Iqram cepat-cepatlah insaf ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 44
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Dugaan Ramadan, Stacy Tersasul Sebut Persetubuhan Baca Berita Komuniti Awani

Komen Terbaru

Quote cuda 14-6-2019 04:28 PM
Tengok muka pun tak selera.

Lain-lain Komen

Quote MeghanK 3-6-2019 12:10 PM
dah sendu buat gila la
Quote ifanonline 3-6-2019 12:20 PM
lebih baik dr main mercun...
Quote putehkundor 3-6-2019 12:25 PM
biar la sheols ..tengah malam khuens...

tapi tak paham dgn ayat sheols.... sapa buat aku pancut dapat bawah.... maknanya apa chuols... sheols nak bagi tau sheols bottom ke
Quote imanda 3-6-2019 12:26 PM
ifanonline replied at 3-6-2019 12:20 PM
lebih baik dr main mercun...

2-2 xbaik, miss
Quote gujiwa 3-6-2019 12:27 PM
mcm terjumpa dia ni kat curve.. baju melayu kasut bola.. mungkin baru lepas main bola kot.. ramadhan hari tu..
Quote Mina2215 3-6-2019 12:33 PM
Dah dahla tu Iqram ui.
Quote Supersirap 3-6-2019 12:34 PM
doakan yang baik2 sahaja
Quote CiliPadiSedap 3-6-2019 12:50 PM
dia ni secocok dengan fathia
Quote shernazz 3-6-2019 01:01 PM
Cam.harey muka dia
Quote keknaih 3-6-2019 01:03 PM
CiliPadiSedap replied at 3-6-2019 12:50 PM
dia ni secocok dengan fathia

ayuh jodohkan mereka
Quote sfrnna 3-6-2019 01:04 PM
Ingat dah senyap dia ni elok lah perangai. Makin menjadi pulak. Btw, apa maksud dapat bawah tu??
Quote CiliPadiSedap 3-6-2019 01:05 PM
ABA15 tu no.plate kereta dia kena tarik ke?
Quote ikanmasin 3-6-2019 01:10 PM
buat lah mcm2 pun ttp takde org nak kesian..perangai ntah apa2..
Quote Xim 3-6-2019 02:03 PM
Laaa rupenye plat ABA15 ni plat from arwah apak dia turun ke dia . Nombor dah lawa siap letak jgn abai 5 waktu . Tp ownernye tingtong hbs
Quote Mfzg89 3-6-2019 04:38 PM
dah kata yg dia ni mental tp korang x nak caya...
Quote lola 3-6-2019 06:22 PM
Dia nie pressure kot..berlakon xde..member takde..harap la sedara mara ada tlg dia..bwk dia g berubat..
Quote kiah_mai_pulak 3-6-2019 07:11 PM
Sama mcm tekya, overdose batu,,mcm ni la end up
Quote sleepandream 3-6-2019 07:14 PM
bigo heols boring okeh...
iols suka lepak room acaps
Quote ekmal_sorrow 3-6-2019 08:09 PM
dia ni org ipoh, so kalo dlm 10min dia drive menghala ke ulu kinta, mangkuk ni leh sampai ke "rumah" yg spatutnya dia duduk....... Hospital Tg Rambutan!!

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.152563s Gzip On
To Top