Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kerana Menghentak Cermin Kereta, Pembantu Stor Kilang Dipenjara 12 Bulan

Oleh: Mat|1-6-2019 11:17 AM Komen: 43
Beberapa hari lepas, tular sebuah video tentang seorang penunggang motosikal yang menghentak cermin kereta pengguna lain sehingga retak cermin hadapan kereta tersebut. Tindakannya itu adalah gara-gara geram akan pemandu kereta yang membunyikan hon kepadanya.

Kerana Menghentak Cermin Kereta, Pembantu Stor Kilang Dipenjara 12 Bulan Oleh Mahkamah Majistret PJ
Video itu dirakam oleh DashCam kereta mangsa, yang terus melaporkan kejadian itu kepada pihak polis. Berdasarkan video tersebut, penunggang motosikal itu berborak bersama penunggang lain, sehingga mengganggu kelancaran jalan raya. Apabila dibunyikan hon, penunggang motosikal itu bertindak untuk mengejar dan menghentak cermin hadapan mangsa.


Berborak di atas jalan raya semasa menunggang motosikal amatlah bahaya kerana mampu mengakibatkan kemalangan dan menganggu pengguna jalan raya yang lain. Buat korang yang memandu tu, jadilah pengguna jalan raya yang berhemah okay! - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 43
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote cuda 14-6-2019 04:12 PM
Lesson to him. Baran boleh baran. Tapi jgn sampai merosakkan harta benda org.

Lain-lain Komen

Quote pokaibanktokyo 1-6-2019 11:43 AM
Bagus. Jgn plak ungkit kes sepet yg cuba pukul pemandu bas rapid penang tapi sudahnya dia yg dipukul & diserah kpd polis. Hakim denda sj sebab dia dah diajar dlm bas
Quote Pink_Purple 1-6-2019 11:52 AM
banyaknya thread pasal ni
Quote Bedah.Cun 1-6-2019 11:56 AM
Kaw hengat negara neh xde undang2 ker? Bodoh ponye botak! Neh haaa ai maki jer sesama muka melayu kaw nmpak tak cina recist bukit?!!!!!
Quote pokaibanktokyo 1-6-2019 12:08 PM
Rupa macam toyol chindian tu
Quote shernazz 1-6-2019 12:14 PM
Laki iols ckp dua dua salah
Sebab driver tu tunjuk fuck kat botak ni
Bg iols botak ni kena kawal amarah
Kau salah dok sembang cam jalan tu kat kodiang plak...

Pasal tunjuk fuck neh kita semua penah merasa la kots
Hahahaha
Iols segan nam tunjuk barang laki pakai tangan...ape la depa rasa tunjuk barang depa guna tangan neh ha?
Quote vee_zara 1-6-2019 12:36 PM
Ape cite ye pemandu oku lembam yg drive wrong way kat highway sg dua tu. Anyone???
Quote sitikun 1-6-2019 12:38 PM
kalau driver babi tu tak kasi finger lepas himpit sampai nak terjatuh mamat ni, benda camni takkan jadi

padan muka babi tu, lepas ni mesti fikir 80 kali nak bagi finger kat orang

mat botak, kau hero mat. kau sudah kasi ajar ini babi satu valuable lesson,  jgn suka2 himpit orang bawak motor

Quote Potpouri 1-6-2019 12:39 PM
Citer sama smpai berthread2, takde isu lain ke
Quote harkktuih 1-6-2019 12:43 PM
Selayaknya.. Mohon golongan samseng begini mereput mampus..
Quote Rahah 1-6-2019 12:58 PM
Famous ko ye abang botak... asyik thread pasal dia je...
Quote TravellingBear 1-6-2019 12:59 PM
vee_zara replied at 1-6-2019 12:36 PM
Ape cite ye pemandu oku lembam yg drive wrong way kat highway sg dua tu. Anyone???

Hidup aman damai... bebas & gembira ....  dulu pernah nampak org screenshot socmed amoi tu kat porem . Tapi lupa dia pakai nama apa
Quote TravellingBear 1-6-2019 01:02 PM
Potpouri replied at 1-6-2019 12:39 PM
Citer sama smpai berthread2, takde isu lain ke

Bosan. Tiba2 dia jadik hero
Quote sitikun 1-6-2019 01:04 PM
harkktuih replied at 1-6-2019 12:43 PM
Selayaknya.. Mohon golongan samseng begini mereput mampus..

betul tu

jgn bagi muka sama samseng2 taik kucing tunjuk finger pastu play victim cam babi kena panggang

pi mampos la kau sial, kalau berani tunjuk finger mesti berani fight dgn org kau tunjuk finger tu

jgn jadi babi, lepas tunjuk finger, orang ajak fight kau ilang telur plakkkk

cam kit siang je pangai, ajak orang debat, bial hero setuju debat, kau lari cam babi nak kena sembelih






Quote TravellingBear 1-6-2019 01:18 PM
Rahah replied at 1-6-2019 12:58 PM
Famous ko ye abang botak... asyik thread pasal dia je...

Kehkehkeh . Aku pon bosan byk nau thread pasal abg botak tapi tiap2 thread pon aku ada tinggalkan jejak wakakakakkaakak
Quote Andyscenes 1-6-2019 01:41 PM
Botak ni salah tetap salah. Cuma kenapa tak didenda? Mcm mana dgn org yg menyebabkan kematian contoh mcm cina yg bwk lawan arus?? Apa citer?? Ada keadilan tak? Keluarga mangsa dpt apa?
Quote pokaibanktokyo 1-6-2019 02:16 PM
Betul ke tanpa topi keledar abang botak bagaikan kura kura tanpa cengkerangnya ?
Quote pokaibanktokyo 1-6-2019 02:18 PM
Andyscenes replied at 1-6-2019 05:41 AM
Botak ni salah tetap salah. Cuma kenapa tak didenda? Mcm mana dgn org yg menyebabkan kematian contoh ...

Aku dulu dah cakap. Ludah je. Tak payah pecahkan. Namun ada yang bantah. Dosa konon
Quote pokaibanktokyo 1-6-2019 02:29 PM
Ludah kat tingkap tepi. Sambil maki. Takyah pecahkan
Quote Rahah 1-6-2019 02:33 PM
TravellingBear replied at 1-6-2019 01:18 PM
Kehkehkeh . Aku pon bosan byk nau thread pasal abg botak tapi tiap2 thread pon aku ada tinggalkan  ...

Dah boleh jadi ahli fanclub abang botak ni... Hahaha...

Memang bosan... scroll je thread abang botak... blerghhh...

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.304461s Gzip On
To Top