Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Penjara 341 Tahun- Jadikan Anjing, Bekas Isteri, Anak, Ibu Dan Ibu Tiri Hamba Seks

Oleh: Myra Rozi|31-5-2019 10:54 AM Komen: 6
Penjara selama 341 tahun, itu hukuman yang yang dikenakan kepada seorang lelaki yang membuat serangan seksual terhadap bekas isteri dan anak-anaknya.

Tak cukuop dengan itu, Christopher Sena, 52, turut menjadikan anjing belaannya sebagai mangsa.

Metro News melaporkan suspek menjadikan lapan ahli keluarganya sebagai sasaran selain turut merakam perbuatan keji tersebut.

Tak kira lelaki atau perempuan, termasuk ibu dan ibu tirinya dipaksa melakukan hubungan seksa dengannya.

Foto: Daily Mail
Hakim William Kephart menyatakan,  "Saya malu dengan perbuatan tersebut dan (tertuduh) perlu keluar dari bandar yang saya cintai ini."

Penderaan seksual itu terbongkar pada September 2014 ketika serbuan di treler milik Christopher oleh pasukan SWAT di Pangkalan Udara Nellis.

Bekas-bekas isterinya, Deborah Sena, 53, Terrie Sena, 48, dijatuhi hukuman mati sebelum perbicaraan pada Selasa atas dakwaan bersekongkol dengan perbuatan terkutuk Christopher.


Deborah (kiri), Terrie (kanan), Foto: Daily Mail
Bagaimanapun mahkamah mengurangkan hukuman kepada penjara seumur hidup.

Difahamkann suspek sering memuat naik status cinta terhadap keluarganya.

Dia disabitkan dengan 95 jenayah seksual. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 6
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ninja9 31-5-2019 12:40 PM
yanieray replied at 31-5-2019 12:22 PM
Aku baca original news katanya sexual abuse terhadap anak-anak je. Anak-anak dipaksa buat seks dgn d ...

lain benar... barangkali wartawan tu tak pandai inglish sgt

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 31-5-2019 11:46 AM
Orang mental je berani buat benda macam tu
Quote Kurex 31-5-2019 11:46 AM
Manusia mana boleh hidup 341 tahun..
Quote JunkMail 31-5-2019 11:49 AM
Kenapa yang bersekongkol kena hukum mati mula2 tapi dia kena penjara je?
Quote yanieray 31-5-2019 12:22 PM
Aku baca original news katanya sexual abuse terhadap anak-anak je. Anak-anak dipaksa buat seks dgn dia, dgn ex-wives dia (means, ibu & ibu tiri anak2 nya) & dgn anjing dia sambil direkod, sbb tu ex-wives dia pun kena tangkap sebab dorg but secara sukarela, tapi penjara 10 tahun je each. Awat news ni lain benor olahan ayat dr kes sebenar, ke aku yg salah baca
Quote ntahapapantah 31-5-2019 12:31 PM
Berita Mat Salleh ni, mana mungkin peguam minangkabau dan sewaktu dengannya untuk mencemar duli.
Quote ninja9 31-5-2019 12:40 PM
yanieray replied at 31-5-2019 12:22 PM
Aku baca original news katanya sexual abuse terhadap anak-anak je. Anak-anak dipaksa buat seks dgn d ...

lain benar... barangkali wartawan tu tak pandai inglish sgt

Lihat semua komen(6)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.252109s Gzip On
To Top