Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Orang Mati Pun Boleh Hidup Balik" - Wak Doyok Perli Aliff Syukri?

31-5-2019 10:32 AM|Oleh: SakuraJo| Komen: 25

Beberapa hari ini kecoh mengenai lagu raya pengasas kosmetik, Dato Sri Aliff Syukri dimana ramai yang memberikan kritikan tentang suaranya yang kurang sesuai untuk menjadi seorang penyanyi. Bagaimanapun, semalam lain pula reaksi orang ramai apabila Aliff memuat naik video 'teaser' lagu raya dendangannya bersama penyanyi Zizi Kirana. 


Ramai yang puji lagu raya sedap

Kredit foto : Ig Aliff Syukri

Walaupun pada awalnya lagu tersebut mendapat kutukan, namun ramai akhirnya dapat menerima lagu raya yang telah pun disunting itu.


Selebriti juga tidak ketinggalan memberikan komen mereka setelah menonton sendiri 'teaser' tersebut.

Kredit foto : Ig Aliff Syukri

Bagaimanapun, dalam banyak-banyak komen, komen yang ditinggalkan oleh Wak Doyok menarik perhatian kami kerana ianya seolah-olah memerli atau mungkin sekadar bergurau kasar dengan Aliff Syukri. 

"Boleh tahan Dato Sri lagu nya. Bila live hari tu orang mati pun boleh hidup balik. Setelah diedit suara syabas, Dato Sri. Sedap pulak," tulis Wak Doyok yang kemudiannya disambut dengan gelak ketawa netizen. 

Kredit foto : Ig Aliff Syukri
Boleh tahan jugak ya Wak Doyok ni 'membahan' orang lain. Tapi, pasti ramai yang setuju dengan Wak Doyok, lagu ni sedap dan boleh dijadikan halwa telinga selepas disunting. Apa pula pendapat anda. Sedap atau tidak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 25
Komen

Previous : "Jangan Tanya Soal Anak"-Fauziah Latiff

Next       : Fathia Latiff Jadi Hero Selamatkan Mangsa Kemalangan

Komen Terbaru

Quote sukacactus 12-6-2019 11:12 PM
Tetap la eja video ikut suka hati dia
Tp sorry la nak tekan play lagu dia ni even ramai puji sedap pun

Lain-lain Komen

Quote VitchyPinkVitch 31-5-2019 10:51 AM
Lol ku fikirkan toklip je yg ada mslh ejaan. “Adit” pun boleh
Quote iszaura30 31-5-2019 10:56 AM
adit pun boleh...
Quote Melorqe 31-5-2019 11:31 AM
suara mcm ni pun boleh buat lagu?
aku cdangkan dia masuk muzik2 la tahun ni
kita tengok dia menyanyi jadi apa hehehe
Quote Kurex 31-5-2019 11:49 AM
Bodoh kan doyok gayah ni.. Benda basic edit pun boleh salah
Quote kikuri 31-5-2019 11:52 AM
lagu dah ok... tapi video tak best sangat...
Quote makton 31-5-2019 12:26 PM
tgk video dia pi umah sajad duk minta maaf sbb tak pilih sajad jd partner duet.. ya ampun geli aku tgk dua2 ekor ni
Quote da_vinci 31-5-2019 01:04 PM
knp dgn kain Bella tu.....adoiiiii laaaaaaaa
Quote justchu 31-5-2019 02:08 PM
da_vinci replied at 31-5-2019 01:04 PM
knp dgn kain Bella tu.....adoiiiii laaaaaaaa

terus rasa mcm design2 org2 ke sawah padi
Quote slyfynx 31-5-2019 02:33 PM
Bape banyak thread daaa untuk video raya die ni.
CUkup2 la bg famous org2 x betul ni
Quote sfrnna 31-5-2019 02:40 PM
Berapa kali edit ni haa. Tgk haritu macam hauk ja suara time recording...
Quote ikanmasin 31-5-2019 03:43 PM
kain bella tu takleh bg panjang ke.mcm skirt la pl akk tgk.sorilah terkomen
tanpa sengaja.dah mata tertumpu kat skrirt dia pl dah..
Quote BoongaKertas 31-5-2019 04:31 PM
iols xleh tgk caption2 toklep ni. rasa nak dm dia utk iols edit ejaan caption. hahaha! vedio apooo dato oiii
Quote beatgirlX 31-5-2019 04:41 PM
BoongaKertas replied at 31-5-2019 04:31 PM
iols xleh tgk caption2 toklep ni. rasa nak dm dia utk iols edit ejaan caption. hahaha! vedio apooo d ...

Kannn..aku pun rasa x kena bila tengok kain si Bella tu...
Versi Zizi rap tu pun not bad..
Quote BoongaKertas 31-5-2019 04:45 PM
beatgirlX replied at 31-5-2019 08:41 AM
Kannn..aku pun rasa x kena bila tengok kain si Bella tu...
Versi Zizi rap tu pun not bad..

jujurnya, iols x tgk lg. hahaha! cuma cringe teruk tgk caption2 dia. plus kes2 dia being annoying kes lepas x habis lg meols nak move on. hahaha!
Quote johan-adx 31-5-2019 04:49 PM
Alip tu ckp apa pun dia telinga kuali..jns sush nk terasa punya org
Quote beatgirlX 31-5-2019 04:52 PM
BoongaKertas replied at 31-5-2019 04:45 PM
jujurnya, iols x tgk lg. hahaha! cuma cringe teruk tgk caption2 dia. plus kes2 dia being annoying  ...

Hahaha...sama la..tengok part zizi tu kat ig Datin...sebab ig Dato tak tau kenapa aku x ble nak follow
Quote mizruncing 31-5-2019 04:54 PM
berlumba2 org nk kecam. naseb la badan
Quote kaseh80 31-5-2019 07:50 PM
Membodohkan diri sendiri
Speechless
Quote Rapz 1-6-2019 01:28 AM
Tok lip,lagu da trending tu so da botakkan rambut blum

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085887s Gzip On
To Top