Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Rashidi Ishak Pilu Lalui Ramadan Seorang Diri

30-5-2019 10:33 AM|Oleh: top5complete| Komen: 25

Pelakon Rashidi Ishak meluahkan rasa sedih menyambut Ramadan berseorangan diri buat kali pertama setelah bergelar duda.

Bagaimanapun perkara itu tidaklah sesukar mana, kerana dia sudah pernah melaluinya semasa bujang.


"Sudah semestinya perasaan sedih dah suasana menyambut Ramadan kali ini berbeza daripada tahun-tahun sebelumnya kerana sekarang saya hidup single," katanya kepada mStar.

"Cuma sebelum berkahwin pun saya pernah merasa hidup bersendirian juga"

"Sepanjang bulan puasa ini saya sentiasa sibuk dengan kerja. Ia sudah memasuki bulan ketiga bisnes minyak wangi saya dan Alhamdulillah mendapat sambutan yang baik dari pelanggan," katanya lagi

Foto: Google

"Vanidah juga sibuk dengan aktiviti dia dan anak-anak pula tinggal dengan bekas isteri"

"saya sendiri berpeluang berbuka puasa dengan anak-anak baru dua kali. Insyallah saya akan cari lebih masa untuk kami berbuka bersama," katanya

Rashidi bercerai dengan Vanidah Imran pada 9 Ogos tahun lalu kerana tidak mampu menjadi imam yang baik. Mereka telah berkahwin pada Oktober 2000 dan dikurniakan dua cahaya mata. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 25
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Keturunan Kami Tiada Yang Gemuk" - Rita Rudaini Rimas Ditanya Kenapa Anak Kurus

Komen Terbaru

Quote disneyrecess 31-5-2019 02:00 AM
Meols speku heshe jadi classy selama kahwin gan vee sbb vee kot. Dah cerai kemain merempan itu ini.. time kahwin diam xberkutik apa punnnn meanwhile vee still classy xberkutik maintain!

Lain-lain Komen

Quote boojaat 30-5-2019 10:46 AM
Anak2 kan ada.. Motifff pilu? Bawa la anak2 berbuka sama2...
Quote bbalik 30-5-2019 10:48 AM
sape suh cerai

Quote jerukkedondong 30-5-2019 10:50 AM
Oh my..awan yg terpilu sangat...
Quote minah_selekeh 30-5-2019 10:57 AM
Alahai.. Test market sangat ko Shidi...
Quote ashcroft86 30-5-2019 10:59 AM
Kesian jugak... Hurmm... Dah biasa ada anak bini, mesti rasa bila lonely. Semoga Shidi bertemu bahagia nanti.
Quote ezacbee 30-5-2019 11:03 AM
Takde adik beradik lain ke?
Kahwin baru je lah pe susah
Quote da_vinci 30-5-2019 11:03 AM
nampok kertu sgt haih...
Quote Delifrance 30-5-2019 11:11 AM
Ayat2 memancing sangatt. Ye la pak tam nigeria pon laku takkan dia pon tak bulehh
Quote chicozinn 30-5-2019 11:34 AM
dy kurus nampak bebenor kertu..dulu tasty la gak tme chubby skit..da ko ceraikan bini ko lg nk sebut psal sunyi..ehhhhhh
Quote EvieWanKenobi 30-5-2019 11:56 AM
pilunyaaaa..
Quote helicornia 30-5-2019 11:58 AM
abg baru bujang kembali.saya dah bepuluh tahun bujang bang n tak pernah ada pengalaman pun raya dgn suami n anak
Quote Mina2215 30-5-2019 12:07 PM
Memang terasa la dah berbelas tahun beraya bersama keluarga. Tapi life must go on kannn
Quote toxicated 30-5-2019 12:08 PM
Geli la tengok dia ni. Muke kering kurus cmtu.
Quote lolita737 30-5-2019 12:10 PM
kenapa dia byk merempan dari vee??

pegi je la beraya dgn vee..demi anak2..xsalah pun
Quote puteri4 30-5-2019 12:10 PM
dah cerai ke.  Balik kampung raya ngan adikberadik sedara mara la.
Quote putericahaya999 30-5-2019 12:11 PM
Dua tahun dah saya sunyi
Quote Rapz 30-5-2019 02:02 PM
Dah biasa dikelilingi ngan isteri & anak2 tetiba thn nie beraya sorang2 terasa la kesunyiannya tu...cari la peluang & masa beraya nanti ngan berkas isteri & anak2....makin kurus lak shidi nie
Quote awekjepun 30-5-2019 02:05 PM
Asyik cite psl shidi je
. Vanidah diam tak berkutip pun.. relax je vanidah. Kkdg org yg meninggalkan lg byk bunyi dari yg ditinggalkan.
Quote natrahn 30-5-2019 02:09 PM
berbaik la semula dengan bekas isteri tu

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.141106s Gzip On
To Top