Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Fathia Latiff Artis Sendu, Biadab, Gila!" -Dah Tanya Jalan, Hina Kening Orang Pula Tu

29-5-2019 11:55 AM|Oleh: Saiful| Komen: 155

Fathia Latiff buat hal lagi ke? Tapi kali ni katanya buat kecoh dengan orang awam.

Menurut seorang pengguna Twitter, dia bengang dengan Fathia dan memanggilnya sebagai gila!


Mana tidaknya, dahlah tanya jalan, bila dah bagitahu dihinanya pula kening Syilala.

Baca jelah yang selebihnya:

Foto: Twitter
Di ruangan komen ramai yang kata biasalah tak terkejut kalau Fathia buat perangai macam tu.

Tengah 'high' kot kata mereka.

Tak kurang juga yang menyifatkan Fathia sebagai seorang yang biadab dan semakin kurang ajar.

Foto: IG
Tak tahulah apa masalahnya. Tak sengaja ke? Maklumlah tengah lapar berpuasa mungkin, itu yang baran agaknya.

Atau mungkin juga ada cerita lain di pihak Fathia? Kita pun tak tahu.-CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
5
Bosan
5
Komen: 155
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Keturunan Kami Tiada Yang Gemuk" - Rita Rudaini Rimas Ditanya Kenapa Anak Kurus

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 16-6-2019 09:33 PM
ambipur replied at 16-6-2019 07:00 PM
Ckp ttg diri sndiri ke sana sini nk mncapub?

hang yang mengekor orang sana sini..
padahal who rrr yussss sangat..

Lain-lain Komen

Quote tapirbiru 29-5-2019 11:58 AM
elok la anto masuk tampoi je dia ni...makin lama kang ubat dh tak lut kt badan dia
Quote Kurex 29-5-2019 11:59 AM
Buruk sangat kot kau lukis kening tu dik...
Oklah kena carut depan2, dari kau konpiden gila konon kau cantik hakikatnya desa
Quote kucingitam 29-5-2019 12:09 PM
hahah..aku setuju dgn ko kurex..
tak pasal kena kecam..
Quote zyraa 29-5-2019 12:12 PM
Aku rasa..dia jujur tegurr tu..kot ko punya kening...terlebih conteng...husnuzon laa dik
Quote kibodwatriuh 29-5-2019 12:15 PM
Team Fatiya

Pasal tu pun nak maki sial babi, dasar minah rempit
Quote cupu 29-5-2019 12:16 PM
Haha...klakar plk
Quote weezerfan 29-5-2019 12:18 PM
Bodoh gila komen kening org. So rude.. Kalau kening dia sepah pon kurang2 dia xde gila batu cam patiya ni
Quote selyusi 29-5-2019 12:21 PM
Kenapa awek ni nak sentap sangat
Quote fushimi 29-5-2019 12:23 PM
lain kali ko tampar je

merempan kat socmed tak guna

Quote Nsz1314 29-5-2019 12:23 PM
aku x reti bab2 kening niee.. tapi aku rasa fathia tengah x sedar kot..
adoiii selamba dia jee
Quote kecikgurl 29-5-2019 12:25 PM
xde la besepah pon kening Budak tu..elok jek nampak
Quote makton 29-5-2019 12:27 PM
tp kening tu mmg buruk pun

cuma tak proper la kau nak sound2 kening org mcm tu.. fatiya.. fatiyaa...
Quote johan-adx 29-5-2019 12:28 PM
sejak ber bff dgn anjoo ni prangai pun dh lbh krg
Quote natrahn 29-5-2019 12:30 PM
dia ni jadi gila sebab kurang job ke
Quote prettyuglybabe 29-5-2019 12:33 PM
pasal kening pun nak sentap maki-maki..
dia cakap pun depan hang sorang bukan heboh sampai semua dengar..
compare dengan hang pi heboh dalam twitter nak bagi satu dunia tau..
sama je low class dua-duanya..
Quote selipar_hijau 29-5-2019 12:34 PM
Amboi tak padan dgn pakai tudung dok maki org. Ntah2 fatiya tu cakap elok2 ngn kau pasal kening tu
Quote AbukRokok 29-5-2019 12:36 PM
dari seorang yg jelita jadi seorang yg hodoh mcm cucu madey  2 alam tu
Quote matchstick 29-5-2019 12:37 PM
Hahahaha aku terhibur baca thread ni
Quote mizruncing 29-5-2019 12:38 PM
fathia tgh mabuk ketum kot time tu

Lihat semua komen(155)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119606s Gzip On
To Top