Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Copy Paste Neelofa"- Gambar Muda Ibu Neelofa Buat Netizen Terkejut

27-5-2019 10:22 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 247

Siapa tak kenal dengan keluarga selebriti terkenal, Neelofa. Bukan sahaja Neelofa sendiri, bahkan adik-beradik serta ibunya juga selalu menjadi perhatian media.

Baru-baru ini adik Neelofa, Ameera Khan telah berkongsi sekeping gambar di mana pada waktu itu ibunya baru lepas melahirkannya di dewan bersalin pada penghujung tahun 2000.

Kredit foto: Instagram
Rata-rata netizen yang melihat gambar itu terkejut kerana muka Neelofa memang copy&paste muka ibunya sewaktu muda.

Kredit foto: Instagram
Neelofa dan ibunya, Noor Kartini sememangnya mirip antara satu sama lain dan bukan lagi satu rahsia dalam kalangan peminat Neelofa.

Kredit foto: Instagram
Satu famili dikurniakan wajah yang cantik dan menawan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 247
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Ularnya Besar Sekali!"-Baby Shima Tolak Nyanyi Lagu Lucah

Komen Terbaru

Quote Xim 16-7-2019 06:48 PM
matjerk replied at 27-5-2019 10:54 AM
First time detim. Masa ni janda ank 4 kan?

Mcm wilma mohamad pun ade . Hehe

Lain-lain Komen

Quote cicicumel 27-5-2019 10:23 AM
i bet mak dia lagi cantik kalu hidup zaman skrg. i mean muda zaman skrg. mata dia asli hijau.
Quote kucingitam 27-5-2019 10:27 AM
mak dia sekarang pun tetap lawo walau dah tua...
teringat iklan apa ke yg kata nak tgk bini masa tua, tgk mak dia..
naahh!! huntonglah tok hans kalo kawen dgn lopa..
Quote EvieWanKenobi 27-5-2019 10:32 AM
hebatnyaaa..
Quote puanserama 27-5-2019 10:33 AM
so lofa bila nak kawen..
Quote awanysss 27-5-2019 10:33 AM
helokkk semuanyaa
Quote kiyudi 27-5-2019 10:40 AM
anak branak lawa..

untung lah...
Quote doubleA 27-5-2019 10:43 AM
mamatini ni memang lawo, dah tua pun age gracefully gitu
Quote rotijohanz 27-5-2019 10:46 AM
dh berdarah campuran,mix,mmg ler lawo..aku xheran pn lawo sbb mix,yg melayu jati xcmpur mana mana tu aku heran kalau lawo
Quote misalalbae 27-5-2019 10:48 AM
mak dia ni campuran apa eh? cantiknya mata asli hijau. anak anak pun elok semua nya. untung lahh
Quote matjerk 27-5-2019 10:54 AM
First time detim. Masa ni janda ank 4 kan?
Screenshot_2019-05-16-11-00-57-99.png
Quote puding_caramel 27-5-2019 10:54 AM
walaupun aku x minat lofa, tp aku akui mmg anak beranak ni lawa2
Quote natrahn 27-5-2019 10:54 AM
misalalbae replied at 27-5-2019 10:48 AM
mak dia ni campuran apa eh? cantiknya mata asli hijau. anak anak pun elok semua nya. untung lahh

dorang mix pakistan... sedara mara kak ton, arwah adamidam
Quote prizadane 27-5-2019 11:02 AM
Kalau mak lopak tak lawa, takkan la berebut laki nak.. kan banyak cerita pasal zaman muda maknya. Tu yang rezeki dapat sambar bapak si ameera ni. Mak dia memang lawa kan.. i bet lagi lawa dari lopak waktu muda sebab zaman tu mana ada cucuk vit C semua ni.
Quote lyss0909 27-5-2019 11:03 AM
Lawanyee mak lofa...Mak dia ni dulu masa muda2 model kan?
Quote Ali_x 27-5-2019 11:17 AM
Sabijik{:hooray
Quote hzln 27-5-2019 11:21 AM
Edited by hzln at 27-5-2019 12:37 PM

Lah, dah mak dia, nak terkejut menda kalu copy paste muka dia pung
Kalu copy paste muka babypian ka abam bochey ka barula munasabah nak takajut
Quote lonely_surina 27-5-2019 11:22 AM
matjerk replied at 27-5-2019 10:54 AM
First time detim. Masa ni janda ank 4 kan?

detim pun baju kurung, cantik nya mamatini neh..
anak 4 ker time neh?

yaa ampunnnn..

sbb tu laa kalo pompuan cantik, sebaik mungkin menikah laa dengan lelaki yg kaya raya..
agar kecantikan akan kekal smp bila2..
syg sgt kalo cantik tp menikah dgn lelaki yg tak mampu..
harap lofa menikah dgn yg sekufu dengannya..


Quote lonely_surina 27-5-2019 11:24 AM
beranak pun cantik mamatini neh..
Quote rotijohanz 27-5-2019 11:26 AM
Edited by rotijohanz at 27-5-2019 11:27 AM
lonely_surina replied at 27-5-2019 11:22 AM
detim pun baju kurung, cantik nya mamatini neh..
anak 4 ker time neh?

aku ameen kan...amennnn..smoga lopa dpt laki yg sekufu..lopa kot.tarap2 princess areb.mana pdan dgn marhain,dgn retis msia who are yus.retis jntan msia bwh tapak kaki lopa jer uolss



Lihat semua komen(247)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.124503s Gzip On
To Top