Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Mira Filzah Ketagih Selfie, Sampai Boleh Mencecah 100 Keping Sehari

25-5-2019 11:42 AM|Oleh: top5complete| Komen: 98

Pelakon cantik, Mira Filzah mendedahkan dirinya semakin ketagih mengambil seflie sehingga boleh mencapai ratusan gambar sehari.

Menurut Mira, dia gemar mengambil selfie setiap kali keluar dari rumah atau menghadiri majlis dan acara rasmi.

Foto IG: Mira Filzah

"Tidak dinafikan saya memang suka selfie tapi tidaklah setiap masa, bergantung juga pada keadaan.
"Selalunya kalau keluar rumah tu memang wajiblah, Selalunya bila bersolek je berpuluh-puluh juga saya ambil. Itu tidak termasuk pula bila dah pakai tudung. Kalau dah jumpa gambar yang ok, Mira akan stop selfie," tulisnya


Mengambil selfie adalah kegemaran setiap wanita di dunia, untuk pengetahuan anda semua sebanyak 24 bilion gambar selfie telah dimuat naik ke media sosial pada tahun 2015. 

Sebab itu telefon pintar pada masa kini dilengkapi dengan kamera digital yang sangat berkuasa tinggi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 98
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Buat Malu Je!"- Gegar Vaganza Dah Lama Habis, Dia Fadila Belum Bayar Servis Juruvideo Lagi?

Komen Terbaru

Quote generalsoap 24-8-2019 09:24 PM
Seribu selfie pun tetap tak lawa k bai

Lain-lain Komen

Quote misstakkepoh 25-5-2019 11:45 AM
Terus,,harus bilang wow gitu
Quote claudya 25-5-2019 12:08 PM
thank you, next !
Quote kiyudi 25-5-2019 12:10 PM
harus lah...

muka lawa xkan nk simpan aja...harus snap buat kenangan

esok2 dh tua x lalu nk selpi daaa
Quote EvieWanKenobi 25-5-2019 12:11 PM
banyaknya masa dia berselpi2..
Quote nishikido 25-5-2019 12:24 PM
Muka comey haruslah selfie sokmo..cuba kalau muka tauke jambu,nak pandang cermin pon xhingin..allahu,sesungguhnya aku sedang berpuasa
Quote Knowlee 25-5-2019 12:26 PM
Bukan gila selfie tu sejenis penyakit mental ke?
Quote matjerk 25-5-2019 12:26 PM
Rasanya sbb mata dia kan agak juling... So dia kena snap byk2 utk cari the best yg x nmpk kejulingan dia...  
Quote VespaSilbe 25-5-2019 12:27 PM
Selpie menjadi kegemaran setiap wanita?
Aku wanita tak nah selpie pun.. byk benda lain aku boleh buat.. Aku tak dak benda nak tunjuk kat org
Quote RatuDunia94 25-5-2019 12:31 PM
Ke ayat utk promo tepon tu semata?

Like kalau tepon tu keluar fungsi sms - mewra mmg suka kirim mesej ringkas dgn keluarga sbb bila jd artis ni masa bersama mereka kurang.

Bila tepon keluar fungsi gprs - mewra suka hantar gambar2 menarik pada kawan. Satu hari sampai 50 gambar.

Bila tepon keluar fungsi camera - mewra suka merakam momen2 menarik setiap hari.

Bila tepon keluar fungsi video call - mewra suka video call dgn parents bila berjauhan.

Bila tepon keluar fungsi hd cam - mewra suka ambil gambar tgh capmelan guna timun..
Quote AbukRokok 25-5-2019 12:34 PM
duta hawau wei
apa guna hp thorbaik kalau nak buka gmail pun payah nti
Quote hyunniesSS501 25-5-2019 12:37 PM
Sbb org puji lawa mmg itu je la kejenya. Cuba kalao org hencap gambar kau.
Quote Kurex 25-5-2019 01:16 PM
Mesti migha terasa diri mingha cantik kan?
Quote makton 25-5-2019 01:17 PM
aku rimas dgn org yg kuat selfie. sbb byk buang masa.
Quote friedfishsoup 25-5-2019 01:20 PM
hyunniesSS501 replied at 25-5-2019 12:37 PM
Sbb org puji lawa mmg itu je la kejenya. Cuba kalao org hencap gambar kau.

Orang hencap pun tetap selfie banyak2.

Contoh Aimy Saad, kuin hanis
Quote Nsz1314 25-5-2019 01:31 PM
kiyudi replied at 25-5-2019 12:10 PM
harus lah...

muka lawa xkan nk simpan aja...harus snap buat kenangan

weh.. lawaknyaa
Quote keds 25-5-2019 01:38 PM
bagi aku orang kaki selfie bebanyak sejenis keyakinan diri tinggi melangit gitewwww... lol
Quote rje 25-5-2019 02:25 PM
Gila selfie bkn salah satu sakit jiwa ke?
Quote LadyCarefree 25-5-2019 03:42 PM
Eeewwwwwwwlah minah ni
Quote CiliPadiSedap 25-5-2019 04:35 PM
Mira baik jd duta samsung jap lg google xupdate kasihan selfie muka xlaku.. b

#BabySayang
#SelfiePhoneChinaCapAyam

Lihat semua komen(98)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.124269s Gzip On
To Top