Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Lana Nodin Ditegur, Suka Sangat Tayang Anak Tak Pakai Baju!

24-5-2019 04:37 PM|Oleh: Saiful| Komen: 66

Seronok tengok Lana Nodin kongsi kebahagian dengan anak-anak dan suami.

Aktres ini memang selalu muat naik video dan gambar perkembangan anak-anaknya, Gia dan Billy di IG.


Tapi ramai juga pengikutnya kurang senang dengan gambar-gambar Gia yang tak berbaju.

Sampai ada yang tanya motif Lana muat naik gambar dan video macam tu. 

Tak takut ke jadi bahan golongan pedofilia ke soal mereka.

Difahamkan bukan sekali gambar Gia berlengeng dimuat naik tapi dah banyak kali.



Ramai yang buat terguran dan Lana membalasnya dengan mengatakan Gia sebenarnya panas dan memang suka tak pakai baju.

Apa pun eloklah berhati-hati dalam berkongsi gambar anak-anak selepas ini ya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 66
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Kedua-Dua Anak Lahir Hari Jumaat" - Hairul, Hanis Timang Anak Perempuan

Komen Terbaru

Quote bananes 28-5-2019 10:11 AM
panass nok di mesia nih

Lain-lain Komen

Quote pumpkinpatch 24-5-2019 04:44 PM
ewww gigi veneer ... awful. LOL!
Quote munchkin 24-5-2019 04:57 PM
Betul tu lana. Bahaya
Quote Rapz 24-5-2019 05:10 PM
Pedo dimana2...bahaya lana!
Quote EvieWanKenobi 24-5-2019 05:11 PM
kenapa anak dia tak berbaju?
Quote umbut 24-5-2019 05:13 PM
Kesian anak2. Mak x rasa malu ke .. dah besar camna. Anak dr sheikh muzafar pun selalu x pki baju
Quote azimodin 24-5-2019 06:46 PM
Bahaya la. Budak yang pakai baju & seluar panjang pon jadi bahan pedo. Inikan pulak yang tayang free.
Quote PandaSaka 24-5-2019 07:22 PM
Senah oii orang tegur tu bukan tak kasi anak kau tak berbaju, ikut la nak boleng ke apa tapi toksah la upload kat media social, pedo merata senah oiii
Quote putehkundor 24-5-2019 07:26 PM
EvieWanKenobi replied at 24-5-2019 05:11 PM
kenapa anak dia tak berbaju?

sebab mak dia malas basuh baju
Quote blekkep 24-5-2019 08:20 PM
lepas kawen kokesen muke pinoy teros ummah lupe akan kesah die kene tngkap x pose kt kedai snuker dlu
Quote blekkep 24-5-2019 08:21 PM
x kose nk husnuzon ape2 psl die...trmasuk claim kate die x tggal solat oleh director ponen...
Quote beatgirlX 24-5-2019 08:25 PM
Anak dia comel
Quote Carcosa 24-5-2019 08:36 PM
Apsal muka laki dia dah mcm org Tak sanggup nak ckp #pastiSenak skrg dah jadi #pastiTaknakkkkk
Quote kakanne 24-5-2019 08:49 PM
lana pun pakai baju sikit2 je, terjojol sana sini. gia yg kecik tu boleh ler topless.malaysia kan panas. kuah turun ke nasi.
Quote SherryZass 24-5-2019 08:49 PM
Tak kisah pon anak uolls tak suka pakai ke, hape ke, masalahnya, jangan tayang kat medsos. Tu je netizen cuba sampaikan.
Quote anilanil 24-5-2019 09:40 PM
Gia bole la geng dgn anak2 datin almy..
Quote shachihata33 24-5-2019 09:51 PM
mak sendiri baju x cukup kain  post kt media so ape nak heran anak x pakai baju
Quote putehkundor 24-5-2019 10:28 PM
mimi lana nodin
Quote rykall 24-5-2019 10:31 PM
Setuju jugak apa yg netizen cakap...anak2 jgn diekspose sgt di sosmed...nak2 kalau pakai baju tak cukup kain dll..sbb skrg bnyk orang gila di luar sana.
Quote jalfa 24-5-2019 11:04 PM
Buat apa nak pakai baju kalo boleh bogel...hahah anak merurun perangai mak.. x suka pakai baju...

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.147777s Gzip On
To Top