Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Pening Zizi Kirana Dibuatnya Bila Aliff Syukri Kalut Pilih Dia Atau Sajat Untuk Berduet

24-5-2019 04:30 PM|Oleh: LilRose| Komen: 48


Alahai, apa yang Datuk Seri Aliff Syukri dah buat ni, sampai Zizi Kirana pening?



Kredit foto: IG Aliff Syukri

Katanya, dipanggil datang untuk merekod lagu, tetapi rupanya kena menjalani uji bakat dulu untuk 'berentap' dengan Sajat.

Dalam kemas kini terbaru di Instagram mengenai dua calon terbaik pilihannya, jutawan kosmetik itu meminta orang ramai untuk memilih Zizi atau kawan baiknya, Sajat untuk berduet dalam lagu rayanya nanti.



Zizi bagaimanapun mengakui kepada Media Hiburan bahawa situasi itu mengelirukannya kerana dia tidak dimaklumkan perlu menjalani uji bakat terlebih dahulu.

"Yang duet dengan Aliff Syukri tu pun saya pening sebenarnya sebab dia panggil saya untuk record.

"Kemudian saya pun setuju sajalah, tapi tiba-tiba ada Sajat pula. Jadi, saya tak tahulah sebab nanti dia yang akan pilih, Saya pun pergi sajalah sebab dah dijemput.

"Tak tahulah kalau orang dah pilih Sajat apalah daya diri ini," jelasnya.


Kredit foto: IG Zizi Kirana

Katanya, dia dipanggil menerusi pengurusnya selepas Aliff menyenarai pendek calon yang bakal berduet dengannya.

"Tiba-tiba Sajat datang untuk menyanyikan bahagoan rap itu juga.

"Saya pun tak pasti mana satu yang keluar sama ada saya atau Sajat," katanya yang meminta peminat untuk menantikan saja siapa yang bakal terpilih kerana lagu berkenaan akan dilancarkan dalam dua tiga hari ini.

Aduhai, kenapa kalut semacam je ni Aliff Syukri? Macam manalah hasilnya nanti kalau awal-awal lagi dah pening-pening macam ni? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 48
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Lana Nodin Ditegur, Suka Sangat Tayang Anak Tak Pakai Baju!

Komen Terbaru

Quote AfnanUMZ 10-6-2019 09:24 AM
nak buat produk kosmetik ni bukan ikut timbang kilo beli di seberang dan kemudian repackaging semula dan jual pada user. Itu adalah perbuatan yang tidak beretika. Why not anda usahawan nak buat produk kosmetik terus ke Kilang Kosmetik yang bertaraf GMP.


Antara kilang OEM yang saya syorkan ialah UMZ Bioline Manufacturer. Kilang OEM bertaraf GMP. Bina produk jenama sendiri seperti Maybelline, Mary Klair , Avon dsb terus dari Kilang OEM. Bahkan pensijilan seperti HALAL, Mesti, HAACP , MAL dsb akan dibantu oleh Kilang dan juga pemilikan token ID untuk lulus KKM akan turut dibantu.


Pilih bisnes untuk kembang maju sepuluh tahun akan datang, bina produk kosmetik jenama sendiri terus dari Kilang OEM , UMZ Bioline Manufacturer.
klik di sini untuk ke website kilang


https://www.directkilangoemmalaysia.com
https://www.directkilangoemmalaysia.com
https://www.directkilangoemmalaysia.com


Saya doakan anda berjaya dalam perniagaan.
Tulus Ikhlas,

UMZ Bioline Manufacturer

Lain-lain Komen

Quote Zazashar 24-5-2019 04:46 PM

Tak sanggup nak dgr wehh
Quote eyansss 24-5-2019 04:55 PM
baik sajat baik zizi, sama je...  hahaha...  tapi kalau terpaksa pilih, zizi la...
Quote LadyCarefree 24-5-2019 05:33 PM
Klau xkontrovesrsi atau kerje bodoh aoa je ada pd alepshokree ni
Quote missinpiece 24-5-2019 06:56 PM
Bebulu mata tengok, bernanah telinga dengar
Quote slyfynx 24-5-2019 07:53 PM
Komen2 tu sengaja die suruh semua komen hina2 die.
Publisiti weh.
Nnt banyak le views
Quote nabila11 24-5-2019 08:23 PM
Menyampah aliff syukri ni. Saja Suka2 buat something bg org kecam. Lg org kecam lg dia buat. Pastu feeling teraniaya
Quote debab76 25-5-2019 12:50 AM
kesian dgn warganet yg masih lg tak paham konsep marketing yach?
Quote LolaRosa 25-5-2019 12:53 AM
Cheap publicity. Dah2 la layan dia
Quote disneyrecess 25-5-2019 06:47 AM
AS sedang mencipta crowd....
Quote lattehazelnut 25-5-2019 07:29 AM
Xpenat ke recycle benda sama,. Pos benda bodo, Kne kutuk, nangis kena aniaya, konon insaf, humblebrag buat donasi etc.. bila da cool down recycle balik.. hujan pun reti nak berenti..
Quote GegarVaganja 25-5-2019 08:13 AM
lattehazelnut replied at 25-5-2019 07:29 AM
Xpenat ke recycle benda sama,. Pos benda bodo, Kne kutuk, nangis kena aniaya, konon insaf, humblebra ...

Nak penat apo. Itulah marketing dia acik.


Quote hayrin86 25-5-2019 09:11 AM
Tak sanggup dgr lagu ini. Lagu raya lama2 termasuk zaman 90-an lagi best
Quote nmi 25-5-2019 09:54 AM
Sian lak zizi mcm kena game..bersungguh Dier rap masuk jer part aliff syukri..lahaii..
Quote billythecat 25-5-2019 09:59 AM
Baik sajat dari zizi. Dah alang2 lagu bodoh n x sedap
Quote unguaurora 25-5-2019 09:59 AM
Dalam kebodohan alip ni nmpk kepandaian heshe yachhh.. berdesup2 org triggered. Tu yg heshe mahu..
Quote unguaurora 25-5-2019 10:02 AM
Kenapala chuols dilahirkan ke dunia semata2 utk membuatkan org mengutuk chuols
Quote HannahMontana 25-5-2019 10:12 AM
pakai tudung jubah budget comel ke?
Quote misstakkepoh 25-5-2019 10:14 AM
lattehazelnut replied at 25-5-2019 07:29 AM
Xpenat ke recycle benda sama,. Pos benda bodo, Kne kutuk, nangis kena aniaya, konon insaf, humblebra ...

Donasi tu malay word for donation ke?
#sekadarbertanya
Quote CiliPadiSedap 25-5-2019 11:53 AM
dato suara cm jamban indah water. serius saya jujur ni... jamban public toilet tau bukan jamban emas dato..

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.118882s Gzip On
To Top