Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Polis Minta 'Bayar' Lari Roadblock Dengan Hisap Buah Dada

Oleh: Myeonir|24-5-2019 10:23 AM Komen: 27
Menurut Malay Mail, seorang wanita warganegara Thailand cuba melarikan diri apabila terdapat sekatan jalan raya di Rantau Panjang. Lantaran itu, polis bertugas terus menaiki motor untuk mengejar wanita itu.

Salah satu sumber memberitahu bahawa polis itu berjaya menahan wanita terbabit di bahu jalan untuk melakukan pemeriksaan lanjut.

Bukan sahaja memeriksa dokumen, polis turut memeriksa bahagian dalam kereta wanita tersebut selain melakukan pemeriksaan fizikal ke atasnya.

Polis itu juga menanyakan berapa yang boleh dibayar supaya dapat melepaskan wanita itu.


Kredit foto: Blog

Kerana takut, wanita itu telah menawarkan RM50 tetapi polis itu mengatakan bahawa ia tidak cukup.

Suspek kemudiannya menyuruh wanita itu menciumnya tapi apabila ditolak, suspek mengangkat baju wanita itu dan menghisap payudara wanita itu selama lima minit tanpa kerelannya sebelum beredar.

Wanita itu terus melaporkan perkara ini di Balai Polis Rantau Panjang pada hari sama sebelum anggota menahan suspek lelaki berusia 25 tahun dan telah berkhidmat sebagai pegawai polis selama tiga tahun.

Walaupun tiada kenyataan rasmi, kes ini sedang disiasat dibawah akta mencabul dengan niat jahat ke atas seseorang dan memeras ugut.

Harap lelaki terbabit mendapat balasan setimpal. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
7
Terkejut
0
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 26
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 31-5-2019 04:41 PM
5mins tu mcm hmmm..sheols x jerit ke? tp tulah. kalau betul sheols dianiaya mcm tu, mohon hukuman selayaknya utk abam polis tu

Lain-lain Komen

Quote natrahn 24-5-2019 10:29 AM
teruknya polis tu
Quote azwanaliori 24-5-2019 10:33 AM
5 minit isap, bengkakla nipple org tu {:dot
Quote seri_mawr 24-5-2019 10:57 AM
x puasa kah..?

Quote buragazz 24-5-2019 11:27 AM
Terok naw2 sangap...
Quote johan-adx 24-5-2019 11:29 AM
nak cium boleh tolak..tp isap tek takkan tak tolak..smp bole nyot nyot lama
Quote manjalara_01 24-5-2019 12:41 PM
asal nampak pdtg asing mula la ambik kesempatan..
Quote manjalara_01 24-5-2019 12:44 PM
ade sorg bibik ni story..kat manja..die pernah kena raba2 oleh customer2 kat kedai mkn tempat die keje dulu...

i tanye, x buat polis report ke? die kata die ptg asing...sape la nk kisah buat polis report pun..die kata kalau i kat tempat die mmg org x brani buat mcm tu...

i speechless jap...
Quote Artemesiaa 24-5-2019 12:51 PM
Teruk sungguh perangai memalukan abam polis yang lain
Quote aleesyasofia 24-5-2019 02:34 PM
teruk betul perangai.. setan punya peragai..
Quote Zazashar 24-5-2019 02:37 PM
Setan betol!
Quote munchkin 24-5-2019 05:04 PM
ada attack aku semalam. suratkhabar berita2 and polis dia kata menipu  sebab yg kena polis melayu kena aniaya dek ponpuan teleb. Pfttrt
Quote LautBiru52 25-5-2019 12:07 AM
Muda lg la polis tu. Baru 3 tahun berkhidmat
Quote otacon 25-5-2019 07:25 AM
Spesis sajat ke ni? Thai punya sajat kadang2 mengalahkan pompuan....
Quote tagas 25-5-2019 11:43 AM
takde sakit carik penyakit
Quote kakakOmes 25-5-2019 12:12 PM
5 seconds tu logiklah, 5 minit tu lama nau, ni versi kak hasabah kah??
Quote Foxey 25-5-2019 03:07 PM
Haih, pervert ke apa ni?
Quote DundalkA91 25-5-2019 04:02 PM
Pakcik2 immi/p*lis bahagian maksiat yang paling selalu ambil kesempatan kat pati2 ni ye. Siap ada yang seround dua gilir2 sebelum hantar kw depoh tahanan okayyy. Keji kan perangai sorang2
Quote rje 25-5-2019 04:23 PM
Ada ckp thailand ni shemale ek?  Apa pun perangai polis tu mmg wajar di rejam
Quote LadyCarefree 26-5-2019 02:40 AM
johan-adx replied at 24-5-2019 11:29 AM
nak cium boleh tolak..tp isap tek takkan tak tolak..smp bole nyot nyot lama

Terfikir jugak smpai 5 minit menetek

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
6.216897s Gzip On
To Top