Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dibelasah Suami Bekas Kekasih Sampai 'Terjun' Longkang Sebab Minta RM20

23-5-2019 04:18 PM Komen: 25
Tindakan lelaki mengunjungi rumah bekas kekasih untuk meminjam RM20 membawa padah apabila dia dibelasah suami wanita itu dan adik lelakinya.



Astro AWANI melaporkan, kejadian di Kampung Batu Satu, Kemaman kira-kira jam 4.30 pada Ahad lalu itu disahkan Ketua Polis Daerah, Superintenden Mohd Said Ibrahim.

Katanya, mangsa diserang kedua-dua suspek sebaik tiba di perkarangan rumah berkenaan.




Foto: AWANI

Difahamkan, suspek membelasah mangsa di dalam sebuah longkang dengan menumbuk muka dan memijak badan mangsa.

Kejadian itu menyebabkan mangsa cedera di kepala dan badan.

Menurut Mohd Said, pihaknya akan menjalankan siasatan lanjut berhubung kejadian mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan kerana dengan sengaja mendatangkan kecederaan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 25
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote biozipstar 4-6-2019 11:14 AM
ingatkan kt indon. rupanya malaysia... isk isk isk

Lain-lain Komen

Quote nononcrux 23-5-2019 04:25 PM
Tindakan lelaki mengunjungi rumah bekas kekasih untuk meminjam RM20 membawa padah apabila dia dibelasah suami wanita itu dan adik lelakinya.
padan muka.. nasib baik tak jadi laki..
Quote noraidil_06 23-5-2019 04:59 PM
Rm20 pun ko x de. Jgn jd lelaki pls
Quote Kurex 23-5-2019 05:19 PM
Ntah2 yg belasah tu pun jenis mintak duit dekat pondan / gay..
Bro yg kena belasah tu, jadi money boy la
Quote dusunmind 23-5-2019 05:21 PM
ngam la ke tibai oleh laki. ko mana ble jumpa bini org.
Quote buapakperut 23-5-2019 09:55 PM
pe ke hal minta duit kat ex yang dah kawin.? takde member ke. ke saja je
Quote NURMIMIE 24-5-2019 12:30 AM
rindu lah tuh..

tak tahan nak jumpa..

sekali kantoi ngan laki, bagi je lah alasan nak pinjam rm dopoloh
Quote DARSITA 24-5-2019 02:44 AM

Maybe bukan first time tu yang berani dtg nak pinjam lagi.

Quote LautBiru52 24-5-2019 05:30 AM
Dah tak ada orang lain ke ko nak pinjam duit. Kan dah mendapat
Quote chandrahusin 24-5-2019 10:57 AM
pegi la keja.. mintak duit dgn org apoo
Quote slavehunter 24-5-2019 11:25 AM
Guys...what if dia betul2 terdesak nak rm20 nak beli makanan for buka? Kalau dia penagih dadah memang selayak la kena pukul, kalau dia takde duit nak makan macam kesian pulak.
Quote mikasa 24-5-2019 11:59 AM
Bulan posa kalau takda duit sgt nak berbuka..pergi je masjid..insyallah ada je makanan
Quote ^pomen_GTR^ 24-5-2019 12:53 PM
nak pinjam rm20 ke nak mengorat 2round?

kat fb kata pasal ngacau bini tersebut
Quote nuryakmal 24-5-2019 12:58 PM
slavehunter replied at 24-5-2019 11:25 AM
Guys...what if dia betul2 terdesak nak rm20 nak beli makanan for buka? Kalau dia penagih dadah meman ...

boleh pegi masjid/ pertubuhan NGO mintak makan berbuka.

makanan berbuka melambak2 sampai maya karin pun marah sebab pembaziran
Quote passwork 24-5-2019 12:59 PM
slavehunter replied at 24-5-2019 11:25 AM
Guys...what if dia betul2 terdesak nak rm20 nak beli makanan for buka? Kalau dia penagih dadah meman ...

tp mntk dgn bini org? ex pulak tu.
Quote slavehunter 24-5-2019 07:18 PM
passwork replied at 24-5-2019 12:59 PM
tp mntk dgn bini org? ex pulak tu.

Free2 jer kena belasah kerana rm20 kannn...
Quote slavehunter 24-5-2019 07:21 PM
nuryakmal replied at 24-5-2019 12:58 PM
boleh pegi masjid/ pertubuhan NGO mintak makan berbuka.

makanan berbuka melambak2 sampai maya  ...

Masjid sekarang banyak yang pakai catering utk makanan buka dan moreh, tu yang sebelum ramadhan ada donation khas utk ramadhan. Hari tu iolss terawih siap ada mee kari utk moreh, tapi tak sentuh lansung sebab masih kenyang buka.  Punya banyak makanan during ramadhan.
Quote Pink_Purple 24-5-2019 07:25 PM
kisah penagih dadah la ni,terdesak, mmg tak malu
Quote passwork 24-5-2019 09:24 PM
slavehunter replied at 24-5-2019 07:18 PM
Free2 jer kena belasah kerana rm20 kannn...

gitu lah.. apapun, harap si pelaku insof lh. jgn kacau bini org. cari kerja cpt2.
Quote jazaa100 24-5-2019 10:04 PM
Skrg zaman bini org gatal melayan jantan lain.....

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.164657s Gzip On
To Top