Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Goreng Nugget Je Pun!"-Hairul Azreen Masak, Tapi Dikecam Menunjuk-Nunjuk

23-5-2019 04:18 PM|Oleh: Saiful| Komen: 197

Kredit foto: IG
Hairul Azreen ada kongsi video dia memasak di dapur.

Goreng nugget katanya, tapi main campak je sampai terpercik minyak.

Kapsyennya, "Ini sebab kenapa budak gym bila diet, makanan semua tak nak ada minyak, baru saya faham."


Di ruangan komen ramai pula yang terhibur dengan aksi Hairul yang terang-terang tak pandai masak!

Isterinya Hanis Zalikha ada komen:

Kredit foto: IG
Tak nak susahkan isteri ya. Alahai sweet ke tidak?

Di Twitter tak semua orang suka, ada yang menyampah dengan Hairul yang didakwa sengaja cari perhatian.


Buktinya, rekod video sendiri dan muat naik supaya orang boleh komen dia adalah seorang suami yang mithali. Menunjuk-nunjuklah kiranya.


Biarlah dia, kalau anda nak cuba pun boleh juga.

Nanti jangan kejut isteri, cuba masak sendiri macam Hairul Azreen okay? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 197
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Selesai Masak, Saya Tengok Ada RM25,000 Tunai Dalam Beg" - Chef Wan

Komen Terbaru

Quote mmett 2-6-2019 10:08 AM
Ala biar la die nk tunjuk pn..kelaka ape

Lain-lain Komen

Quote Orix 23-5-2019 04:25 PM
iols yg marhaen kerja makan gaji pun masak nugget pakai airfryer. kowserrrr la
Quote SherryZass 23-5-2019 04:26 PM
Edited by SherryZass at 23-5-2019 04:27 PM

Lol. Keknis komen tu, hape kat rumah tak berkomunikasi ke? Nak jugak show off konon sweet. Habis sape yg record video tu  
Quote QIsmail 23-5-2019 04:28 PM
Edited by QIsmail at 23-5-2019 04:29 PM

Whut? Rumah org kaya takde airfryer?

Dduk serumah kan? Takleh ckp face-to-face? Personal WhatsApp?
Quote armin 23-5-2019 04:39 PM
Kesian rempit low class tak kenal air fryer. Kau xyah pakai minyak pun siap blh masakkan utk anak bini kau lg.

I wonder hanis ni masak sendiri ke siang2 tengah sarat ni? Yela kalau tak viral haritu tengah2 malam pun si hairul kejut bini dia tgh sarat ni suruh masak
Quote friedfishsoup 23-5-2019 04:41 PM
Aiyo berapa thread la utk laki bini attention seeker ni?
Quote azwanaliori 23-5-2019 04:41 PM
Ooo xde bibik ke
Quote chicozinn 23-5-2019 04:53 PM
SherryZass replied at 23-5-2019 04:26 PM
Lol. Keknis komen tu, hape kat rumah tak berkomunikasi ke? Nak jugak show off konon sweet. Habis sap ...

bujibu yg rekod..
Quote chicozinn 23-5-2019 04:53 PM
friedfishsoup replied at 23-5-2019 04:41 PM
Aiyo berapa thread la utk laki bini attention seeker ni?

mohon katup plis kaka..meluat lak meolls ngan pasangan HAuk n HaZabedah ni
Quote friedfishsoup 23-5-2019 04:56 PM
chicozinn replied at 23-5-2019 04:53 PM
mohon katup plis kaka..meluat lak meolls ngan pasangan HAuk n HaZabedah ni

Wartawan buka ,mana boleh katup
Quote laksmanabentan 23-5-2019 04:58 PM
katup please.... attention seeker detected.
Quote helicornia 23-5-2019 05:26 PM
Aduh..bole plak laki bini berborak kat alam cyber..napa ayang tak kejut..macam dok jauh kat us nun padahal ada kat sebelah
Quote white01whale 23-5-2019 05:27 PM
Bongok nya nak berbalas reply kat dalam tu.... tak jumpa ker dalam satu rumah tu?!!
Quote nono86 23-5-2019 05:28 PM
Hr tu aku try nugget jenama tesco sedap. Lagi sedap berbanding ayamas/ramli. Juicy gitu. Harga pun jimat.
Quote giyomi 23-5-2019 05:45 PM
dah netizen ngok pon terhibur katanya dgn keletah sweet laki bini al kepam pprt ni, tu yg tak abis2 seek attention
Quote SherryZass 23-5-2019 05:48 PM
chicozinn replied at 23-5-2019 04:53 PM
bujibu yg rekod..

Kalau dia buleh faham, musti dia pon malas nak layan tuan dia tu. Low class gittew
Quote ReginaGeorge 23-5-2019 05:51 PM
Esok bila anak dia dah besar mesti macam mak apak dia. Attention seeker.
Quote Sazida 23-5-2019 05:55 PM
nono86 replied at 23-5-2019 05:28 PM
Hr tu aku try nugget jenama tesco sedap. Lagi sedap berbanding ayamas/ramli. Juicy gitu. Harga pun j ...

Try yg lotus tu. Lg sedap
Quote kibodwatriuh 23-5-2019 07:05 PM
sakit otaaaak
Quote EvieWanKenobi 23-5-2019 07:11 PM
bosannyaaaa..

Lihat semua komen(197)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.127499s Gzip On
To Top