Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Terasa Dengan Rakyat Malaysia, Yuna Unfollow Instagram Tokti?

23-5-2019 12:53 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 149

Tindakan penyanyi Yunalis Binti Mat Zara'ai atau lebih dikenali sebagai Yuna unfollow Instagram penyanyi No.1 Malaysia, Dato Sri Siti Nurhaliza (Tokti) menimbulkan tanda tanya dan bualan di media sosial.Ianya dikatakan berpunca daripada komen negatif rakyat Malaysia yang cuba membandingkan Yuna dan Tokti.


Menerusi akaun salah seorang tweetfamous yang dikenali sebagai Alan Al Padat, Yuna dikatakan 'marah' sehingga tidak lagi mengikuti perkembangan Tokti di Instagram padahal ibu kepada Aafiyah itu langsung tidak mengeluarkan kenyataan berhubung isu tersebut. 

"Marah sampai unfollow Tokti," tulis tweetfamous tersebut beberapa jam yang lalu.


Tweet tersebut mendapat perhatian ramai yang tertanya-tanya punca penyanyi yang menempa nama di persada antarabangsa itu 'unfollow' Tokti

Tak tau punca..
Kredit foto : Twitter

Yuna sentap dengan rakyat Malaysia..

Kredit foto : Twitter

Tokti tak ambil kisah pun..

Kredit foto : Twitter

Apapun tidak dapat dipastikan samada Yuna benar-benar tersentap ataupun berkemungkinan besar akaun Instagram miliknya telah digodam oleh pihak yang tidak bertanggungjawab. Tidak mustahil kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 149
Komen

Previous : Punya Suara Lemak Merdu, Aliff Syukri Yakin Kembali Dengan Lagu Raya Nombor 1!

Next       : Tahniah! Vivy Yusof Kini Ahli Lembaga Pengarah UiTM, Tapi Kenapa Ramai Tak Puas Hati?

Komen Terbaru

Quote makmelah 14-6-2019 01:27 AM
Edited by makmelah at 14-6-2019 01:30 AM

Yuna who? Aku mmg dh lama EFFING HATE HER.

Attitude Brat dia ni berasal dari kecik sebagai anak tunggal.

Dulu masak aku duk US nampak la dia Tweet dia ada di US juga tgh tour ngan band melayu dia back then....pastu kebetulan dia berada di STATE yg sama where i was at that time. So iols tweet ler tanya dia "wow! u're here....teringin nk jumpa".......TERUS KENE BLOCKED! WTF!!! The least she can do was to just ignore me....just WHAT OTHER HOLYWOOD A-CLASS artists would do... takkan ko nk layan semua peminat kan....NI BLOCK. Amboiiii DIVA NAK MAM!!!  Dari aku elok2 peminat kau dan mengikuti perkembangan seni kau...terus aku tak dpt tgk apa2..... ha bagus la tu...it has been 10 years ever since!  PEDULIKAN!

Masa tu dia cuma femes di malaysia ya belum melalut ke amerika mcm sekarang.

taik ler kau jawa wei!

keep being Arrogant and Brat, you'll find yourself somehwere in the back ally. Be Gone. Gi Mampus.

Lain-lain Komen

Quote HannahMontana 23-5-2019 01:04 PM
ctcaras tu  SAMPAH !
Quote umbut 23-5-2019 01:20 PM
Netizen puaka hati busuk sibuk compare bagai.. yuna lain genre tok ti lain. Semua nak banding ngan tok ti

Quote gujiwa 23-5-2019 01:22 PM
astaga follow n unfollow pun issue besar..
Quote MFR_IN 23-5-2019 01:24 PM
gujiwa replied at 23-5-2019 01:22 PM
astaga follow n unfollow pun issue besar..

besar sgt sis boleh meruntuhkan ekonomi negra
Quote famri7 23-5-2019 01:27 PM
Katanya interasional ujung2 minda masih gua musang..lagu baru pon tidak sedap hawa telinga..siti tinggalkan yunnam berkilo2 bab kualiti lagu, suara,populariti, kecangikan, keimanan dan kekayaan...
Quote putericahaya999 23-5-2019 01:28 PM
Xda bahan gosip lain ke
Quote dekmieDandy 23-5-2019 01:44 PM
dulung mungkin dia follow sebab music kot


sekarang dah tak nak tengok unfollow jelar

alan tu memang semua benda nak sentap
Quote awex^returns 23-5-2019 01:51 PM
takder keje netizen sampai tengok siapa follow siapa
Quote ninjago 23-5-2019 01:55 PM
ishh.. apsal nak kena justify pulak bila someone unfollows someone else? kepochi sungguh. kat social media je  kott bukannya sama dgn real life relationship pun. org bkn tahu pun in real life sebenarnya saling berhubungan and baik2 saje.
Quote Kurex 23-5-2019 02:27 PM
Koser la warganet ni..
Tapi lepas bekas kawan aku kerja dengan siti, terus aku menyampah dengan siti. Betapa bencinya aku dengan pondan tu sampai ct pun aku benci
Quote missBlackDahlia 23-5-2019 02:30 PM
netizen ni mmg check eh tetiap kali sapa unfolo sapa
Quote fizamn 23-5-2019 02:45 PM
siti mengkaya diri di malaysia.. yuna mendunia.. ok la tue.. win win..
Quote mamaneesa 23-5-2019 02:46 PM
gigih la nak cek retis tu folo ke unfolo sesama dorang...xde keje sungguh
Quote SherryZass 23-5-2019 02:48 PM
Haha. Follow dan unfollow pon boleh tau ke? Iolls noob tak tau sangat
Quote annadonna 23-5-2019 02:49 PM
Macamana boleh tau orang unfollow orang?
Quote putehkundor 23-5-2019 03:01 PM
skrg ni yg start membawang dan jadi batu api si alan ponen ni...mungkin keduanya x ada apa2 pun...karat yg meroyan.
Quote kibodwatriuh 23-5-2019 03:05 PM
putehkundor replied at 23-5-2019 03:01 PM
skrg ni yg start membawang dan jadi batu api si alan ponen ni...mungkin keduanya x ada apa2 pun...ka ...

alan memang kepala tahik.

tapi yuna pi unfollow is... childish?
Quote harubom 23-5-2019 03:14 PM
Aku pun unfollow je kawan and colleague yang aku xnak tgk. I choose what i want to see and read gitu. Dah kalau doplohpat jam merempan and selfie xke meluat (in my case)
Quote edoraixora 23-5-2019 03:15 PM
Kurex replied at 23-5-2019 02:27 PM
Koser la warganet ni..
Tapi lepas bekas kawan aku kerja dengan siti, terus aku menyampah dengan sit ...

kenapa dgn ex kawan ko tu? dia menyombong dgn kau ke bila dh keje dgn siti

Lihat semua komen(149)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103187s Gzip On
To Top