Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ezlynn Ariffin Digosipkan Sedang Hangat Bercinta Dengan Jejaka Cina

24-5-2019 11:55 AM|Oleh: top5complete| Komen: 28

Penyanyi Ezlynn Ariffin mendedahkan dia sedang berkawan rapat dengan seorang jejaka berbangsa Cina namun dia tidak mahu terburu-buru untuk mendirikan rumah tangga buat kali kedua selepas bercerai pada Oktober 2017.


Memetik laporan GEMPAK, Ezlynn akui dia tidak menaruh harapan yang tinggi kepada jejaka tersebut yang juga rakan perniagaannya kerana perbezaan agama. Dia mahu berkahwin semula tetapi dalam hal ini banyak hati yang kena dijaga.

"Saya akui sedang berkawan rapat dengan seorang jejaka Cina yang juga merupakan rakan perniagaannya.

"Kami masih berkawan rapat cuma perbezaan agama membuatkan saya tidak menaruh harapan yang tinggi.

"Kalau boleh saya memang mahu cepat kahwin tetapi dalam hal ini banyak hati perlu dijaga," katanya kepada Gempak.


Ezlynn kata dia tidak akan memaksa jejaka itu untuk masuk Islam dan meminta agar netizen mendoakan yang terbaik sahaja.
"Ini melibatkan perbezaan agama, saya tidak mahu memaksa si dia memeluk Islam.
"Saya ingin perasaan cintakan Islam mendahului segalanya. Doakan yang baik-baik," katanya lagi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
3
Terkejut
4
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 28
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Tahniah! Fasha Sandha Kejutkan Aidil Dengan Berita Kehamilannya

Komen Terbaru

Quote bedahmenjuyah 2-6-2019 09:37 PM
Ni bukan gosip. Tuan pya badan srndiri yg bukak cerita. Gosip apanya...

Lain-lain Komen

Quote chicozinn 24-5-2019 12:24 PM
sapekah itu?
Quote prettyuglybabe 24-5-2019 12:24 PM
nanti gaduh jangan mintak balik hello kitty hadiah hari jadi nya ye..
Quote Zazashar 24-5-2019 02:24 PM
Wahhh.. Curlass!
Quote haryatie 24-5-2019 02:56 PM
InnsyaAllah..kalau ada jodoh tu
Quote tikusmontok 24-5-2019 03:04 PM
mintak2lah dgn Michael ang
Quote imanda 24-5-2019 03:10 PM
ezlyn ariffin? ltk nama ayah trus xkenal huhu
Quote sweetrevenge16 24-5-2019 04:56 PM
imanda replied at 24-5-2019 03:10 PM
ezlyn ariffin? ltk nama ayah trus xkenal huhu

itulah, ingat penyanyi baru mana td,
Quote beatgirlX 24-5-2019 08:26 PM
tikusmontok replied at 24-5-2019 03:04 PM
mintak2lah dgn Michael ang

Adoii ...aku nak gelak tp aku akhirnya mengaminnkannn
Quote gekkou 24-5-2019 08:38 PM
setakat berkawan rapat, banyak hati  perlu dijaga, tak berharap peluk islam tapi teringin berkahwin lagi
tak payah sembang ler
minta hutang dgn ex-laki pun x settle lagi
naikkan lah balik nama dan kerjaya seni yang dah sejuk tu
lagu pun seketul dua je org tau
Quote dua_chzy 24-5-2019 09:00 PM
Akak nampak Ezlynn ni canti sejak zaman Hai Hai Bai Bai tapi entah mengapa tak menonjol sangat kecantikan sheols. Sheols tak pakai susuk buat penyeri muka barangkali.
Quote Carcosa 24-5-2019 09:04 PM
Nanti kawin, jgn pakai dress hauk pendek kaler kuning lagi eh Mcm jahanam baju kawin kau Ezlynn
Quote damian_lee 24-5-2019 09:12 PM
dua_chzy replied at 24-5-2019 01:00 PM
Akak nampak Ezlynn ni canti sejak zaman Hai Hai Bai Bai tapi entah mengapa tak menonjol sangat kecan ...

Sebb dia suka mengepamkan diri
Fashion very tacky
Padahal syantik jer
.
Quote dua_chzy 24-5-2019 09:13 PM
damian_lee replied at 24-5-2019 09:12 PM
Sebb dia suka mengepamkan diri
Fashion very tacky
Padahal syantik jer

A'ah khenst. Senyuman sheols manis. Ai suka tengok.
Quote damian_lee 24-5-2019 09:14 PM
Why dont you start with yourself mencintai islam
Sblm berharap si dia mencintai islam
.
#donedakwah
Quote damian_lee 24-5-2019 09:15 PM
dua_chzy replied at 24-5-2019 01:13 PM
A'ah khenst. Senyuman sheols manis. Ai suka tengok.

Skrg ni plak dia suka pakai rambut pelesu yang nampak sangat pelesu
Lebih pelesu dr rambut pelesu primadona erra pajira

Please la

Dia ni perlu cantikkan diri bertempat
Quote ikanmasin 24-5-2019 10:14 PM
selagi blm jd hak milik sendiri sila jgn kecoh2 nak bgt
umum yer..simpan kemas baik2 tau..
Quote putehkundor 24-5-2019 10:30 PM
untung la dapat toke cina. kote cina ni bisnes apa sisturr?
Quote NBM 25-5-2019 06:43 AM
cantik dia ni
Quote wallflower 25-5-2019 07:54 AM
Siapa yg tak suka cina. Meols pon suka. Cuma takleh diajak kahwin la. Buang masa berbf org cina walaupun best sgt keluar2 dgn heshe.

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119016s Gzip On
To Top