Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ammar Alfian Curang Ketika Isteri Sedang Hamil 6 Bulan

21-5-2019 11:40 AM|Oleh: top5complete| Komen: 10

Pelakon Ammar Alfian didakwa curang kepada isterinya, Nelissa Nezam ketika sedang hamil enam bulan. 

Pendedahan  itu dibuat oleh Nelissan menerusi sebuah entri instagram. Nelissa telah memuat naik gambar alat penguji kehamilan dengan kapsyen yang panjang lebar.

"Ramadan ini menguji saya dalam cara yang tak pernah saya bayangkan untuk diuji. Malangnya, saya dapat tahu suami yang saya kahwini selama tiga tahun menipu saya ketika saya sedang enam bulan hamil zuriatnya.

"Apabila saya dapat mengetahuinya, saya rasakan seluruh dunia saya hancur dan saya takkan dapat menempuhnya.

"Saya berterima kasih kerana saya menjumpai kekuatan dalam diri saya menerusi sokongan keluarga rapat dan teman-teman yang membantu mengutip serpihan yang dia telah hancurkan.

Foto Instagram Nelissa

"Saya tak pernah tahu saya berkahwin dengan seseorang yang mampu melakukan perbuatan yang tidak mempunyai hati dan perasaan itu. Tetapi saya percaya, semuanya berlaku ada sebab dan Allah ada perancangan yang lebih baik untuk saya dan bayi dalam kandungan.

"Walaupun Ramadan ini menjadi Ramadan yang paling mencabar untuk saya tempuhi, saya berterima kasih atas segala perkara yang mengajar saya dan akan terus memberikan pengajaran. Ia akan menjadi lebih baik, bermula dari sini, Insya-Allah #ibutunggal," tulis Nelissa.

Menerusi pemerhatian di di laman Instagram Nelissa, wanita itu telah memadamkan fotonya bersama Ammar. Di ruangan komen, rata-rata pengikut Nelissa memohon agar wanita itu tabah menghadapi dugaan. Namun, Ammar belum lagi mengeluarkan sebarang komen mengenai tuduhan ini.

Ammar dan Nelissa mendirikan rumah tangga pada 6 Mac 2016 dan kandungan ini merupakan kehamilan pertama Nelissa semenjak berkahwin. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 10
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Elfira Loy Sanding Sampai Lima Kali, Tapi Siang Ikan Pun Tak Tak Reti!"

Komen Terbaru

Quote rudd 26-5-2019 08:49 PM
Lain kali takyah kahwin bro

Lain-lain Komen

Quote Mina2215 21-5-2019 12:15 PM
Bukan dah ada topik ni sejak semalam..
Quote RatuDunia94 21-5-2019 01:02 PM
Apo ayat isteri dia ckp x pernah jangka suaminya akan curang?
Sheols x siasat rekod ammar sebelum kahwin ke? {:smile
Quote green~tea 21-5-2019 01:07 PM
Well im not surprised at all
Quote matbad 21-5-2019 02:05 PM
Boys will be boys
Quote matbad 21-5-2019 02:06 PM
Boys will be boys
Quote akkipanwar 21-5-2019 02:46 PM
Thanks for this post.
Quote akkipanwar 21-5-2019 02:50 PM
Hi everyone if you are like the online games Hi everyone if you are like the online games  https://myeuchre.com  then you have choose the right views then you are correct the any time more user are apply the any time you have play the interested games.
Quote giyomi 23-5-2019 10:45 AM
tak terperanjat pon warga cari agaknya yg dah tau sgt perangai jantan kampungan perasan urban ni. dah tau kisah silam, tp masih hadap sgt, so I wish good luck jer dik, life has to go on demi anak, bkn bermaksud awk menangis kt bucu katil mengenang nasib n ttp bersama jantan tu, tp strong as an ibu tunggal
Quote rudd 26-5-2019 08:49 PM
Lain kali takyah kahwin bro
Quote rudd 26-5-2019 08:49 PM
Lain kali takyah kahwin bro

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095428s Gzip On
To Top