Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Anak Najib Razak Bertunang Dengan Ahli Politik Indonesia

Oleh: Myra Rozi|17-5-2019 03:23 PM Komen: 44
Nazifuddin Najib, 32, mengikat tali pertunangan dengan seorang ahli politik muda Indonesia, Fitri Aprinasari Utami, 25.

FMT melaporkan, majlis pertunangan anak lelaki bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak itu diadakan di sebuah hotel di Jakarta.

Tunangnya, Fitri adalah ahli politik muda dari bekas parti pemerintah Indonesia Golkar yang juga anak kepada ahli perniagaan terkenal Indonesia, Tommy Sumardi pada 4 Mei lepas. 

Sumber menyatakan pasangan ini bakal melangsungkan perkahwinan Disember ini.

Foto: FMT
Nazifuddin, adalah seorang daripada tiga anak Najib daripada hasil perkahwinan terdahulu dengan Tengku Puteri Zainah Tengku Eskandar.

Nama Tengku Puteri Zainah disebut bersama Najib dalam kad jemputan namun Najib tidak menghadiri majlis tersebut.

Najib dan isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor dilarang keluar negara sejak hilang kuasa tahun lepas. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
3
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 42
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote am2020 27-5-2019 11:46 PM
Awek melayu x laku2 .cewek indon gak sedap..tahniah

Lain-lain Komen

Quote sitikam 17-5-2019 03:27 PM
pernikahan itu satu ibadah

bila orang buat ibadah, kejab je setan2 datang mengutuk mengecam,

setan2 forum kafir harbi yahudi sial pun ikut datang mengutuk sat gi

korang tgk la kebenaran kata2 aku sat gi

aku bukan wali, tapi aku ada karamah



Quote lee_sakura 17-5-2019 03:31 PM
sama cantik sama pada, tahniah moga perkahwinan yg bakal dibina berkekalan hgga akhir hayat
Quote BoongaKertas 17-5-2019 03:44 PM
lawanya tunang heols!
Quote batmana 17-5-2019 03:45 PM
kalu korg slalu tgk tv ninmedia indon, fitri ni mmg sopan budaknya

pandai nazif pilih, semoga kekal till jannah
Quote putericahaya999 17-5-2019 03:49 PM
Bertudung tunangnya
Quote hatikudus 17-5-2019 03:50 PM
tahniah! pasangan sama cantik & sepadan
Quote Maideen. 17-5-2019 04:02 PM
Tahniah....

Kalau ikut cakap Najib, biasanya raja raja donya akan bagi hadiah beg tangan ka, cermin mata hitam ka, 10,000 barang barang kemas intan berlian ka atau 26 jenis mata wang asing berjumlah Rm116 juta ka yang Najib akan simpan di rumah dan fletnya.
Quote c===8 17-5-2019 04:05 PM
mak tunang pun garing beb
Quote sitikam 17-5-2019 04:08 PM
Maideen. replied at 17-5-2019 04:02 PM
Tahniah....

Kalau ikut cakap Najib, biasanya raja raja donya akan bagi hadiah beg tangan ka, ce ...

aku yakin anak najib ni org beragama, tak macam kau tarak agama tarak telor nafkah anak2 pun kau tak bayar
janda kau terpaksa jual lendir tuk bagi anak2 makan

jantan bacul kau keling paria


Quote azwanaliori 17-5-2019 04:58 PM
Dah start dah gila sitikam / sitiran ni memane thread mcm kene rasuk iblis setan je bg komen bebukan .  
Quote sitidur 17-5-2019 05:02 PM
azwanaliori replied at 17-5-2019 04:58 PM
Dah start dah gila sitikam / sitiran ni memane thread mcm kene rasuk iblis setan je bg komen bebukan ...

tu la

memang patut pun mod ban dia


bahahhahaha
Quote munchkin 17-5-2019 05:46 PM
Tahniah kepada pasangan
Quote Maideen. 17-5-2019 06:37 PM
Edited by Maideen. at 17-5-2019 08:03 PM

Sayang Najib tak dapat pergi majlis tu sebab pasport dia jaga mahkamah simpan.......Prrrrrrrrrrrrrpfffftght
Quote dodolgemok 17-5-2019 06:41 PM
Kesian jibi xdpt keluar utk menghadiri majlis perkahwinan anaknya.
Quote Atata 17-5-2019 06:42 PM
So sebelah kiri sekali tu mak Nazifuddin?
Quote giyomi 17-5-2019 06:47 PM
setan2 forum kapir bla bla bla...abis ko sendiri dlm forum ni dah kenapa, terkutuk diri sendiri ker, sadis sungguh hidup ko ek.
Quote lavamiskin 17-5-2019 06:49 PM
https://www.mstar.com.my/lokal/semasa/2018/07/06/anak-najib  
Quote lavamiskin 17-5-2019 06:50 PM
Playboy durjana..
Tonggang arak



Quote lavamiskin 17-5-2019 06:54 PM
Time bapak kena dakwa anak pulak berpeleseran dgn betina kat taiwan sambil minum kencing setan...

anak tak sedih pun
penyokong jibby meratap sedih..


Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.352963s Gzip On
To Top