Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Rashidi Ishak Tutup Komen, Warganet Samakan Muka Anak Perempuan Dengan Vanidah Imran

17-5-2019 01:21 PM|Oleh: Saiful| Komen: 94

Tak tahulah apa kena dengan warganet zaman sekarang sampai buat Rashidi Ishak berang.

Aktor ini menyelar tindakan segelintir individu yang kerap menegur mengenai raut wajah anak perempuannya yang dikatakan seiras dengan Vanidah Imran.

Kredit foto: IG
"Ya saya sudah tahu Maryam kelihatan sepeti ibunya. Apa tujuan anda untuk ingatkan saya berjuta kali?" tulisnya di Insta Story.

Kredit foto: IG
Ruangan komen di gambar Rashidi dengan anak perempuannya itu juga ditutup.

Kredit foto: IG
Sejak bercerai dengan Vanidah Imran, macam-macam cerita keluar mengenai Rashidi.

Sebelum ini digosipkan dengan seorang perempuan apabila memuat naik gambar bersama.



Namun dia menafikan sebarang hubungan dengannya.

Sekarang ni apa masalahnya kalau muka anak sama dengan ibunya? Warganet pun kalau nak komen gunalah akal sikit. Ya tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 94
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Remy Ishak Mahu Simpan 'Magic Momen' Dengan Mira Filzah

Komen Terbaru

Quote FluffBunny 23-5-2019 10:29 AM
kenapa marah sangat..

Lain-lain Komen

Quote babaicute88 17-5-2019 01:29 PM
X lah. Mak dia lagi cantik {:childlike
Quote buapakperut 17-5-2019 01:35 PM
gelap sikit.. tapi dah kenapa pocik marah. bende betul. kalau dorang cakap macam keling ye kot nak marah
Quote LolaRosa 17-5-2019 01:41 PM
Kenapa marah sgt? She's the mother of your child kott. Bukan perempuan lain
Quote BoongaKertas 17-5-2019 01:50 PM
haah, motif abam shidi nak mrh? emosinya. tp lawanya vanidah imran! i hope iols tua nanti mcm dia. aktif kemain & x mcm mak anak 2
Quote CrowneGlory 17-5-2019 02:04 PM
Kepamssss nya la dorg ni
Quote duri_durians 17-5-2019 02:12 PM
ya ampun cantiknya vanidah
Quote whadda 17-5-2019 02:20 PM
anak perempuan sebijik ikut muka mak.. anak lelaki sebijik ikut muka bapak.. tapi dua2 tak mewarisi kecantikan dan kehenseman mak bapaknye
Quote ninjago 17-5-2019 02:21 PM
picture perfect tul family dorg nie.. anak sepasang, yg laki ikut muka bapak, pompuan ikut muka mak.. syg tul cerai berai..
Quote kikuri 17-5-2019 02:24 PM
mak lagi lawa... kenapa marah... orang tegur je rupa sama maknya pun salah?
Quote LipasComel 17-5-2019 02:32 PM
aik, org ckp muka anak mcm muka maknya pun nak melenting ke? org xde ill intention pun rashidi oi..
Quote mieymiey 17-5-2019 02:49 PM
Shidi ni nampak marah bebeno, dah kenapa?
Dah benci sangat ker heols dengan ex wife?
Quote Mleeen82 17-5-2019 02:57 PM
nape nk marah? pelik betul...
Quote cikatilia 17-5-2019 02:57 PM
nope.

mak dia lawa
anak u besha je
Quote krustykrab 17-5-2019 03:01 PM
Mak lagi hot dari anak...
Quote reddots 17-5-2019 03:07 PM
Rasanya bukan marah sbb dikata muka sama mcm mak nya,, tp bengang la tu., dh semua benda nak dikomen,

Mcm aku pun kdg bengang lah dpt soalan bodoh..dh namanya anak..mau tanya lagi muka mirip sgt... Abis.ko nak muka mirip sapa lagi???
Quote makholland 17-5-2019 03:08 PM
mak lg cantik yer...ank2 nmpk kepam ja..dah kenapa yg shidi tu nk marah..tu kan ank ko ngn vee jua
Quote puanbintang 17-5-2019 03:08 PM
tapi vee lagi lawa..dari muda sampai sekarang  manis betul mukanya...
Quote kucingitam 17-5-2019 03:33 PM
whadda replied at 17-5-2019 02:20 PM
anak perempuan sebijik ikut muka mak.. anak lelaki sebijik ikut muka bapak.. tapi dua2 tak mewarisi  ...

betul..
netizen pun macam peghak sgt nape..mmg la muka mak dia..anak dia kan..
lain kalau tetiba anak dia muka neelopak..spekuan la jugak kan..


Quote haryatie 17-5-2019 03:33 PM
selalu nya kalau mrah sgt tu sbb da benci sgt
org kata seiras pun da marah gitu
mcam2 laa

Lihat semua komen(94)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105304s Gzip On
To Top