Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Pakai Baju Bulu-Bulu, Kuman!"-Komen Isteri Sheikh Muszaphar Shukor Buat Che Ta Bengang

17-5-2019 11:23 AM|Oleh: Saiful| Komen: 304

Kecoh jadinya bila Dr Halina Mohd Yunos komen di IG Rozita Che Wan.

Dr Halina yang juga isteri kepada angkasawan negara itu mempertikai cara pemakaian Rozita atau Che Ta semasa lawatan aktres itu ke Hospital Dungai Buloh baru-baru ini.



Che Ta sendiri terkejut apabila dituduh sedemikian sedangkan dia tidak memakai baju berbulu pun.

Dia tak 'follow' saya di Instagram, tapi sempat juga dia tulis komen di gambar yang saya kongsikan. Pada waktu itu, saya dijemput oleh pihak hospital untuk melawat dan meraikan pesakit mereka.


"Saya tak pakai pun baju berbulu. Kenapa nak kena pakai baju berbulu? Suhu di hospital pun bukannya -10 darjah Celsius pun. Jadi, saya pakai baju sequin yang berjurai dan biasa saja," katanya kepada Harian Metro.

Tambah Che Ta dia duduk di atas katil bersama pesakit atas permintaan individu itu sendiri.



"Bila pesakit minta untuk bergambar bersama, dia menjemput saya untuk duduk di katil di sebelahnya. Saya hormat permintaan mereka. Takkan saya suka-suka hati nak duduk atas katil orang."

Che Ta kata kalau nak tegur, sila tegur pihak hospital.

Kredit foto: IG
"Lain kali, kalau nak komen atau tak puas hati, tuju terus kepada hospital. Bukan tulis di Instagram saya."

Dr Harlina mungkin tersalah tengok. Iyalah kadang-kadang tengok dalam gambar dengan tengok depan-depan memang jauh bezanya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 304
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Rashidi Ishak Tutup Komen, Warganet Samakan Muka Anak Perempuan Dengan Vanidah Imran

Komen Terbaru

Quote shahreen 26-5-2019 10:20 AM
Kaktusmati replied at 23-5-2019 10:49 AM
she tak lulus exam after repeat few times.
so takleh sambung kerja

Uols dr h ni ada ke kat benang gosip doc instafemes kat sebelah? Kalau ada iols nk merempit kihkih

Lain-lain Komen

Quote kodoksilver 17-5-2019 11:30 AM
memang baju ko pakai tu tak sesuai la nenek ta.
aku kerja hospital, faham sangat orang datang hospital tapi baju tak sesuai.

maaf lah ye #teamdrHarlina
Quote OsHiN_hOnEy 17-5-2019 11:33 AM
orang lain makin berumur, akal pun makin byk
dia mmg tak pernah ada akal, sejak dua menjak byk aib keluarga dia tersebar
nmpk dia mcm lost
sequin kah berjurai kah berbulu kah
tu unit budak2 yg tak berapa sihat.
mana dia faham pun sebab kena look perfecto on IG
Quote sweetfasha 17-5-2019 11:33 AM
#teamdrhalina
Quote helena82 17-5-2019 11:34 AM
susahnya jadi che ta.. buat apa apa pon org akan ada rasa sumthing
Quote Orix 17-5-2019 11:35 AM
apooo nekta
Quote LadyCarefree 17-5-2019 11:36 AM
Kasa nak balik kumah??!!!!
Quote kucingitam 17-5-2019 11:37 AM
tahnya..bukan nak gi amik award pakai baju gitu, sequin bagai..
#teamdrharlinajuga
Quote mesmerize 17-5-2019 11:37 AM
betul dah tu dr halina tegur.. kang ko n family yang terkena kuman  dari hospital tu cekta oi .. dr tu concern kat ko..
Quote LadyCarefree 17-5-2019 11:38 AM
Eloklah chekta ni masuk tadika belajar ngeja dengan ecah
Quote kaklong32 17-5-2019 11:39 AM
kemain berkati mekap ko cekta
Quote sukacactus 17-5-2019 11:41 AM
Cik ta dan over berpisah tiada
Dah tau jd tetamu kat spital, pakai la pakaian yg bersesuaian.
Quote rosmahisham 17-5-2019 11:41 AM
Rengsa aku dgn pengunaan "q" sheols dlm loghat utagha!!! "q" ka cheq??bkn ka "gha'!!!
Quote goss79 17-5-2019 11:41 AM
betul lah baju tu ada bulu2, lg nak korner baring che ta ni pun.
Quote Duta lover 17-5-2019 11:44 AM
Overnye dress up.  Pakaila casual je.. Macam maya karin tu ke.
Aku kalau jalan2 pakai tshirt.. Pakai tudung sarung cl..msti ada makcik tego tanya aku sekolah atau belajar kt mana?  Sbb dress up simple kot..  Pehh sempat lak aku puji diri sendiri.  Kdg2 pemakaian kita yg overr menampakkan diri makin tua.
Quote rykall 17-5-2019 11:51 AM
Pergi hospital tapi pakai baju macam ni mmg tak kena pun.
Quote Madel 17-5-2019 11:53 AM
Harap Dr.Halina pun boleh sound retis2 yg bermakeup sekati, siap promot product timbangkati masa nak beranak tu.
Quote noodle.baby 17-5-2019 12:03 PM
Meollss memang menantikan saat ini yachh..
Padan lah muka ko Che Ta kena sedebikkk..
Bodoh tu simpan sikit kat rumah boleh..

Quote mistified 17-5-2019 12:08 PM
Overnya baju che ta.
Quote KucingBiru 17-5-2019 12:10 PM
Go Dr Halina go!

Dah sampai masa intelectual group stand up dari biar retis retis bodoh ni buat benda sesuka hati. Ingat depa retis boleh sesuka hati nak buat anything ka?

Great for public awareness jugak.

Lihat semua komen(304)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110283s Gzip On
To Top