Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Saya Masih Sayangkan Bella Dan Akan Cuba Menangi Hatinya Kembali" - Aliff Aziz

17-5-2019 09:28 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 40

Seperti yang semua sedia maklum mahligai perkahwinan Aliff Aziz dan Bella Astillah telah runtuh apabila mereka disahkan bercerai talak satu semalam.

Umum mengetahui, penceraian ini berpunca daripada kes Aliff Aziz yang sudah beberapa kali ditangkap curang dengan isterinya.

Selepas prosiding mahkamah, Aliff Aziz dan Bella Astillah telah ditemu ramah oleh para wartawan untuk mendapatkan keterangan lebih lanjut mengenai kedua pasangan itu.

Melihatkan kedua pasangan itu, ternyata Aliff Aziz yang nampak lebih terkesan dan sedih dengan perpisahan itu.

Kredit foto: Blog
"Saya belum boleh hadam lagi apa yang berlaku di dalam tadi. Mungkin Allah nak tunjuk dekat saya. Biasalah manusia kalau tersepit baru nak ingat pada Allah"

"Tetapi selagi saya hidup, saya adalah hamba Allah dan akan sentiasa ada ruang untuk saya perbaiki diri saya."

Wartawan turut tidak terlepas untuk menanyakan sama ada Aliff ingin memenangi semula hati Bella dan Aliff mengaku bahawa dia masih sayangkan bekas isterinya itu.

"Sejujurnya saya masih sayangkan Bella dan anak saya. Dah tentu saya akan cuba menangkan hati Bella semula. Saya juga nak minta maaf kepada Bella dan keluarga sentiasa bersabar dengan saya dari awal"

"Saya tidak pernah jumpa wanita sekuat Bella"

Bella mengharapkan bekas suaminya itu agar berubah dan menjaga tingkahlakunya selepas ini.

Harapnya Bella dan anaknya, Ayden dapat menjalani kehidupan baru yang lebih baik -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
5
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 40
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : "Pakai Baju Bulu-Bulu, Kuman!"-Komen Isteri Sheikh Muszaphar Shukor Buat Che Ta Bengang

Komen Terbaru

Quote CiliPadiSedap 23-5-2019 07:29 AM
jerukkedondong: Itu baru kepala atas bamzul..kepala bawah tak tahu lh mcm mn...bekayap kot....eehhhhhh

Kpala bawah buat puki plantation

Lain-lain Komen

Quote zulka 17-5-2019 09:31 AM
kenapa dgn kepala dia tu...kurap ke
Quote Kurex 17-5-2019 09:42 AM
Kenapa tak satukan je tered ni?
Banyak tered dah weh
Quote chandrahusin 17-5-2019 09:44 AM
go Aliff!!
InshaaAllah.. semoga berbaik balik
dia je pempuan yg baik hati sayang sgt kat kau
anggap ni pengajaran
ada je org yg menjalang lps tu insaf
berbaik2 je hidup dgn anak isteri sekarang ni
perhaps you've to learned in a very hard way
Quote zhoney 17-5-2019 09:51 AM
Kalau sayang kau xkan buat camni la Alip. Ni sayang bini ke sayang duit bini?
Quote kucingitam 17-5-2019 09:52 AM
aku pun nak tanya pasal kepala dia..
Quote dekmieDandy 17-5-2019 09:55 AM
zulka replied at 17-5-2019 01:31 AM
kenapa dgn kepala dia tu...kurap ke

dia buat hair implant
Quote harkktuih 17-5-2019 10:03 AM
zulka replied at 17-5-2019 09:31 AM
kenapa dgn kepala dia tu...kurap ke

Tanam rambut..
Quote alaa 17-5-2019 10:07 AM
mudahnya berkata-kata setelah all is lost. MEN.
Quote jerukkedondong 17-5-2019 10:19 AM
zulka replied at 17-5-2019 09:31 AM
kenapa dgn kepala dia tu...kurap ke

Itu baru kepala atas bamzul..kepala bawah tak tahu lh mcm mn...bekayap kot....eehhhhhh
Quote Eljie 17-5-2019 10:29 AM
Loser!! Kesian tengok Ayden yang belum mengerti apa-apa. Bella pls jangan bagi peluang lagi pada Alif ni. U deserve someone better.
Quote BoongaKertas 17-5-2019 10:48 AM
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHABULLSHITHAHAHAHAHA
Quote niena90 17-5-2019 11:03 AM
Kalau betul ko syg takdenya ko berfoya-foya dgn ramai betina lain. Mesti ko happy gila skang dah bebas, boleh continue wild lifestyle tu balik tanpa ada kongkongan insan bernama isteri
Quote missDollie 17-5-2019 12:04 PM
Acah...tak payah bagi peluang..ramai lagi lelaki baik2 dekat malaysia ni..
Quote Orix 17-5-2019 01:00 PM
kalau nak rujuk balik sila tggu lagi setahun utk make sure ko betul2 bebas HIV dan segala penyakit kelamin........
Quote buapakperut 17-5-2019 01:45 PM
hati dh hitam kot lelaki gini. mencelup sanasini tak ingat baby,tak ingat kat bini. dulu beriya nak kahwin. dh kahwinbuat hal.. nape tak membujang je dari dulu? puas hati mencelup dengan rempit takde sape meroyan. mak pak pun takyah tanggung dosa sama dok backup2
Quote Artemesiaa 17-5-2019 02:08 PM
Untuk elak lebih banyak kecaman pasti itu yang akan disebutnya
Quote ninjago 17-5-2019 02:08 PM
you're only sorry you got caught~~ cuba kalau tak kantoi..ada ke dia nak nyesal dulu?

pape pun semoga jadi manusia yg semakin baik ke depannya.
Quote putericahaya999 17-5-2019 03:27 PM
Sayang apa gitu
Quote gummiebear 17-5-2019 04:43 PM
Just stop it alif. Leave her alone. You've hurt her enough already.

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.126983s Gzip On
To Top