Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dua Tahun Sengsara Suami Sumbat Handle Motor Dalam Faraj

16-5-2019 01:46 PM Komen: 55
Wanita menanggung kesakitan selama hampir dua tahun selepas suami memasukkan pemegang (handle) motosikal ke dalam farajnya.



Memetik METRO, mangsa berusia 30 tahun itu dilaporkan dimasukkan ke MY Hospital di Indore, Madya Pradesh Isnin lalu selepas mengadu tidak tahan sakit perut.

Selepas imbasan X-ray dan CT menunjukkan pemegang motosikal berkenaan berada di dalam uterus, usus kecil dan pundi kencing mangsa, ibu enam anak itu segera menjalani pembedahan pada pagi Selasa.



Seramai 19 doktor terbabit dalam operasi itu yang mengambil masa empat jam bagi mengeluarkan objek berkenaan.

Dr Sonia Moses berkata, mangsa mendakwa objek berkenaan disumbat ke dalam faraj oleh suaminya yang ketika itu berada di bawah pengaruh alkohol.

Mangsa diugut suaminya supaya merahsiakan kejadian itu daripada orang ramai.


Foto: METRO/Cover Asia Press

"Objek itu berada di dalam tubuhnya selama hampir dua tahun sehingga organnya mengalami jangkitan teruk akibat terkoyak dan terhakis menyebabkan mangsa terseksa menanggung kesakitan.

"Bagaimanapun, kami berjaya memulihkan pundi kencingnya dengan memasukkan stent," jelasnya.

Namun, mangsa dilaporkan dia tidak lagi boleh mendapatkan zuriat dan kini dipantau dalam unit rawatan rapi (ICU).

Difahamkan, polis menahan suaminya sebaik menerima laporan daripada mangsa. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 55
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote silentreaaders7 19-5-2019 07:02 PM
husband from hell!God forbids.

Lain-lain Komen

Quote xdielzx 16-5-2019 01:56 PM
Omg macam mana boleh 2 tahun dok dlm tu
Quote msdummy.2018 16-5-2019 01:58 PM
pelik2 jantan skrg
Quote yuki812 16-5-2019 01:58 PM
takde ke story yang membina skit dari citer gini.
jgn ada yang ikut..sudah ler.
Quote ninjago 16-5-2019 01:59 PM
wth???!!!!!!! tak sakit ke selama 2 thn tu bawak benda tu??? berat, berkarat, infection!
Quote karlmax8 16-5-2019 02:02 PM
Laki bini sama2 tolol, cacat akal.
Quote asudau 16-5-2019 02:03 PM
Ya ampun bang oii...
Quote lucky_peace 16-5-2019 02:13 PM
dalam masa 2 tahun tu, laki dok rodok lagi pakai konek dia!!!! aduiihhhh celaka tul!!!!
Quote lucky_peace 16-5-2019 02:15 PM
dalam masa 2 tahun tu, laki dok rodok lagi pakai konek dia!!!! aduiihhhh celaka tul!!!!
Quote buapakperut 16-5-2019 02:28 PM
astaga... wtf did i just read??? 2 tahun?? handle motor?? lakinya ni tubik dari neraka ka
Quote kasibiman 16-5-2019 02:33 PM
Jesus. Farking. Christ.
Quote miznora 16-5-2019 02:40 PM
adooiii menyesal aku baca story nih.. aku pulak rasa ngilu
Quote cupu 16-5-2019 02:43 PM
Mental...syok agaknya tgk bini menangis sakit..
Quote Iris. 16-5-2019 03:07 PM
Memang patut pun takyah beranak lagi
Dah 6 anak, laki pun sialan macam tu
Takyah beranak n report polis je..
Quote ais_kosong 16-5-2019 03:13 PM
setannya laki tu.
kesian si isteri
Quote Bujat 16-5-2019 03:17 PM
Bini pun bimbo. Dah nak jadi isi dh handle moto tu. Nasib kau tak jd laki berkonek bagai dekkk
Quote puteribaya 16-5-2019 03:20 PM
speechless..
Quote abangadek 16-5-2019 03:22 PM
yena yeni ni mmg pelik2 perangai ngesek kan
Quote fifie_olin 16-5-2019 03:23 PM
seksa pmpn tu
knp ko x mntk cerai je
laki ko tu binatang
Quote xtahumenahu 16-5-2019 03:25 PM
x sangka boleh hidup dgn handle motor tuh dlm anu dia lbh 2 thn

Lihat semua komen(55)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087612s Gzip On
To Top