Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sebelum Buat Aksi Lasak, Hairul Azreen Minta Izin Hanis Zalikha Dulu

16-5-2019 01:44 PM|Oleh: Saiful| Komen: 97

Hairul Azreen dengan aksi lasak memang tak dapat dipisahkan. Tengok sahajalah di Instagram, macam-macam stunt dia buat.



Risiko bahaya memang tinggi namun pelakon ini sebenarnya dah dapat keizinan dari isterinya, Hanis Zalikha.

Cuma ada satu sahaja aktiviti ekstrem yang Hanis larang iaitu skydiving.


"Saya pun tak tanya kenapa dia larang sebab hanya itu sahaja satu aktiviti yang tak dibenarkan, saya hormati permintaannya.

"Mungkin sukan itu terlalu bahaya. Bila dia tak bagi saya buat, saya pun terus jadi fobia," katanya kepada mStar Online.


Sebelum ini ligamen kaki kanannya terkoyak akibat aksi terjun dari tingat dua bangunan tapi sekarang dah semakin pulih.

"Hanis okay je masa tahu saya cedera sebab dia tahu macam mana saya nak jaga diri. Kalau masa patah tangan dulu dia agak risau, tapi kali ini dia dah tahu saya nak buat apa."

Foto: IG
Memang komited nampaknya Hairul dengan kerja, sanggup patah riuk demi menjayakan sesebuah filem. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 97
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Aliff Aziz Dan Bella Astillah Sah Bercerai Talak Satu

Komen Terbaru

Quote peko_lolo 20-6-2019 01:38 AM
datinB replied at 20-5-2019 09:02 AM
plajar ‘cemerlang’ dlu uolls. heolls mmg pling famous. nama selalu kene panggil masa perhimpunan ...

Lagi lagi cite la lagi

Lain-lain Komen

Quote noodle.baby 16-5-2019 01:47 PM
Hodoh la rupa dia dengan facial hair sebegitu..
Quote bondeh 16-5-2019 01:50 PM
Pondan?
Quote kucingitam 16-5-2019 01:53 PM
boring....citer lain pliss..
Quote awex^returns 16-5-2019 01:54 PM
poyo

laki bini dan mak mertua sekali
kesah plak aku ko nak mintak izin ke tak
sikit2 cedera tu pon nak poyo

Quote Orix 16-5-2019 02:32 PM


Quote ninjago 16-5-2019 02:51 PM
noodle.baby replied at 16-5-2019 12:47 PM
Hodoh la rupa dia dengan facial hair sebegitu..

ala2 aeril zafril la konon tu.. keknis yg mintak kot
Quote vee_zara 16-5-2019 02:59 PM
Ko buat badan beketul2 pun tetap la tak menarik hairu oiiii
Quote Kurex 16-5-2019 03:18 PM
Muka boleh tahan, badan sedap, perangai?? Boleh jehenemmnn
Quote lifeline 16-5-2019 03:23 PM
muaknya aku dengar gossip pasal kapel ni
langsung tak memberangsangkan
Quote CiliPadiSedap 16-5-2019 03:39 PM
nak jadi artis cm hairul ni memang hari2 kena kecam dan viral ek? cm alif syukri aka alif aziz?
Quote eyansss 16-5-2019 04:01 PM
tangan patah?  sebila tangan dia patah?
Quote lolita737 16-5-2019 04:15 PM
yer la..ko je la yg minta izin dgn isteri..

muak nya la baca artis2 yg suka create cerita2 sweet utk dapatkan perhatian ni..

Quote giyomi 16-5-2019 05:28 PM
awex^returns replied at 16-5-2019 01:54 PM
poyo

laki bini dan mak mertua sekali

belum lagi kes kekonon hampir2 diculik masa wat pengambaran paskal dulu tu
Quote EvieWanKenobi 16-5-2019 06:23 PM
tak kisah pun..
Quote harubom 16-5-2019 06:40 PM
Semalam lepas org semua kecoh jam si alif satar ttbe si hz pun sibuk igs ha tgh makan mcm nak tunjuk jam jugek. Gittew
Quote slyfynx 16-5-2019 07:01 PM
Gi mati la nk mintak izi sape pun
Quote LadyCarefree 16-5-2019 08:07 PM
Poyonyaaaaaaa
Quote blue^panther 16-5-2019 08:29 PM
Filem apa lagi la mamat ni berlakon, aku memang tak pernah tengok lagi filem2 HA setakat ni.....
Sorry la acting dia tak best langsung, kalau nak cerita aksi lasak baik tengok mat redho.....jeles jer tengok dia buat mcm ringan jer badan dia, tak layah badan nak ketul2....
Kalau nak acting action best, ramai lagi pelakon boleh buat aksi macam dia cuma x show off jer.....
Quote slipar_jepon 16-5-2019 08:53 PM
Acah hero la ko ni. Ko buat la ape pun.. tetap dibenci nyahh

Lihat semua komen(97)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115159s Gzip On
To Top