Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Taknak Maafkan Yang Korang Hina" - 'Skandal' Aliff Aziz, Nismell Kini Stres Nak Bunuh Diri..

16-5-2019 11:36 AM|Oleh: SakuraJo| Komen: 109

Kontroversi mengenai gambar panas yang melanda penyanyi dan pelakon Aliff Aziz dan gadis yang dikenali sebagai Nismell nampaknya tidak terhenti walaupun gadis tersebut telah tampil membuat kenyataan yang dia dan Aliff hanya sekadar melepak dan tiada perkara yang tidak elok yang berlaku. 


Malah, rakan-rakan Nismell turut menyebelahi gadis tersebut. Bagaimanapun, baru sahaja beberapa jam yang lepas gambar dia berpelukan dengan seorang lelaki yang didakwa sebagai Aliff Aziz pula tersebar. Betul ke? 

Gambar tidur berpelukan pula tular di media sosial..

Kredit foto : Apakes.com

Menerusi gambar yang dikongsi oleh salah seorang pengguna Instagram itu, Nismell dilihat berbaring dan memeluk lelaki yang didakwa sebagai Aliff dan telah meletakkan nama mereka pada gambar tersebut.

Gambar dengan bekas teman lelaki, bukan Aliff..

kredit foto : Ig Nismell

Bagaimanapun, seperti sebelum ini Nismell menafikan yang lelaki tersebut adalah suami kepada Bella Astillah sebaliknya adalah gambar dia bersama bekas teman lelakinya. 

Mahu bunuh diri..

Tertekan dengan 'fitnah' tersebut, Nismell mengakui yang dirinya tidak kuat dan ingin membunuh diri.

Kredit foto : Ig Nismell

Apa pun, tidak dapat dipastikan mengenai kesahihan gambar tersebut kerana wajah lelaki yang didakwa sebagai Aliff tersebut tidak jelas kelihatan. 

Terdahulu, Nismell mengakui ada mengambil gambar dengan Aliff tetapi menafikan ada melakukan perkara yang diluar batasan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 109
Komen

Previous : "Tinggalkan Je Dia Takut Ada HIV" - Netizen Bagi Nasihat Pada Bella Astillah

Next       : "Bagusnya Keisha Tak Geli & Sombong Pun!"-Netizen Puji Anak Nabila Huda Tak Kekok Sapu Ubat Kutu

Komen Terbaru

Quote Rainora 20-5-2019 04:43 AM
Makin menjadi2 budak2 perempuan zaman sekarang

Lain-lain Komen

Quote ReginaGeorge 16-5-2019 11:44 AM
Janganlah bunuh diri. Dosa tu senang jer nak "cuci". Tau at nasuha sis..
Quote cikatilia 16-5-2019 11:48 AM
tiba2 aje dia pemes sbb benda ni

so itu ex dia
yg dok menetek tu

yg lelaki 4-5 org masa dia mamai mabok tu sapa plak?

Quote monsterwife 16-5-2019 11:48 AM
La....Muslim ke?
Quote meteorspeed 16-5-2019 11:56 AM
attention seeker..buat citer lagi so naik lagi follower
Quote kucingitam 16-5-2019 11:58 AM

or kristian? sebab sabah/sarawak pun sebut Allah juga kan? rasanya pernah baca dulu

Quote Acikgomen 16-5-2019 11:58 AM
Dan2 demi Allah
Adoiii makbapak bohsia ni mana senyap tak berkutik
Ambik la anak pompuan korang ni kurung dia dlm bilik air ke apa sampai insaf
Bawak2 pegi berubat sket. Jahiliah sangat dah rope nye
Ni nak bunuh diri pulak. Korang buat anak tau, didik anak tak reti
Quote sweetgirl 16-5-2019 11:58 AM
lawak la sis ni... nak bunuh diri tp sebut ALLAH... apooooo sis.... kalau ko ingat ALLAH,  xde la ko buat perangai cam harom ni sis  
Quote minguk 16-5-2019 12:05 PM
mohon ex nismell tampil memberi penjelasan. adakah benar tu gambar beliau?
Quote masdiana-ana 16-5-2019 12:08 PM
mmmm tapi kt ig dia siap letak dm for paid dan gift review..dia nie sapa..
Quote Kurex 16-5-2019 12:17 PM
Bunuh je la diri.
Quote noraidil_06 16-5-2019 12:22 PM
X yah la bunuh diri wahai anak. Biar alif je bunuh diri.u muda lg. Blh baiki lg hidup
Quote kikuri 16-5-2019 12:24 PM
laaa... muslim ke... aku ingtkan kristian sabahan ke... bertatu bagai
Quote LadyCarefree 16-5-2019 12:25 PM
noraidil_06 replied at 16-5-2019 12:22 PM
X yah la bunuh diri wahai anak. Biar alif je bunuh diri.u muda lg. Blh baiki lg hidup

Setujoooooo
Quote mawarika 16-5-2019 12:36 PM
Dik tak lawanya kamu. Kalau adik ni sezaman dgn sis.. pasti kena buli dgn sis n d geng ala regina George.. zaman skg budak tak lawa mempunyai confident level yg tinggi. Kagum sisturrrr...
Quote mieymiey 16-5-2019 12:40 PM
Ko nak sangat kan perhatian?
Dah dapat apa yang ko nak, dah kenapa nak bunuh diri pulak?
Quote RatuDunia94 16-5-2019 12:41 PM
Melepak dia sampai bergambar nk beromen.. ke dah?
Quote rykall 16-5-2019 12:42 PM
Muslim rupanya.
Quote buragazz 16-5-2019 12:46 PM
What r u waiting for... what r u waiting for...
Quote dewi_rina 16-5-2019 12:51 PM
Sebut Allah lah kifarah lah
Tapi pakai macam orang takde agama

Lihat semua komen(109)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043704s Gzip On
To Top