Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Gambar Aliff Aziz Cium Mulut Dengan Perempuan Lain Pula Tersebar

16-5-2019 11:28 AM|Oleh: Saiful| Komen: 129

Yakinnya kamu, hebatnya kamu Aliff Aziz! Lepas kecoh selfie separuh bogel dengan Nismel, satu persatu lagi aib keluar.

Terbaru gambar-gambarnya bercumbu dengan perempuan pula tersebar.

Foto: FB
Tengok gaya macam dalam kelab malam tapi tak pastilah sebab tak ada sumber sahih yang mengesahkannya.

Tapi apa yang penting Aliff dah dilabel sebagai jantan tak guna oleh netizen Malaysia.

Foto: FB
Kesian betul dengan isterinya, Bella Astillah dan anak kata mereka.

Namun tak dapat dipastikan gambar-gambar ini adalah baru atau gambar-gambar lama yang sengaja disebarkan semula.

Foto: FB

Ada yang mendakwa wanita-wanita tersebut merupakan model. Setakat ini identitinya masih kabur dan belum dapat dipastikan.

Foto: FB

Dah berapa banyak perempuan agaknya ni? Tak cukup jari nak bilang. 

Nantikan jelah apa lagi gambar yang keluar lepas ni. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 129
Komen

Previous : Keputusan "U-Turn" - Lafaz Talak PU Abu Sah Pula, Cerai Bekas Isteri Dengan Talak 2

Next       : Sebelum Buat Aksi Lasak, Hairul Azreen Minta Izin Hanis Zalikha Dulu

Komen Terbaru

Quote Joriah 18-5-2019 10:00 AM
Pic bebird ada x?

Lain-lain Komen

Quote fifie_olin 16-5-2019 11:20 AM
dh knp makin byk pic2 x senonoh heols
Quote amikie 16-5-2019 11:20 AM
aduhhhh...bulan2 puasa ni.

dah kenapa la Aliff ni..
Quote rosasen 16-5-2019 11:24 AM
gambar lama kot.. sbb dlu2 sblm kawen pn ada gosip sama mcm ni.. ke ngn org lain?
Quote EvieWanKenobi 16-5-2019 11:26 AM
mesti pompuan2 tu perasan depa hot..
Quote Dollyzzzz 16-5-2019 11:26 AM
Tabahlah.. . Berat ujian suami isteri ni...
Quote manehnya 16-5-2019 11:32 AM
ini lah pencinta wanita..
Quote claudya 16-5-2019 11:33 AM
ni macam story lama je? netizen korek balik ke cemana
Quote petai011212 16-5-2019 11:35 AM
Gambar lama nie, latest dia pakai braces kan
Quote ALDRIN 16-5-2019 11:36 AM
Edited by ALDRIN at 16-5-2019 11:37 AM

Pics mabok2 nih.....seronok stok2 B*s & tiktoks rempits been upgraded sbb retis dah masuk line.
Quote haruslah 16-5-2019 11:36 AM
sape tah haritu ade tanya kat bod ni, bulan pose tahun ni ni xde gosip punai ker?

sbb katanya tiap2 tahun bulan pose ade kecoh gambo panas

huhuhu
Quote hyie 16-5-2019 11:36 AM
gayyytoohhhhhhhhh
Quote martiena 16-5-2019 11:37 AM
ce buat list bergambar kat page depan senarai2 penyedap aliff ni ........
Quote coco 16-5-2019 11:50 AM
HALAU balik singapore je la.... membusuk mereput di Malaysia buat apa....menyemak je mamat ni
Quote edoraixora 16-5-2019 11:52 AM
dlm 1 malam, macam2 pompuan ko peluk cium

dah sakit kelamin belum tuh?
Quote meteorspeed 16-5-2019 11:55 AM
uihh please..still lagi bini nak hadap OMG
Quote SherryZass 16-5-2019 11:59 AM
Gambo lama ke baru ke, totap alip ni tak berubah. Sama jah perangai. Bella jela kesian tersalah pilih suami Moga ada jodoh lain untuknya
Quote whadda 16-5-2019 12:02 PM
panjangnye jari
Quote umbut 16-5-2019 12:02 PM
Dulu sebelum kahwin bella kata manusia boleh berubah  emmmm.. x berubah pun
Quote Madel 16-5-2019 12:03 PM
Berambus la nko sana balik spore.
Kat sana nko nak berzina, menyundal tak ada siapa yg kisah.
Semalam aku bebuka kat SR Aeon Jusco., mamat melayu spore dgn bertatoo berbuka sesama2 dgn family, mak elok je bertudung tapi bini dia kemain seksi rambut karat.
Budaya kat sana dah mcm Indon..huru hara.

Lihat semua komen(129)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043704s Gzip On
To Top