Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Yang Follow Dia Semua Bodoh" - Skandal Terbaru Alif Aziz Dapat Ratusan Ribu Pengikut Sekelip Mata

16-5-2019 10:12 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 21

Sejak terbongkarnya kisah kecurangan Alif Aziz sebelum ini, memang ramai yang tertarik untuk mengetahui perkembangan kisah hidup selebriti yang tak lekang dari kontroversi itu.

Baru-baru ini, tersebar berita mengenai kecurangan Alif Aziz untuk yang kesekian kalinya. Dia diakatakan mempunyai hubungan sulit dengan seorang gadis berusia 17 tahun.

Selepas tular berita panas ini, ramai netizen yang berpusu-pusu mencari dan stalk siapakah gerangan gadis itu.




Walaupun ditohmah dan dimaki oleh netizen, nampaknya ramai yang ingin mengambil tahu tentang kisah lanjut mengenai berita ini sampai pengikut Instagram gadis ini mencanak naik dalam masa kurang seminit.



Kalau nak tahu, pengikut gadis ini telah mencecah 260,000 orang!

Sehubungan itu, netizen melahirkan rasa hairan dengan sikap segelintir rakyat Malaysia yang senang-senang memberi publisiti murahan kepada gadis ini.


Kredit foto: Twitter

Pandailah memilih untuk mengikut siapa di media sosial itu ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
0
Bosan
4
Komen: 21
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Gambar Aliff Aziz Cium Mulut Dengan Perempuan Lain Pula Tersebar

Komen Terbaru

Quote meesuhaimee 24-5-2019 04:49 PM
bonsari replied at 18-5-2019 10:54 PM
layan vid raya wawa ngan aeril... comel je dua2 ni.. https://www.youtube.com/watch?v=ncZ6ZigERt4
ni iklan carousell tu kan? nanti saya tgk.. selalu jugak guna apps tu.. senang je nak jual barang..

Lain-lain Komen

Quote judicata 16-5-2019 10:24 AM
nak follow watpe? ig dia public kot? bangang la sapa yg dok follow org cenggini
Quote kucingitam 16-5-2019 10:29 AM
follow buat bahan membawang je tu
Quote friedfishsoup 16-5-2019 10:38 AM
Sama je dengan Hana Azraa tu.. berpuluh ribu org follow. Suka la dorang. Buat publisiti merepek, terus followers beribu2
Quote shernazz 16-5-2019 11:00 AM
Sure la depa nak jadi penggossip no 1 kalau ada apa apa...
Sebab kalau ada kontroversi..depa akan private acc
Hanya follower je dpt tgk..
Tu depa punya tujuan kot
Quote Iris. 16-5-2019 11:12 AM
Bebal... Takyahlah follow
Esok lusa ada lah tu auruh buat review tu
Quote ikanmasin 16-5-2019 11:27 AM
senyum lebar perempuan ni..ingat yg buat perangai
tu individu bukan negeri nya..skrg ni kecoh makcik
mana yg siap buat caption org sabah sarawak ni
perampas laki org..hakikat nya mana2 negeri pun
sama..org yg buat hal negeri pl terpalit sama..
Quote rosasen 16-5-2019 11:30 AM
friedfishsoup replied at 16-5-2019 10:38 AM
Sama je dengan Hana Azraa tu.. berpuluh ribu org follow. Suka la dorang. Buat publisiti merepek, ter ...

iolls salah sorg. folo sbb nk tgk apa yg ada je. pasni unfollow je smula
Quote pearl.silver 16-5-2019 11:50 AM
ikanmasin replied at 16-5-2019 11:27 AM
senyum lebar perempuan ni..ingat yg buat perangai
tu individu bukan negeri nya..skrg ni kecoh makci ...

Esok makcik tu pun dpt followers berpuluh ribu
Sekadar buat post mengancam minta dikecsm
Pelik nye netizen. Nk stalk xperlu follow pun
Xde keje btul
Quote ikanmasin 16-5-2019 11:54 AM
pearl.silver replied at 16-5-2019 11:50 AM
Esok makcik tu pun dpt followers berpuluh ribu
Sekadar buat post mengancam minta dikecsm
Pelik n ...

kan padahal public jer kot ig diaorg tu..sengaja mengundang org
sibuk nak follow..
Quote Artemesiaa 16-5-2019 12:12 PM
Gigihnya yang follow sekadar nak tahu gossip terkini
Quote whadda 16-5-2019 12:56 PM
tolong la jangan follow dia.. sampah btol.. esok2 kang ade pulak lantik dia jadi duta bagai sebab followers ramai
Quote ninjago 16-5-2019 02:28 PM
wahhh terus si nismell bukak DM for gift / paid review! memang amik kesempatan terus.
Quote annehuda 17-5-2019 03:32 PM
youtuber terkenal tu james charles, lepas kecoh kes die jadi predator, hilang follower berjuta-juta kot.
Quote lee_sakura 17-5-2019 08:13 PM
bagus la ramai yg follow dia, mudah mudahan dia tinggalkan alif lps ni
Quote beeyii 18-5-2019 10:17 PM
yang follow dia tu pelik2 la... baik aku layan video raya masa dari layan benda macam ni...
Quote bonsari 18-5-2019 10:54 PM
layan vid raya wawa ngan aeril... comel je dua2 ni.. https://www.youtube.com/watch?v=ncZ6ZigERt4
Quote dua_chzy 18-5-2019 11:16 PM
annehuda replied at 17-5-2019 03:32 PM
youtuber terkenal tu james charles, lepas kecoh kes die jadi predator, hilang follower berjuta-juta  ...

La tu ka sebenarnya kes James Charles? Nak google la. Berminggu nampak kontroversi heols trending tapi tak berminat nak amik taw.
Quote missflamingo 18-5-2019 11:33 PM
Muka minah comot berlemuih camni pun nak follow
Quote silentreaaders7 19-5-2019 04:42 PM
sampah!euwww

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.157543s Gzip On
To Top