Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Neelofa 'Bekap' Adiknya, Ameera Khan Pegang Tangan Dengan Kekasih Baru

15-5-2019 12:05 PM|Oleh: Myeonir| Komen: 171

Umum mengetahui yang adik Neelofa, Ameera Khan memang tak pernah lari dari dipalit kontroversi. Walaupun dia sendiri bukan artis, tapi kerana kakaknya merupakan selebriti terkenal habis kehidupannya turut menjadi perhatian.

Baru-baru ini, Ameera Khan ada memuat naik gambar yang dikatakan merupakan kekasih barunya. Walaupun hanya nampak tangan, ramai netizen yang buat spekulasi.


Neelofa juga turut tak terlepas untuk meninggalkan komen pada gambar adik kesayangannya itu.

Kredit foto: Instagram
Pun begitu, ramai netizen yang terkilan dengan Neelofa yang dilihat menyokong tindakan adiknya itu.

Kredit foto: Instagram
Neelofa turut membalas komen para netizen yang menyelarnya.


Adik beradik ini memang tak pernah sunyi dengan gosip kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 171
Komen

Previous : Aksi Manja Mawar Rashid Dan Suami Buat Ramai Meluat

Next       : "Punyalah Nak Kejar Duit," -Doktor Tengah Jahit Perut, Syatilla Melvin Selamba Promosi Gincu

Komen Terbaru

Quote kembangbunga 19-5-2019 09:57 PM
immaryjane replied at 16-5-2019 11:48 AM
Sheols ni tahu aje anak2 org kaya yang bujang. Semua dia sauk lpas sorg2. Nk kate mingle dgn org2, a ...

Hahahaha myb cousins & sedara mara sheols la kenalkan.. tengok cousins sheols bkn main galak masing2

Lain-lain Komen

Quote lee_sakura 15-5-2019 12:06 PM
bagus la dh ada kekasih, mmg itu yg LMK nakkan
Quote rotijohanz 15-5-2019 12:18 PM
Edited by rotijohanz at 15-5-2019 12:20 PM

wow! perli baik punye komen lofa..perli bff dia si erin adlina la tu..
kn bff lofa dulu tu couple dgn bf LMK skrg..lofa perli erin yg dh  umur 30an kapel dgn bdk 20an la tu.
lofa lofa...bln romadhon pn men perli2 ye...dh putus shbt ke dgn erin tu?

oh si LMK tu xpose ke kt london?tgk igs bkn main mkn minum dgn bf di siang hari.lol!

Quote goss79 15-5-2019 12:24 PM
tu statement yg throwshade ke erinedlina ye
Quote nhao 15-5-2019 12:24 PM
rotijohanz replied at 15-5-2019 12:18 PM
wow! perli baik punye komen lofa..perli bff dia si erin adlina la tu..
kn bff lofa dulu tu couple d ...

kannnn iols pon terkejut sbb sebelm ni laki ni nga erin tetiba ngan lmk lak tu.... hilang dh segala baby babi kat erin p kat lmk lak.... erin tu pulak kawan baik lofa kan... pon abis kena perli
Quote unguaurora 15-5-2019 12:25 PM
BF mesti keturunan PAKI juga kan? Lebat bulu tangan tu
Quote lolita737 15-5-2019 12:29 PM
gambar buka puasa ke tu??
Quote rotijohanz 15-5-2019 12:30 PM
Edited by rotijohanz at 15-5-2019 12:41 PM
nhao replied at 15-5-2019 12:24 PM
kannnn iols pon terkejut sbb sebelm ni laki ni nga erin tetiba ngan lmk lak tu.... hilang dh segal ...

tk sgka uols..dan2 lps tu lmk offkomen..gile la lopa komen terang2 cmtuh.perli baek punyerrr
tu bff dia pn dia perli terang2 kalau org lain xthu lah cmne.haha

setahun 3 kali tukar bf..laku keras LMK neh

dr anak diplomat US,TH,now GLomac


[ig]https://www.instagram.com/p/BuTwarxgzo5/[/ig]

Quote misssakura 15-5-2019 12:33 PM
amboi lofa punya komen... uols tu single lagi lofa. kang tetiba uols jatuh cinta dengan budak sekolah baru tahu.
Quote aemon 15-5-2019 12:34 PM
kemain lagi si lemak ni.artis betul.
Quote Lavender_Violet 15-5-2019 12:35 PM
Meols ingat statement dia sama muda sama padan tu perli Fattzura
Quote electricopop 15-5-2019 12:36 PM
Untunglah LMK.
Quote umbut 15-5-2019 12:37 PM
Sibuk je netizen andartu. Biaq pi lah
Quote immaryjane 15-5-2019 12:38 PM
Anak orang kaya mana pulak kali ni?
Quote Aunty_Acid 15-5-2019 12:50 PM
mcm perli seteru ja
mentang2 seteru blok ko
bff dia tu masih follow di lg

patut la bagaimana retisnya begitulah pemenatnya
Quote fushimi 15-5-2019 12:57 PM
jah kata both masih study

lemak study apa sekarang
Quote makton 15-5-2019 12:59 PM
rotijohanz replied at 15-5-2019 12:30 PM
tk sgka uols..dan2 lps tu lmk offkomen..gile la lopa komen terang2 cmtuh.perli baek punyerrr ...

mak aihhh berbulu 1 badan. gorila ke ape dia ni?
Quote EvieWanKenobi 15-5-2019 01:03 PM
longkang jugak mulut hajjah..
Quote minguk 15-5-2019 01:09 PM
rotijohanz replied at 15-5-2019 12:30 PM
tk sgka uols..dan2 lps tu lmk offkomen..gile la lopa komen terang2 cmtuh.perli baek punyerrr ...

ni ke bf nya? uuuuu sedap!

Quote mieymiey 15-5-2019 01:09 PM
goss79 replied at 15-5-2019 12:24 PM
tu statement yg throwshade ke erinedlina ye

Erin tu sebelum ni couple dengan bf si LMK ni ker?
Berapa umur Erin tu?
Dan berapa umur bf LMK ni?
Gitu iols nak join jugak membawang.
Tapi kemain ko Hajah mengutuk pompuan pilih pucuk muda yerrrr.

Lihat semua komen(171)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053507s Gzip On
To Top