Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Bella Sangat Hargai" - Netizen Kagum Bella Astillah Masih Boleh Bergelak Meskipun Sedang Bersedih

15-5-2019 01:51 PM|Oleh: Mat| Komen: 19

Isu berkenaan Aliff Aziz kini rancak dibicarakan di semua media sosial seperti Instagram, Twitter dan juga Facebook. Hampir satu rakyat Malaysia mengecam tindakan Aliff Aziz yang sekali lagi curang kepada isterinya selepas gambar intimnya bersama seorang gadis tersebar luas.

Di Twitter, seorang individu yang melaporkan penampakan Aliff Aziz bersama seorang wanita ada berkongsikan voice note Bella Astillah daripada ruangan mesej mereka. Daripada mesej suara itu, Bella kelihatan tenang dan ceria kerana masih bergelak ketawa sambil mengucapkan terima kasih kepada individu yang membuat laporan itu.


"I tak fikir pun you nak rosakkan relationship ke apa. Bella sangat hargai"


Video yang dimuat naik ini meraih rasa simpati netizen yang kagum dengan sifat kental Bella Astillah.


Semoga Bella Astillah mengambil jalan yang terbaik buat dirinya dan anak-anak. Kita sebagai yang melihat isu ini, ambillah ini sebagai pengajaran dan tauladan buat diri sendiri dan keluarga. Sentiasa positif macam Bella okay! - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 19
Komen

Previous : "Tinggalkan Je Dia Takut Ada HIV" - Netizen Bagi Nasihat Pada Bella Astillah

Next       : "Ini Aliff Aziz, Ini Aliff Syukri..." - Aliff Syukri Tak Tahan 4 Musim Kena Tempias

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 17-5-2019 08:58 PM
umbut replied at 15-5-2019 02:05 PM
Move on je bella.. tgk yg kahwin 2nd time bahagia.. nurul,sarimah,anne,raja farah,fasha dll.. dari k ...

Wow bekas jandha tu kawen x smpai pun setengah tahun dh masuk group kahwin kali ke-2 bahagia smpai mati ya?

Lain-lain Komen

Quote umbut 15-5-2019 02:05 PM
Edited by umbut at 15-5-2019 02:13 PM

Move on je bella.. tgk yg kahwin 2nd time bahagia.. nurul,sarimah,anne,raja farah,fasha dll.. dari ko seumur hidup sakit hati laki ko gatai renyam
Quote Rapz 15-5-2019 02:08 PM
Adoi bella....wake up pls!
Quote Pinkkerabu 15-5-2019 05:14 PM
B for bodo
Quote asfaz 15-5-2019 05:18 PM
umbut replied at 15-5-2019 02:05 PM
Move on je bella.. tgk yg kahwin 2nd time bahagia.. nurul,sarimah,anne,raja farah,fasha dll.. dari k ...

paling best tengok Raja Farah. Dah 2 orang kan anak dia. Alhamdulillah
Quote SherryZass 15-5-2019 05:32 PM
Dah lali kot bella ni ngan perangai alip. As expected, dia buat lagi. Cerai dan move on, bella!
Quote None68 15-5-2019 10:09 PM
Dia x tau bukan saja ada Alif malah ada Ba Ta Sa smpi Ya..
Quote 7doors 15-5-2019 10:30 PM
Ehh...pompuan nie macam xkisah sangat pun jual kisah peribadi sebab dia pun dapat tempias femes...jadi artis sdah...atleast nanti dapat la undangan p melodi kena interbiu wartawan sebab memang this kind of fame yang bella dogo ni mau..betul x sis?
Quote shida81 15-5-2019 10:37 PM
Ak rase susah pompuan nk move on bile laki wat hal.. Tgk la ex bini Uda.. Lama gak dia nk move on
Quote umbut 16-5-2019 12:06 AM
7doors replied at 15-5-2019 10:30 PM
Ehh...pompuan nie macam xkisah sangat pun jual kisah peribadi sebab dia pun dapat tempias femes...ja ...

Jahatnya ko
Quote chandrahusin 16-5-2019 08:20 AM
tadi pagi aku nmpak komen sorang ni kat fb
psl Bella ni
dia kata - tak penah tgk pompuan kena nasi kangkang
selalu lelaki je kena, ni 1st time ni -

Quote juruterra 16-5-2019 08:21 AM
shida81 replied at 15-5-2019 10:37 PM
Ak rase susah pompuan nk move on bile laki wat hal.. Tgk la ex bini Uda.. Lama gak dia nk move on

alah pompuan2 semua, kalau laki dh xnk sila move on. jgn hadap laki mcm tu, mesti ada reason God let things happen to you, have faith and move on.
Tak payah sibuk nk serang the other woman, or salahkan sihir or meroyan kat social media. Move on with your life.
Quote jalfa 16-5-2019 08:38 AM
Alah si bella ni mmg obses dgn alip...dulu masa nak kawen dengan alip pon sembang kena pulau dengan member konon member jeles sheol dapat kawen alip motip semua org jeles dgn dia...sila gugel untuk baca
Quote NazRysha 16-5-2019 09:05 AM
tak kan cerai punya
pompuan ni lebih sayang kotey
dia tak sanggup keseorangan
Quote noodle.baby 16-5-2019 09:10 AM
Sejenis pompuan yg obses dan hadap sgt dengan jantan bad boy..
Tu susah nak lepas tu..
Quote Pinkkerabu 16-5-2019 09:28 AM
7doors: Ehh...pompuan nie macam xkisah sangat pun jual kisah peribadi sebab dia pun dapat tempias femes...jadi artis sdah...atleast nanti dapat la undangan p  ...

Betul sangat.. Dying for attention pun sama
Quote naina 16-5-2019 09:50 AM
Kurangkan perhatian media sosial bella..fokus benda lain k..doa banyak2 minta petunjuk. Pasni jgn cari jantan hensem. Biasa2 je takpe asal tau tanggungjawab semua
Quote cha-cha 16-5-2019 07:57 PM
Aduh banyaknya benang pasal dorang ni... dah confuse nak komen yang mana satu
Quote LadyCarefree 16-5-2019 08:03 PM
jalfa replied at 16-5-2019 08:38 AM
Alah si bella ni mmg obses dgn alip...dulu masa nak kawen dengan alip pon sembang kena pulau dengan  ...

Khenzsssss die yng gediks sngat gatal pooookieee
Quote kiah_mai_pulak 17-5-2019 08:58 PM
umbut replied at 15-5-2019 02:05 PM
Move on je bella.. tgk yg kahwin 2nd time bahagia.. nurul,sarimah,anne,raja farah,fasha dll.. dari k ...

Wow bekas jandha tu kawen x smpai pun setengah tahun dh masuk group kahwin kali ke-2 bahagia smpai mati ya?

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101103s Gzip On
To Top