Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ingatkan Lana Nordin Rupanya Nazim Othman"-Netizen Tertipu Dan Keliru..

14-5-2019 04:44 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 97

Kelmarin, pelakon Nazim Othman telah memuat naik satu video seorang 'wanita' ke akaun Instagram miliknya dan ramai menyangkakan yang wanita tersebut adalah pelakon Lana Nordin. 


Bagaimanapun, mereka kemudiannya sedar yang 'wanita' tersebut sebenarnya adalah Nazim Othman yang menggunakan aplikasi Snapchat yang membantu merubah wajah lelaki kepada wanita menggunakan fungsi filter dalam aplikasi tersebut. 

"Ok make up dah siap.. tinggal nak buat rambut je pastu nak gi Pavillion shopping," tulis Nazim diruangan kapsyen video pendek tersebut yang menghiburkan para pengkikutnya di laman sosial itu. 


Posting Nazim tersebut mendapat perhatian ramai yang rata-rata terhibur dan memuji kecantikannya yang saling tidak tumpah seperti Lana Nordin.

Kredit foto : Ig Nazim Othman

Rakan-rakan artis turut terhibur..

Kredit foto : Ig Nazim Othman

Ada juga yang berpesan pada Nazim untuk tidak menukar jantina.

Kredit foto : Ig Nazim Othman
Macam-macam la kan aplikasi yang wujud sekarang ni. Risau pulak penulis kalau terjatuh cinta dengan kaum sejenis. Huhu! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
3
Sedih
0
Lawak
6
Bosan
4
Komen: 97
Komen

Previous : Hadir Iftar Bersama Anak Yatim, Safiey Dikatakan Tak Hormati Bulan Ramadan

Next       : Alif Satar Meluat Instagram Miliknya Diserang Sekali Lagi Kerana Isu Aliff Aziz

Komen Terbaru

Quote spy_caridotdot 2-8-2019 12:25 AM
Wah! Awal sehari pun komen ye!

Lain-lain Komen

Quote laksmanabentan 14-5-2019 04:50 PM
amboii baju tidur satin pink tau....
Quote unguaurora 14-5-2019 04:58 PM
Yuckkkk kejijikan apakah ini? Mmg heshe pakai baju tido pinky2 ke???
Quote sharlenetexas 14-5-2019 05:00 PM
Heols ini bottom ke?
Quote LautBiru52 14-5-2019 05:00 PM
Amboi baju tido dia. Lebih perempuan dari perempuan {:smile
Quote namieamuro 14-5-2019 05:07 PM
so motif video tu tersiratnye nk bgtau siape diri die sebenanye?
Quote Kurex 14-5-2019 05:09 PM
Ala.. Nazimah kan pompuan..
Quote putericahaya999 14-5-2019 05:13 PM
Eeeeewwwwwww
Quote merrissa 14-5-2019 05:26 PM
euwwwwww geli plak aku nengok
Quote MissMamamia75 14-5-2019 05:29 PM
Challenge apa ni sbnarnya sampai smua jantan2 nak jd pompuan? {:spec{:stress
Quote cikatilia 14-5-2019 05:29 PM
baju tidur tu ya haii

aku pon xde baju tido pink abang oii
Quote clarizsa 14-5-2019 05:42 PM
Mcm sajat pun ada skit
Quote damian_lee 14-5-2019 05:43 PM
Ada baca satu twitter ... dia kata mcm a aida
Bila tgk balik

Yassss


Persis ya
Quote SherryZass 14-5-2019 05:48 PM
Cuba nak menonjolkan diri yg sebenar ke sis Dia ni ada alter muka ke? Lain macam je
Quote gummiebear 14-5-2019 05:56 PM
Sikit2 tunjuk ya nazimah
Quote multinicky 14-5-2019 05:58 PM
amboii kerlasss baju tido ko nyaaah
Quote EvieWanKenobi 14-5-2019 06:09 PM
ada ke lelaki yang normal buat benda yang sama?
Quote nolya 14-5-2019 06:20 PM
Nazim... hargailah anugerah Allah swt yg telah jadikan awak tu lelaki.  Sempurna dah dgn sifat lelaki dn hansem juga tu.  Maka jagalah rahmat yg telah Allah berikan, jgn sesekali melawan kehendak-Nya. Rezeki yg Allah beri cukup memadai untuk menafkahi kehidupan awak, maka syukurilah dn peliharalah diri awak dari segala fitnah dunia.   
Quote Redhead 14-5-2019 06:47 PM
EvieWanKenobi replied at 14-5-2019 06:09 PM
ada ke lelaki yang normal buat benda yang sama?

Takde kak.. kecuali batak attention..
Quote hzln 14-5-2019 07:52 PM
Tu lah koranggg...duk nganjeng gelar2 dia nazimah sangat...
Kata2 itu doa tau?
Makbul dah doa orang, pelan2 dia kayuh...keluarkan nazimah dia

Lihat semua komen(97)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098259s Gzip On
To Top