Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
May
14

Bertuah! Massimo Hadiahkan Perodua Bezza Sempena Hari Ibu

14-5-2019 12:36 PM| Komen: 24

Bersempena Hari Ibu baru-baru ini, jenama roti terkenal Massimo mengumumkan pemenang utama untuk peraduan yang dinamakan sebagai Massimo Mother's Day Contest 2019. 

Pemenang utama berjaya mendapat sebuah kereta Perodua Bezza GXtra Automatic (1.0) yang sekaligus mengalahkan 45,000 penyertaan yang lain. 

Majlis tersebut adalah bagi menyerahkan hadiah utama tersebut kepada Chai Sik Fen dan berlangsung di FFM Berhad. 


Tahun ini, Massimo hadir dengan peraduan Hari Ibu yang lebih gah dan besar apabila menawarkan hadiah keseluruhan berjumlah lebih RM90,000. 

Terdapat 700 pemenang bertuah yang telah dipilih termasuk hadiah utama berupa kereta Perodua Bezza, hadiah pertama voucher beli-belah bernilai RM5,000 dan hadiah mingguan berupa voucher beli-belah bernilai RM50 kepada 640 pemenang, selama 2 bulan peraduan ini dijalankan. 


Untuk rekod, peraduan tersebut berlangsung dari 1 Mac sehingga 30 April. Tahniah diucapkan kepada para pemenang! 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 24
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Loloq89 31-7-2019 04:51 PM
buat ape beli brg kapir..

org islam kurang2 byr zakat

Lain-lain Komen

Quote umbut 14-5-2019 12:54 PM
Roti massimo lagi sedapppp dari gardenia.. i likeee
Quote EvieWanKenobi 14-5-2019 01:43 PM
Tahniah.. bestnya dapat kereta..
entah borang banyak borang
dia submit agaknya..
Quote tagas 14-5-2019 03:56 PM
massimo cina cilake punye

konfem la cina daPiG yg menang
Quote rospinki 14-5-2019 04:10 PM
tagas replied at 14-5-2019 03:56 PM
massimo cina cilake punye

konfem la cina daPiG yg menang

aku baru nk ckp..tu yg tgk ramai cina beli massimo kuat sokong diorg
Quote winamp05 14-5-2019 04:23 PM
pernah satu hari aku pegi kedai serbaneka, sorang cina marah kat tokei kedai kata dia rasis sebab jual gardenia tapi tak jual massimo. aku like.... wtf ?
Quote ninjago 14-5-2019 04:23 PM
almost every other day beli roti2 massimo sbb anak2 suka sgt..takde pun pernah perasan ada peraduan nie
Quote Artemesiaa 14-5-2019 04:48 PM
Untunglah dapat kereta free
Quote ikanmasin 14-5-2019 08:05 PM
untunglahhhh
Quote MissVixen 14-5-2019 08:21 PM
Apa2 pertandingan macam ni, majoriti menang cina. Walaupun mereka minoriti. Pandai ambil peluang dan alert dengan peraduan2 ni.
Quote selyusi 14-5-2019 08:59 PM
Massimo tak sedap, gardenia lagi lembut
Quote swimswim 14-5-2019 09:51 PM
Massimo roti kasar pun ada org makan ke. Pernah beli tapi xleh telan aku
Quote nirhab90 14-5-2019 10:52 PM
kalo ade peraduan macam ni, ade yang belanja ribu riban nak masuk...kita yang beli seminggu sekali ni nasib baik sangat la kalo menang..  
Quote Supersirap 15-5-2019 01:17 PM
Tahniah kepada pemenang
Quote pyropura 16-5-2019 09:10 AM
Aku lagi suka Daily's & Roti Sedap untuk white bread. Massimo ni aku suka wholemeal bread nya aje. Gardenia ni seriau aku tengok sebab lepas seminggu roti masih tak berkulat, berapa banyak lah chemical depa letak
Quote rudd 26-5-2019 08:50 PM
Untung dapat kereta free
Quote keds 11-6-2019 01:52 PM
tahniah!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote singajantan 11-6-2019 02:24 PM
tahniah orang Cina yang menang....mana yg diskriminasinyaa...Cina yang minoriti boleh menang ja.. peraduan yang dianjurkan oleh pengusaha roti bangsa Cina
Quote eizarz 11-6-2019 02:27 PM
bangsa dia jugak yg menang,jgn beli massimo lagi...
Quote SWORKS27 11-6-2019 02:29 PM
walopun depa cakap masimo sedap dari gadenia, aku tatap belia gadenia sebab kompom milik albukhary yang sangat dermawan..ibarat aku membeli roti dia, umpama aku dapat membantu hantar orang ke mekkah dengan hasil kekayaan albukhary...

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084688s Gzip On
To Top