Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Aliff Aziz 'Kantoi' Lagi, Selfie Separuh Bogel Dengan Minah Rempit?

14-5-2019 09:38 AM|Oleh: Saiful| Komen: 588

Aliff Aziz buat hal lagi. Kecoh sekarang ini di media sosial bila gambar selfie dengan seorang perempuan tersebar.

Boleh tahan seksi dan menurut apa yang dikatakan netizen, sebenarnya perempuan tersebut baru berusia 17 tahun dan dikenali dengan nama Nismelll di Instagram.

Tengok di Insta Story, katanya berasal dari Sarawak.

Foto: Twitter
Tengok gaya macam minah rempit kata mereka.

Siap ada yang bongkarkan perempuan  tersebut kaki hutang.

Yang lagi teruk katanya mereka berdua memang check-in dalam hotel.

Boleh tengok thread dalam ni:


Buat apa agaknya tu? Bergambar pun kedua-duanya dah separuh bogel, tak tahulah apa lagi yang dibuatnya.

Difahamkan isteri Aliff Aziz, Bella Astillah sendiri pun sudah maklum dengan perkara ini bila ada netizen yang beritahu padanya.


Aduhai Aliff Aziz, tak tahulah apa kena. 

Kita tunggu jelah apa jadi lepas ni. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 588
Komen

Previous : "Ni Mak Ke Kakak?"- Netizen Cemburu Lihat Wajah Awet Muda Ibu Nadiyah Shahab

Next       : "Ini Jalan Hidup Saya, Diacu Pistol Sekalipun Saya Takkan Berhenti Menyanyi" - As'ad Motawh

Komen Terbaru

Quote silentreaaders7 19-5-2019 01:06 AM
moga dijauhkan dari lelaki mcm ni.

Lain-lain Komen

Quote prizadane 14-5-2019 09:39 AM
Eeuu..selera hodoh aliff ni.
Quote unguaurora 14-5-2019 09:41 AM
Nak tggu apa komen bella.. katanya x nak cerai
Quote BoongaKertas 14-5-2019 09:44 AM
goodluck bella!
Quote ninjago 14-5-2019 09:44 AM
bella tak risau ke penyakit2 kelamin yg aliff nie boleh bawak.. tido pompuan bukan2 sana sini.
Quote buapakperut 14-5-2019 09:45 AM
susunya ade tatu..baru 17 tahun. wow kalau x cerai juga x tau la bella
Quote amikie 14-5-2019 09:49 AM
good luck bella.....

Quote pavlovachoc 14-5-2019 09:51 AM
dah buat perkara x baik tu perlu ke nk selfie bagai .. diam2 sudah la
Quote EvieWanKenobi 14-5-2019 09:51 AM
malunya anak dan isteri..
Quote manehnya 14-5-2019 09:52 AM
so.. bella? still x nak cerai? still nk hidop ngan alip ni ka? hadoiiiiii


lentok habis budak 17 tuh...

mmg kaki perempuan tul alip ni noh...
Quote unguaurora 14-5-2019 09:52 AM
Alif laki paling jalang di nusantara
Quote jejarihalus 14-5-2019 09:53 AM
Sudahlah Bella,jntn ni pun x hingin dahbkat ko...nmpk ko je yg terhegeh2 duk syg jntn ni
Quote miszclassique 14-5-2019 09:53 AM
Tahniah bella...u expected this dah kan rasanya
Quote laksmanabentan 14-5-2019 09:54 AM
terbaik la bella.... isteri yg redha gitu kan konsep dia...
dia tak mampu tuk penuhi tuntutan batin suami sbb tu dia relakan semua itu terjadi...
nitizen apa tahu kan...
hahahhahaha...
Quote top5complete 14-5-2019 09:55 AM
aliff nak yang pandai main kot... mungkin bella ni tiada pengalaman main gaya barat.. sebab tu cari lain haha
Quote hungryhenry 14-5-2019 09:55 AM
Bella kan nak mempertahankan rekod takde org dlm family dia yg cerai berai. So let her be lah
Quote kucingitam 14-5-2019 09:56 AM
pavlovachoc replied at 14-5-2019 09:51 AM
dah buat perkara x baik tu perlu ke nk selfie bagai .. diam2 sudah la

kan...kata bodo kang marah..

Quote awekjepun 14-5-2019 09:56 AM
ninjago replied at 14-5-2019 09:44 AM
bella tak risau ke penyakit2 kelamin yg aliff nie boleh bawak.. tido pompuan bukan2 sana sini.

Bella ni..kesian sgguh la.. tak berani ambik risiko utk move on
Quote Aunty_Acid 14-5-2019 09:59 AM
budak malang mana nih?
Quote SherryZass 14-5-2019 10:00 AM
Kalau macam ni pon bella masih pertahankan dan bertahan, i really dont understand Geli geleman alip aziz ni, main sapu jah pompuan.

Lihat semua komen(588)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044300s Gzip On
To Top