Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ni Mak Ke Kakak?"- Netizen Cemburu Lihat Wajah Awet Muda Ibu Nadiyah Shahab

14-5-2019 10:53 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 97

Rata-rata netizen mengetahui bahawa Nadiyah Shahab, pelakon berasal daripada Singapura itu mempunyai rupa paras persis seorang barbie doll.

Dengan dagunya yang runcing dan matanya yang bulat membuatkan dia dicemburui oleh gadis-gadis di luar sana.

Baru-baru ini, pelakon ini memuat naik gambar ibunya sebagai penghargaan untuk hari Ibu. Ramai netizen terkejut melihat muka ibunya yang awet muda itu.



Siapa sangka ibu Nadiyah ini sudah berusia 53 tahun! Nampak muda dari usia betul!

Netizen yang melihat gambar tersebut turut melahirkan rasa cemburu melihat ibu Nadiyah yang kelihatan tidak dimamah usia itu.

Kredit foto: Instagram
Patutlah Nadiyah cantik, emaknya pun cantik juga. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
4
Bosan
0
Komen: 97
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Aliff Aziz 'Kantoi' Lagi, Selfie Separuh Bogel Dengan Minah Rempit?

Komen Terbaru

Quote rayray28 11-8-2019 05:48 PM
Maknya nampak cantik natural sgt..anaknya nmpk yg dibuat2 smpi cm x logik mukanya gitew

Lain-lain Komen

Quote azwanaliori 14-5-2019 10:55 AM
Mak betul ke mak tiri
Quote doubleA 14-5-2019 10:56 AM
Memang nampak macam kakak
Quote manehnya 14-5-2019 10:57 AM
53 for that looks, wow makcik... kalah che ta
Quote EvieWanKenobi 14-5-2019 10:58 AM
paras persis barbie doll?
Quote putehkundor 14-5-2019 10:59 AM
nampak mcm mid 30s
Quote lilacomot 14-5-2019 10:59 AM
cantik omak eh...nmpk muda 20 thn
Quote umbut 14-5-2019 11:03 AM
53 muda lagi.. acik ziana pun letup walau 52
Quote mawarika 14-5-2019 11:11 AM
Mcm 30an mak dia. Ziana zain pun letop lg wey..
Quote Kurex 14-5-2019 11:15 AM
Dia buat dagu ke
Quote helicornia 14-5-2019 11:18 AM
memandai je wartawan cari kata gadis2 sume cemburu dgn kecantikan nadiya sahab.muntahh
Quote RatuDunia94 14-5-2019 11:28 AM
Muka sheols so fake! Dlm drama ape entah kat tv3 tu nampak bengkak mcm flower hon..
Entah2 mak nya menjalani procedure yg sama..
Quote RooneyMara 14-5-2019 11:32 AM
Wow, mmg cunss mak dia. Nmpk mcm 30an mcm tu
Quote rosmahisham 14-5-2019 11:35 AM
Syanteq nye mak sheols
Quote matchstick 14-5-2019 11:35 AM
Gmbr 1st nmpk mcm Elizad..
Kalo gmbr x mekap plus filter mgkn nmpk lah kedutnya
Quote rosmahisham 14-5-2019 11:36 AM
Syanteq nye mak sheols mcm ni aku repek la dh 50s tp meletoo top top
Quote giyomi 14-5-2019 11:43 AM
errr...who ae yusss. siapa minah2 tolol yg jeles tu, akak bangga dan syg mak akak, wlp seburuk mana pon dia. mak akak ttp ratu di mata I hokey
Quote princessjay 14-5-2019 11:48 AM
yes..mmg nampak mude..mule tgk ingat kan kakak die..
Quote buapakperut 14-5-2019 11:56 AM
ipar iols pun nampak muda dah 40an, kadang orang ingat dia anak dara sunti,padahal anak dara dia dah masuk U. sebab sheol selalu g wat facial,body pun maintain. cuma stail kening je macam zaman 90 an.kakak iols 40 an juga tapi macam jabba the hut. opps termngumpat
Quote noraidil_06 14-5-2019 12:06 PM
matchstick replied at 14-5-2019 11:35 AM
Gmbr 1st nmpk mcm Elizad..
Kalo gmbr x mekap plus filter mgkn nmpk lah kedutnya

Yes iols ingat elizad or Kilafairy

Lihat semua komen(97)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.124625s Gzip On
To Top