Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dua Beradik Rebut Harta, Hentak Kepala Bapa Sampai Mati

Oleh: Myra Rozi|13-5-2019 01:09 PM Komen: 26
Dua beradik tergamak menghentak kepala bapa mereka sendiri hanya kerana berebutkan harta.

Sinar Harian melaporkan , suspek yang berusia 21 dan 20 tahun itu ditahan polis selepas mangsa,  R Pardeep Kumar, 56, meninggal dunia ketika dirawat di Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB).

Dalam kejadian kira-kira jam 7 malam itu, mangsa dibawa ke hospital sebelum ditempatkan di wad kecemasan.,

Foto: Sinar Harian
Timbalan Ketua Polis Daerah Ipoh, Superintendan Mazuki Mat berkata,

"Suspek memberi alasan bahawa mangsa telah jatuh katil, bagaimanapun doktor yang merawat lelaki terbabit mendapati terdapat kesan kecederaan di kepala mangsa yang berpunca akibat hentakan.

"Seorang daripada anak mangsa kemudiannya membuat laporan polis dan mengesyaki bapanya itu dipukul dua adik lelakinya sehingga tidak sedarkan diri."

Sumber menyatakan, dua beradik itu dipercayai bertindak demikian kerna berebutkan harta mangsa yang merupakan seorang peniaga.

"Mangsa pernah mengadu yang kedua-dua suspek selalu memukul dan mencuri wang simpanannya. Tiada sesiapa yang melihat kejadian tersebut dan mangsa tinggal di rumah berkenaan bersama dua suspek terbabit.

"Abang kepada kedua-dua suspek hanya mengetahui kejadian itu setelah dimaklumkan oleh adik perempuannya.'

Kedua-dua suspek dirman tujuh hari dan siasatan dijalankan meng Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membunuh. -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
4
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 26
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote jerukkedondong 15-5-2019 10:23 PM
Vodoh punya kelly...

Lain-lain Komen

Quote Malaysia.Doom 13-5-2019 01:16 PM
Anak ku Sazali???
Quote haryatie 13-5-2019 01:19 PM
gilerrr betulll
Quote lipans 13-5-2019 01:23 PM
Enjoy la harta tu dalam punjara.
Quote EvieWanKenobi 13-5-2019 01:24 PM
reta apa lah yang direbutkan sampai
sanggup bunuh bapa sendiri..
Quote buapakperut 13-5-2019 01:42 PM
ish3..bapak ko billionaire ke?
Quote ikanmasin 13-5-2019 02:09 PM
ddklah dlm penjara mengira berapa dapat nnt yer..
Quote TabletSusu 13-5-2019 02:19 PM
abg n adik dia lah dpt nnt. bahagi je lah kamu berdua. yg dua lg tu biar duduk je dlm penjara, jgn dijamin
Quote ninjago 13-5-2019 03:01 PM
gila betul..  
Quote DeeHanania 13-5-2019 03:10 PM
Anak derhaka
Gara2 nak berebut harta
Bawak masuk penjara
Quote babyLON. 13-5-2019 03:27 PM
berapa byk sgt la yg dorg rebutkan smpai sanggup hentak kepala org tua tu..
Quote sitirun 13-5-2019 03:30 PM
ni mesti si anak2 babi yg ikut fitnah kata najib makan duit anak yatim la ni

sial punya anak babi tak sabar kaut harta



Quote sapeka 13-5-2019 03:50 PM
byk sgt ke harta apaknya sampai berebut tak sabar2 mcm tu?
Quote tagas 13-5-2019 03:52 PM
slalu mulayu mendadeh jer yg jenis camni

rupe nye yindia pun same spesis
Quote Mulotkoyak 13-5-2019 06:37 PM
Bagus taktik operandi dua lg beradik..biar dua beradik masok penjara dlu...so reta yg lain dpt dikongsi berdua sj dr berempat... iye idok??? Melayu pun same kaki rebut reta sekangkang jubo tu.
Quote husie91 14-5-2019 03:27 AM
Bodohnya. Kau orang berebut sampai berbunuhan pak korang tapi usaha tak jugek. Kalau mcm ni gunung ditarah pon lama2 rata jugak. Cannot brain
Quote faraway1 14-5-2019 04:44 AM
Bodohnya, last dedua tak dapat sebab masuk penjara...
Quote Buritan 14-5-2019 04:48 AM
EvieWanKenobi replied at 13-5-2019 01:24 PM
reta apa lah yang direbutkan sampai
sanggup bunuh bapa sendiri..

Kete buruk rumah buruk baju buruk  buku butuk pendek kata semua buruk hahaha
Quote Buritan 14-5-2019 04:49 AM
tagas replied at 13-5-2019 03:52 PM
slalu mulayu mendadeh jer yg jenis camni

rupe nye yindia pun same spesis

Ini kolin yg dah upgrade
Quote akusukaq 14-5-2019 05:19 AM
tu sbb dimalaysia orang berebut anak beranak utk jadi bilioner supaya bila mati tak berebut harta.satu keturunan dah kaya raya.

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.291508s Gzip On
To Top