Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Celaru Tak Habis Lagi, Fathia Latiff Bertudung Kembali?

13-5-2019 10:52 AM|Oleh: Saiful| Komen: 44

Selepas buat pengumuman dah tak mahu berhijab bulan lepas, Fathia Latiff kembali membuat ramai keliru bila memuat naik gambar bertudung semula.

Celaru ke apa ni? Foto yang dimuat naik melalui IG Story itu menunjukkan Fathia mengenakan tudung yang dipadankan dengan blaus dan seluar palazo.

Foto: IG
Bila ditanya oleh Berita Harian untuk menjelaskan apa sebenarnya motif sekejap buka, sekejap tutup, Fathia menjawab,

"Salam... Saya tiada komen mengenai perkara itu,."

Ada yang kata Fathia berada di Kota Bharu, Kelantan kerana terbabit dengan festival jualan raya di sana.

Mungkin sebab itulah agaknya dia bertudung?

Foto: IG
Entahlah, dah tuan badan sendiri tak nak komen. Takkanlah kita nak komen lebih-lebih kan?

Sementara itu di IG Story, Fathia ada memuat naik luahannya. Tak tahulah untuk siapa ianya ditujukan.

Sempenan Ramadan ni, moga-moga Fathia dapat hidayah. Kesian pun ada tengok begini, kan?-CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 44
Komen

Previous : Bekas Isteri Hafiz Hamidun, Joy Revfa Bercinta Dengan Da'i Syed?

Next       : Minta Macam-Macam Makanan Di Bazar, Peminat 'Speku' Fasha Sandha Dah Hamil

Komen Terbaru

Quote Mary_jane 18-5-2019 11:00 PM
Dedulu zaman uitm, i expect dua ni akan kawen dengan laki kaya macam si annahita bakavoli. Senyap dah minah tu, aman sentosa.

Lain-lain Komen

Quote wana89 13-5-2019 11:19 AM
Bior aje ler dia
Asal dia bahgia dengn idup dia..
Rasa dah besor dah
Quote umbut 13-5-2019 11:21 AM
X bertudung je celaru depress.. suka hati dialah
Quote fifie_olin 13-5-2019 11:26 AM
kesian dia ni
dulu2 ok je...cantekk je
Quote 0rked 13-5-2019 11:27 AM
Bukan dia mmg on off pakai tudung ke? Nak pelik kat mananya?
Quote cikatilia 13-5-2019 11:31 AM
sama je dgn jolie bibir vajayjay
Quote bedahmenjuyah 13-5-2019 11:38 AM
Promo kat kelantan kena la bertudung. Kata nak jd diri senirik
Quote Betara_Indera 13-5-2019 11:50 AM
high lagi...
Quote nadihazza 13-5-2019 11:52 AM
biarlah dia..tengah cari tune kembali ke dunia nyata..
Quote kookie92 13-5-2019 12:03 PM
nexttttttttttttttt
Quote matchstick 13-5-2019 12:05 PM
Mmg setiap kali nk kena update kt cari ke bila dia pakai tudung, bila bukak tudung
Quote takayama 13-5-2019 12:30 PM
kenapa x update aje kat thread dia bukak tudung
pandailah dia nk buat apa dgn diri dia
dia bkn bdk kecik lg
Quote lola 13-5-2019 12:31 PM
Biar la dia..doakan yg terbaik..
Quote Asdan 13-5-2019 12:38 PM

pakaian yg terbaik adalah mengikut natural sekeliling, sebab itu yg tubuh perlu untuk sihat, tapi jika pakai ikut natural negara lain, tubuh terpaksa kerja lebih, ada kesan kpd fizikal & mental
Quote makton 13-5-2019 12:43 PM
doakn je la yg terbaik utk dia.
Quote abadi84 13-5-2019 12:48 PM
Asdan replied at 13-5-2019 12:38 PM
pakaian yg terbaik adalah mengikut natural sekeliling, sebab itu yg tubuh perlu untuk sihat, tapi  ...

Pakaian trbaik adalah pakaian taqwa. Yg bila dipakai membuahkn rasa kehambaan dan takut pd tuhan..bkn berkelubung tapi menunggang agama. Bukan juga trdedah demi tidak mahu hipokrit. Pakaian taqwa.
Quote Asdan 13-5-2019 12:55 PM
abadi84 replied at 13-5-2019 12:48 PM
Pakaian trbaik adalah pakaian taqwa. Yg bila dipakai membuahkn rasa kehambaan dan takut pd tuhan.. ...

takwa = intangible, tak ada manusia yg benar-benar tahu adakah dia bertakwa, jadi macamana nak pakai ?
Quote yuki812 13-5-2019 12:55 PM
biarlah dia..
kita pon sesekali bercelaru gak..cuma tak reti bukak tudung je..
dari dia bercelaru kacau laki org..sudah ler.
Quote nordin84 13-5-2019 01:01 PM
biarlah dia...mls amek port..hr tu kat ig story nmpk mcm bercuti dgn parents dia..nmpk akrab je..dia ni kecelaruan minda
Quote haryatie 13-5-2019 01:01 PM
biar la dia
mana tahu suatu hari nnti dia lbih baik dr yg kita andaikan
siapa kita utk menghukum

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041257s Gzip On
To Top