Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Bekas Isteri Hafiz Hamidun, Joy Revfa Bercinta Dengan Da'i Syed?

10-5-2019 04:13 PM|Oleh: Saiful| Komen: 103

Lepas bercerai dengan Hafiz Hamidun, Joy Revfa bercinta dengan Faiz.

Tak lama lepas tu putus, sekarang katanya sambung bercinta dengan Da'i Syed.

Foto: IG Joy Revfa 
Mesra gambarnya di Instagram dan sebab itulah mulut netizen ni semua mula bercakap.

Ada apa-apa ke? Cepat betul dapat pengganti. Senang je tukar macam tukar baju kata mereka.

Tapi menurut Da'i Syed, dia tak ada apa-apa hubungan istimewa pun dengan Joy.


Anggap macam kakak je dan sekadar berkawan pun untuk berkongsi pandangan dan nasihat semata-mata.

"Saya dan Joy sudah kenal satu sama lain sejak tahun 2017 dan dia selalu meminta nasihat apabila dia sedang bersedih dan fungsi saya untuk memberikan kata-kata semangat untuk dia bangun balik.


"Saya pun anggap dia sebagai kakak saya, tiada apa-apa hubungan seperti diperkatakan orang kami sedang bercinta. Malah beza usia kami pun 10 tahun.

"Kami kenal satu sama lain ketika dia sedang berdepan konflik dengan bekas suami keduanya yang saya turut anggap seperti abang saya sendiri," katanya kepada Gempak.

Gambar pakai baju warna sama tu pun tak bermakna apa-apa.


"Ia satu kebetulan dan ketika dalam perjalanan untuk kami berbuka puasa bersama di ibu kota dia mahu bergambar bersama. Tidak lebih daripada itu".

Sekarang kakak, lama-lama mana tahu jadi isteri? Apa salahnya, beza umur tak penting pun. Tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 103
Komen

Previous : "Untuk Pondan Pakai Ke Ni?"- Baju Melayu Pak Nil Jual Dikutuk Kaw Kaw

Next       : Celaru Tak Habis Lagi, Fathia Latiff Bertudung Kembali?

Komen Terbaru

Quote silentreaaders7 19-5-2019 08:47 PM
joy oren joy hijau

Lain-lain Komen

Quote SherryZass 10-5-2019 04:18 PM
Erkkk.. Tersembul kot joy repah pakai baju hijau tu pastu nampak sado sangat   
Quote nabila11 10-5-2019 04:21 PM
Kemain joy tayang aset
Quote HoneyManjer 10-5-2019 04:36 PM
Gambo 1: tgn joyrempah kat mane uh

Gambo last: amboi keteks ko dik non

Quote Adeakukesah11 10-5-2019 04:39 PM
Si dai ni time joy belum official cerai mmg dah beradik kakak ngn si joy ni kan

Desperate sgguh ko ni joy
Quote friedfishsoup 10-5-2019 04:48 PM
Elok la. Dorang dah berkawan sejak kes rumahtangga dengan piz Midon lagi.

Satu suka berunicorn, satu Joe Jambol.Boleh la tu, dedua single. Tapi repah, sila check takut2 Joe Jambol ni kuat main PUBG tak? Sebab mak uols kata bukan calon menantu yg kuat main game. Nanti rumahtangga and solat terabai
Quote sharlenetexas 10-5-2019 04:50 PM
Syed rambut remos?
Quote laksmanabentan 10-5-2019 05:10 PM
amboiii sendodon lagi tu pic 1...
sesuai ler tu Syed..
boleh tolong nasihat2 kan sikit kalau baju joy tu tak payah ler ketat2 sgt..
terjojol bulat...
Quote doubleA 10-5-2019 05:11 PM
who is this daie?
Quote multinicky 10-5-2019 05:16 PM
amboi  repah... tersembul apple hijo ko tu
Quote EvieWanKenobi 10-5-2019 05:40 PM
multinicky replied at 10-5-2019 05:16 PM
amboi  repah... tersembul apple hijo ko tu

apple hijau..
Quote lee_sakura 10-5-2019 05:49 PM
aku pelik dgn dai syed ni, jenis penunggang agama jg kah...knp dia tak tegur joy suruh tutup aurat dgn sempurna, longgarkan bahu terutama bahagian dada...si joy ni kalo syed ni yg tegur mmg dia akan ikut punya sbb die mmg rembes dgn syed ni dr dulu lg
Quote rynamarina 10-5-2019 06:26 PM
mmg minat level2 ustaz je si joy oren ni....
Quote giyomi 10-5-2019 06:58 PM
uol ni pon, she need a shoulder to cry on pas berpisah dgn hafizah...fikir yg baik2 jelar, tak semestinya mesra kena ke jinjang pelamin
Quote TerataiMelur02 10-5-2019 07:04 PM
semoga berjodohan la kalian berdua
Quote AbukRokok 10-5-2019 07:08 PM
fuck you / fucking you  
Quote putehkundor 10-5-2019 07:48 PM
da'i2 skrg pun glamer ngalahkan retis
Quote weezerfan 10-5-2019 07:53 PM
Baju tu x bleh ketat lagi bg tersembul nenen hang ker? Rengsa mata aku tgk hijaboobs ni. Yg x pakai tudung ramai yg bpakaian lebih sopan dr dia ni
Quote putericahaya999 10-5-2019 07:55 PM
Dai mana lak ni


Gelinya
Quote blue^panther 10-5-2019 08:10 PM
Sape pulak Daie Syed ni, apesal muka dia macam budak2 AF jer....memang stok2 PU dengan Daie sekarang muka Kpop ke cemana??? Alahai....

Lihat semua komen(103)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042977s Gzip On
To Top