Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Aliff Aziz Buka Semula Ruangan Komen, Terima Segala Hinaan Netizen

24-5-2019 11:40 AM|Oleh: top5complete| Komen: 24


IG: Aliff Aziz

Pelakon Aliff Aziz telah sah bercerai dengan Bella Astillah pada 16 Mei lalu selepas hampir tiga tahun mendirikan rumah tangga mereka dikurniakan seorang anak lelaki yang bernama Mohamad Ayden Adrean, 2.

Aliff Aziz  telah memuat naik gambar terbarunya di instagram, dan apa yang mengejutkan adalah dia telah membuka semula ruangan komen di laman instagramnya semula. 

Untuk pengetahuan semua Aliff Aziz telah tutup ruangan komen sejak dihimpit kontroversi dengan pelakon yang juga seorang janda Oktovia Manrose pada March lalu.



Ibunya turut membalas beberapa komen daripada netizen yang mencaci anaknya itu dan juga komen-komen positif yang menimpa keluarganya.Siti Hafiza berkata dia tidak pernah berkecil hati terhadap individu-individu yang melemparkan teguran kasar dan menerima teguran tersebut dengan hati yang ikhlas.

"Alhamdulillah syukur ! rezeki allah itu luas anak ku ... jika ramai yg mengeji yakin lah lebih ramai yg berhati mulia dan sentiasa memaafi, menasihati & menyokong kerana mereka juga insan yg tidak sempurna. Bangkit dgn hati yg tawakkal pada NYA"

Aliff Aziz dengan hati yang tenang telah membalas komen-komen dan kritikan netizen dengan cara baik. 

Tindakan Aliff membuka ruangan komen itu adalah untuk memberi ruang kepada netizen untuk meluahkan rasa ketidakpuasan hati mereka terhadap apa yang berlaku. 

Ramai juga yang menasihatinya supaya berubah dan mengambil iktibar dengan apa yang telah berlaku. -CARI





Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
7
Terkejut
1
Sedih
9
Lawak
7
Bosan
5
Komen: 24
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Bekas Isteri Hafiz Hamidun, Joy Revfa Bercinta Dengan Da'i Syed?

Komen Terbaru

Quote diggerr 4-8-2019 04:49 PM
Hardap je laaaa kekdahnya

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 24-5-2019 12:24 PM
Nabela tu mcam la xbersalah langsung. Puih la. Famili hipokrit.
Quote Zazashar 24-5-2019 12:35 PM
Amboi, ada jugak yg mengidolakan dia
Quote Hypothetically 24-5-2019 01:32 PM
LadyCarefree replied at 24-5-2019 12:24 PM
Nabela tu mcam la xbersalah langsung. Puih la. Famili hipokrit.

I lagi suka petai dari jering, u mcm mana?
Quote pngky 24-5-2019 02:12 PM
LadyCarefree replied at 24-5-2019 12:24 PM
Nabela tu mcam la xbersalah langsung. Puih la. Famili hipokrit.

apa yang nabela ni hipokrit?
Quote Bulanbaru 24-5-2019 02:44 PM
Alip ni believer of the phrase, Melayu mudah lupa
Quote Hypothetically 24-5-2019 02:50 PM
pngky replied at 24-5-2019 02:12 PM
apa yang nabela ni hipokrit?

I pun tertanya2, apa yg hypocrite sgt ttg si bella ni? Celah pertahankan rumahtangga dia? Nak anak dia ada satu keluarga complete? Kerana masih ada perasaan sayang pada suami? Bedek lah kalau org berkawin utk bercerai. I wld give her credit for trying at least. Setidak-tidaknya dia cuba, so kita pun semua tahu skg, the reality is that guy is just not good for her. Fullstop.


Quote keds 24-5-2019 02:57 PM
semoga berubah menjadi manusia lebih baik....
Quote C1k_J4h 24-5-2019 03:16 PM
pngky replied at 24-5-2019 02:12 PM
apa yang nabela ni hipokrit?

dia tertggl huruf k tu
nak bela tertulis nabela

kan mak aliff duk komen backup anak dia
Quote LadyCarefree 24-5-2019 05:30 PM
Hypothetically replied at 24-5-2019 02:50 PM
I pun tertanya2, apa yg hypocrite sgt ttg si bella ni? Celah pertahankan rumahtangga dia? Nak anak ...

Hang ape tau? Ape yg nabela nk hang tau je la kt media sosial hehehehehe
Quote Hypothetically 24-5-2019 06:21 PM
LadyCarefree replied at 24-5-2019 05:30 PM
Hang ape tau? Ape yg nabela nk hang tau je la kt media sosial hehehehehe

Hang sapa, ada kena mengena ke?? Saudara mara, sahabat handai, peguam bela, tukang sapu rumah, tukang gaji, tukang cuci etc .... Kalau bukan, hang pun sama cuma tahu cerita kat media social je hahahahahahaaaaa
Quote LadyCarefree 24-5-2019 06:40 PM
Hypothetically replied at 24-5-2019 06:21 PM
Hang sapa, ada kena mengena ke?? Saudara mara, sahabat handai, peguam bela, tukang sapu rumah, tuk ...

Hehehe derang same je jah oiii senanye cuma berbeza ape yng buruknye
Quote Hypothetically 24-5-2019 07:00 PM
LadyCarefree replied at 24-5-2019 06:40 PM
Hehehe derang same je jah oiii senanye cuma berbeza ape yng buruknye

So hang cakap bella & family hypocrite?? Cuba cerita sikit apa hang tau. Hang bagi statement tapi takde butir2 tu dah serupa dgn ...... Ingat sikit ini bolan posa, apa hang cakap hang tanggung.
Quote Kurex 24-5-2019 07:37 PM
Pasti akan ada acik yg mengidolakan bella ni..
Quote Hypothetically 24-5-2019 07:54 PM
Kurex replied at 24-5-2019 07:37 PM
Pasti akan ada acik yg mengidolakan bella ni..

Nope, tak pernah comment apa2 sblm ini kat all the other thread abt Allif/Bella issue. Just terbukak hati utk comment sbb ada org bagi random comment without any clear justification pada satu pihak. Itu sahaja.
Quote dua_chzy 24-5-2019 07:56 PM
Semoga berubah jadik macam Alif Satar, Alif Aziz.
Quote gekkou 24-5-2019 08:41 PM
sejenis mak yang akan merosakkan anak
anak terang2 comolot dgn perempuan lain tanpa malu tanpa segan
terang2 menjalang
lepas tu guna perkataan2 islamik keagamaan konon kau percaya Allah
Quote Tweety_Senrose 25-5-2019 01:36 AM
share lah gambar leak. kalau senak, pasti acik2 kepam maafkan dengan kaki yang terkangkang
Quote rje 25-5-2019 04:08 PM
Semoga berubah la ye
Quote hasniey 25-5-2019 04:19 PM
LadyCarefree replied at 24-5-2019 12:24 PM
Nabela tu mcam la xbersalah langsung. Puih la. Famili hipokrit.

Biar hipokrit jgn berzina.minum arak.curang.
Dosa besar tu yg alif ni buat.mudah2an smpt taubat sebelum mati

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144876s Gzip On
To Top