Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tak Jadi Kahwin, Zarina Anjoulie Akui Sudah Berpisah Dengan 'Boyfriend'

10-5-2019 03:01 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 84

Beberapa bulan yang lepas pelakon Zarina Anjoulie atau lebih mesra dengan sapaan Anju pernah mengumumkan di akaun Instagram miliknya yang dia akan menamatkan zaman jandanya bersama pelakon, Lash Mokhtar. Kedua-dua pelakon tersebut juga kerap memuat naik momen bersama di akaun media sosial masing-masing. 


Bagaimanapun, semalam Anju telah memuat naik satu video bersama dengan jejaka yang dipercayai sebagai teman lelaki baru bernama Ali Abd Elrhman dengan kapsyen berbunyi;

"Dating today with my king," tulis Anju.

Kredit foto : Ig Anju


Mereka kelihatan sangat mesra sehingga menimbulkan tanda tanya tentang hubungan Anju dan Lash.

Sudah berpisah dengan Lash

Kredit foto : Ig Anju

Anju kemudiannya memuat naik satu lagi posting mendedahkan sikap teman lelaki barunya itu lebih baik daripada Lash kerana dia tidak suka melayan perempuan lain.

Sikap Lash yang dikatakan suka melayan perempuan lain menjadi punca kepada perpisahan mereka..

kredit foto: Ig Anju

Dalam pada itu, rata-rata ramai yang memuji paras rupa Ali dan tertanya-tanya sekiranya dia berbangsa Arab.

Kredit foto : Ig Anju

Wah, bertuahnya Anju dapat teman lelaki kacak macam tu kan. Semoga jodoh mereka panjang dan sampai ke jinjang pelamin. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 84
Komen

Previous : "Sedihnya Tengok Sampai Tak Tahan Air Mata" - Ramai Rakan Artis Terkejut Nasib Jurusolek Ini

Next       : Dr. Say Terperanjat Bil Hospital Isteri Cecah RM20,000

Komen Terbaru

Quote spy_caridotdot 2-8-2019 02:27 AM
Anju ni memang tak boleh hidup tanpa kote kan

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 10-5-2019 03:27 PM
Macam Afiq (ex bf Eina Azman) versi kurus.
Quote azwanaliori 10-5-2019 03:31 PM
So next week sapa plak laki dia.

Quote immaryjane 10-5-2019 03:32 PM
Sekejap je. Pasni jantan lain pulak. Kate kayoooooooo tak kn hadap berlaki kot
Mulut dia huduh

#donekecam
Quote ninjago 10-5-2019 03:59 PM
anju nie tak habis2 cite personal dia. boring tul.

dia boleh berlakon tak? org2 lantang cam dia nie kalau berlakon ok kot. klu kena watak mesti nampak natural lakonan tu. xde ke producer nak amik dia blakon?
Quote sharlenetexas 10-5-2019 04:57 PM
ninjago replied at 10-5-2019 03:59 PM
anju nie tak habis2 cite personal dia. boring tul.

dia boleh berlakon tak? org2 lantang cam dia n ...

Dulu berlakon dalam anak pontianak pun kejung. Lepas tu macam x pernah tgk dia kat tv.
Quote blue^panther 10-5-2019 05:57 PM
Seram tengok bibir dia, huhuhu....
Quote ikanmasin 10-5-2019 08:33 PM
pelik btl tgk bibir dia tu..saja bgt
Quote kiah_mai_pulak 10-5-2019 08:35 PM
Confirm senakk
Quote kiah_mai_pulak 10-5-2019 08:35 PM
blue^panther replied at 10-5-2019 05:57 PM
Seram tengok bibir dia, huhuhu....

Kannnn.. geli. Mcm jub. O ayam.. hahaa
Quote kiah_mai_pulak 10-5-2019 08:36 PM
Masalahnya skrg, dia pkaai tudung lagi ke x?? Pakai tudung tp berpeluk sakan dgn jantan
Quote sukacactus 10-5-2019 08:38 PM
Dari dl ke bibir ats dia camtu
Skrg npk meleleh & senget je
Npk pelik
Quote funnyTONE 10-5-2019 08:48 PM
aku tgk ig live dia selamba je mkn..td siap meraba kote bf lg
Quote anony-mous 10-5-2019 09:14 PM
Benda boleh dpt free, buat apa kahwin?
Quote clarizsa 10-5-2019 09:16 PM
Tahniah la apa2 pun
Asalkan bahagia
Quote sambal_kicap 10-5-2019 09:56 PM
Malas haku nak ucap tahniah. Kang minggu depan kena ucap tahniah dengan jantanz lain lagi.
Quote chicozinn 11-5-2019 01:01 AM
Amboihh si sundeli ni kemaghin goncang ketek kt ig live dy. Yg jantan paki tu pn dok tahan anu mencanak je tkot btal pose sbb pagi2 nk tegak ang2
Quote barfi 11-5-2019 01:34 AM
chicozinn replied at 11-5-2019 01:01 AM
Amboihh si sundeli ni kemaghin goncang ketek kt ig live dy. Yg jantan paki tu pn dok tahan anu menca ...


Lalu pulak ko layan live anju. Nak termuntah aku tengok semua live dia.. mampu tengok kejap2 je skip secepatnya

Anju ni mmg bohsia kan..
Tiap bulan bertukar jantan. Org lain sebolehnya nak sorok perbuatan maksiat dia selamba jah.

Pastu acah2 hentam lgbt tapi ko tu pre zina dalam live selamba ek
Quote kiah_mai_pulak 11-5-2019 02:21 AM
Tertengok juga live anju smlm tu.. dh la dgn tak puasa nya, selak baju nmpak tetek (baru bangun tido terus live dgn x bebra), dgn selamba bgtahu minum arak, n plan nk main dgn ex-bf kat hotel shangri la.. motippp sgt???
Quote hasniey 11-5-2019 09:57 AM
Ala dia time syg caption kemain.tgu je mgu dpn

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098337s Gzip On
To Top