Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Usap Perut. Isteri Justin Bieber, Hailey Baldwin Dah Mengandung?

10-5-2019 12:29 PM|Oleh: intan| Komen: 18

Pasangan hot dan meletup, Justin Bieber dan Hailey Baldwin telah selamat berkahwin pada September 2018 yang lalu. Sudah pasti, ramai yang menantikan baby hasil perkahwinan Justin dan Hailey ini. 

Baru-baru ini berlegar di media massa barat apabila Hayley dikatakan telah mengandung. Menurut sumber, Hailey disyaki mengandung dan telah di'kantoi'kan oleh Kendal Jenner. Kendal seperti tidak sengaja melakukan aksi yang membayangkan Hayley sedang mengandung ketika sedang berseronok di Met Gala After Party.


Nampak seperti petanda besar untuk peminat pasangan ini apabila Hayley dan rakan rakan artis lain seperti Kendall, Gigi Hadid dan Bella Hadid sedang menari diiringi lagu Justin Bieber. Di penghujung video tersebut Kendall teruja memegang perut Hayley dan menggosok seolah-olah beliau sedang mengandung. Bella yang sedang menari menjerit kegembiraan.

Nampak macam betul kan? Tambahan pula ketika di majlis Met Gala yang juga dihadiri beliau, Hailey dilihat sering membuat aksi memegang perut yang sering dilakukan oleh ibu mengandung.


Jika benar berita ini, nampaknya Justin dan Hailey bakal mempunyai cahaya mata. Boleh lawan anak Kim Kardashian tak? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 18
Komen

Previous : George Clooney 'Sentap' Anak Meghan Markle Curi Tumpuan, Kongsi Tarikh Lahir

Next       : David Beckham Dihukum Kerana Menggunakan Telefon Bimbit Semasa Memandu

Komen Terbaru

Quote put3reen 27-10-2019 12:24 PM
I feel sorry for salena after dengar new single dia... Justin u soooo cruel!

Lain-lain Komen

Quote azwanaliori 10-5-2019 01:22 PM
Aww mesti comel nnt, suka Hailey ni vibe dia tenang and chill je
Quote LadyCarefree 10-5-2019 04:39 PM
azwanaliori: Aww mesti comel nnt, suka Hailey ni vibe dia tenang and chill je



Setujooooo. Dngan selena asyik taufan
Quote giyomi 10-5-2019 07:00 PM
klu mengandung pon slh, klu tak mengandung pon slh. dah dia dh kawen n subur, so
Quote HYSB 10-5-2019 07:39 PM
Tabahlah Hailey jage dua baby nanti
Quote ikanmasin 10-5-2019 08:29 PM
baby besar 1 baby kecik 1..gituuu
Quote mdhelmi 11-5-2019 01:09 AM
Sapo makcik ni
Rajinnya nk tau org kapir mengandung ke x
Quote helicornia 11-5-2019 08:42 PM
alec baldwin nak jadi atok dah..
Quote beatgirlX 12-5-2019 04:23 PM
helicornia replied at 11-5-2019 08:42 PM
alec baldwin nak jadi atok dah..

Ooo..dia anak alex baldwin kaa
Quote helicornia 12-5-2019 08:07 PM
beatgirlX replied at 12-5-2019 04:23 PM
Ooo..dia anak alex baldwin kaa

eh silap atok sedara.bapak dia adik beradik baldwin gak stephen baldwin
Quote Artemesiaa 13-5-2019 01:01 PM
Tapi katanya aritu citer gossip rekaan je apa pun kita perhantikan je perkembangannya nanti
Quote Ooosehun 13-5-2019 04:35 PM
awat bieber x ikot bini dia g met gala bru nk tgk  gmbr real fan xpyah nk edit ni fan duk la mengedit guna bdan shawn mendes tuh
Quote mmett 2-6-2019 01:33 AM
So cute la
Quote aammyy 17-6-2019 11:03 AM
Tah tah dia tengah sakit perut nak cherry berry
Quote groundfloor 21-6-2019 08:00 AM
aammyy replied at 17-6-2019 11:03 AM
Tah tah dia tengah sakit perut nak cherry berry

Haha...lawak komen chuol...
Quote kualibesi 25-7-2019 05:18 PM
kena jaga 2 baby, so bertabahlah kalau ad rezeki chuools
Quote clarizsa 5-8-2019 10:33 PM
Oh dh kawin rupanya
Quote kualibesi 13-8-2019 10:44 AM
tahniah lahh kalau da preggy.
Quote put3reen 27-10-2019 12:24 PM
I feel sorry for salena after dengar new single dia... Justin u soooo cruel!

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105728s Gzip On
To Top