Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Itu Adalah Video Peribadi Saya Dan Suami" Ini Komen Isteri Zaquan Adha Berkenaan Isu Video Lucah

9-5-2019 09:50 AM| Komen: 234

Minggu lepas kecoh satu Malaysia apabila video bogel mirip pemain bola sepak Zaquan Adha tersebar di internet. Tidak menafikan video tersebut, pelakon Ayu Raudhah yang juga isteri kepada Zaquan mengaku video itu adalah kiriman dari suaminya. 

Menurutnya seperti dipetik dari Mstar Online, video itu tersebar apabila mereka menghantar telefon yang rosak untuk dibaiki.

FOTO GEMPAK

Bila ditanya kepada Zaquan, dia tidak mahu komen lanjut mengenai perkara itu.

"Maaf... saya tidak perlu perjelaskan apa-apa. Cukup sekadar famili saya sahaja yang tahu apa yang terjadi," katanya kepada mStar online.

Sebelum ini pada November lalu, Ayu Raudhah juga mendedahkan itu adalah video mereka berdua di mana ia terlepas kepada orang ketiga semasa mereka membaiki telefon.


"Itu adalah video peribadi saya dan suami. Video itu tersebar selepas saya menghantar telefon peribadi saya untuk dibaiki," tambah Ayu kepada mstar online.

Netizen juga tidak melepaskan peluang untuk komen mengenai isu tersebut.

FOTO MSTAR


Semoga ini dijadikan pengajaran kepada kita semua supaya lebih berhati-hati ketika merakam video peribadi. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 234
Komen

Previous : Apa Gabungan Artis Yang Peminat Nak Tengok? Ini List Yang Rare Dan Di Luar Kotak!

Next       : Mesranya Emma Maembong Dengan Rapper Chindian, Ada Apa-Apa Ke?

Komen Terbaru

Quote Nazafarin_yusuf 14-5-2019 11:41 PM
Rhyno replied at 13-5-2019 04:20 PM
bideo sebenar si Kuan ni 8 minit la chuols. ada aksi pancut okay. tapi tak banyak la yg keluar....:l ...

Kt mn nk tngok..

Lain-lain Komen

Quote Themilo 9-5-2019 09:54 AM
not bad, meols dah tengok
Quote prettyuglybabe 9-5-2019 10:00 AM
alasan recycle
Quote raxief 9-5-2019 10:00 AM
dia buat ape dlm video tu?
Quote fifie_olin 9-5-2019 10:02 AM
x udah2 stmt sebegitu
abih la ko kuan...seantario dunia dh tau saiz bebird uolss
Quote slyfynx 9-5-2019 10:05 AM
1. Ni kualiti VC, bukan video yg rakam n send.
2. Alasan yang sama je ulang2.

But then, die laki ko. Sukati le kalau ko sgt2 percaya ngn husband sampai cmtu
Quote manehnya 9-5-2019 10:06 AM
biar betui ayu.. still guna skrip yg sama?

hp rosak, hntar kedai,

kalu betoi la, msti dah saman juta2 kt kedai yg repair hp nye tu... ni dah berapa kali dah leak ni, boleh buat duit lah kalu betoi saman..


pelis la, aku yg marhein ni kalu hp rosak beli lain je.. ini kan ayu rodah n dikquan... mstila bleh beli anitime hp baru...


tetap ayu pertahankan lakinye.. mmg la tasty.. tapi .. x serik la si quan tuh..
Quote BoongaKertas 9-5-2019 10:11 AM
hanat betul entah siapa yg RT video penuh heols kat twitter meols yach! ya rabbi! sbb dia bila kita scrol timeline, dia akan auto play vid tu. mujur lah tertengok lepas buka ya. kalau belum buka, mau muntah darah meols
Quote tapirbiru 9-5-2019 10:11 AM
mohon share link video tersebut utk aku membuat penilaian
Quote amikie 9-5-2019 10:12 AM
untung la kedai hp tu x kena saman ekkk??
dah kali ke berapa sihhh
Quote umbut 9-5-2019 10:14 AM
Ye ye je... ada ke laki bini sangap cam tu..
Quote fushimi 9-5-2019 10:14 AM
BoongaKertas replied at 9-5-2019 10:11 AM
hanat betul entah siapa yg RT video penuh heols kat twitter meols yach! ya rabbi! sbb dia bila kita  ...

ni bukan citer recycle kan sis

alasan si rodah tu recycle or alasan terbaru

dari tengok konek laki sendiri kat bideo baik tengok live kan sis

apo punya rodah
Quote EvieWanKenobi 9-5-2019 10:15 AM
kak hang duk kata sangat orang perangai
macam taik..



Quote umbut 9-5-2019 10:15 AM
Themilo replied at 9-5-2019 09:54 AM
not bad, meols dah tengok

Tgk kat ner
Quote bbalik 9-5-2019 10:22 AM
henbeg brpuluh ribu..
hp rosak p reper..
whatdehek
Quote missDollie 9-5-2019 10:24 AM
Sikit aku tak caya player bola gaji puluh2 ribu sebulan henpon rosak hantar kedai..wakakaka..
Quote Minami2013 9-5-2019 10:27 AM
Salah ke hasben-wife notty2 hantar video? Yang salah tu depa yg sibuk sebarkan aib org...

Moralnya jgn rakam gambar2 peribadi yg melampau, kalau dah terbuka aib, sendiri malu
Quote mieymiey 9-5-2019 10:27 AM
Rasanya netizen pun dah boleh agak jawapan si Rodah ni.
Jawapan yang sama jer tiap kali lakinya kantoi.
Gigih si bini backup laki gatal.
Quote tigerads 9-5-2019 10:29 AM
RT gay kehausan lebih byk drp perempuan gatal lobs
Quote Kakak_cun 9-5-2019 10:38 AM
bideo lama ms mula2 dorg kawen mungkin? Rodoh kena tinggal dkala kuan outstation maka tjelir2 la lidah beliau..mungkin kedai yg repair hp sheols  tu dulu leak video bperingkat2? eh kalau mcmtu bykle koleksi video kuan kt hp sheols #donehusnuzon.

Pengajaran le buat kuan..kalau lepasni ada video leak lagi xtau la nak cakap apa..

Lihat semua komen(234)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.139394s Gzip On
To Top