Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Baru 7 Tahun Dah Gatal, Berani Raba Punggung Kawan Perempuan Dalam Kelas

Oleh: Myra Rozi|7-5-2019 12:18 PM Komen: 11
Seorang budak lelaki di Guiyang, Guizhou dipaksa melakukan ketuk-ketampi dalam keadaan separuh bogel di depan khalayak ramai.

Hukuman tersebut dikenakan oleh ibunya sendiri sebagai pengajaran kerana berani memegang punggung budak perempuan sekelasnya.

Daily Mail melaporkan, ibunya mengarahkan kanak-kanak yang berusia 7 tahun itu supaya menanggalkan pakaian dan hanya memakai seluar dalam sebelum mendendanya.

Didenda ketuk ketampi, Foto: Daily Mail
Guru menghubungi saya dan memberitahu anak saya meraba punggung seorang murid perempuan di kelasnya.

Oleh itu, saya harus mengajar dia."

Difahamkan kanak-kanak tersebut memang selalu memberontak.

Enggan namanya dikenali, wanita tersebut dia bertindak demikian supaya anaknya merasai perasaan mangsa.

Saya akan layan dia sebagaimana dia lakukan terhadap orang lain. Biar dia merasai dihukum dan disaksikan orang ramai.

Biarpun guru kata dia masih kecil, namun perbuatan itu adalah serangan seksual sekiranya dia melakukannya ketika dewasa. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 11
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote gideoncross 1-8-2019 09:03 PM
seulgi replied at 1-8-2019 06:30 PM
Bagus maknye takde buat drama anak saya baik budaknya selalu tolong emak di dapur

So yesterday tol statement ni, klau dlu2 ssiapa yg sllu tlong mak kat dapur d anggap as divine, lgi2 anak pompuan. Haha, yg llaki lak msti main bola.

Lain-lain Komen

Quote umbut 7-5-2019 12:26 PM
Bagus mak dia.. amboiiii gataiii ko kecik2 yek
Quote Artemesiaa 7-5-2019 12:48 PM
Pengajaran yang bakal beliau kenang sepanjang hayat
Quote nenekglamer 7-5-2019 04:09 PM
Kalau mak melayu? Kompem budak pompuan tu yg dipersalahkan sbb menggoda anak jantannya utk meraba. Lelaki xpernah salah. Hihihi
Quote akudracula 7-5-2019 04:14 PM
tak yah kata 7 thn...
anak buahku baru 3 thn pandai je gentel etek org..
pastu gelak... cakap ngan mak dia
" mau anak ko nanti puas makan penampar"
Quote Victorioussss 7-5-2019 04:50 PM
akudracula: tak yah kata 7 thn...anak buahku baru 3 thn pandai je gentel etek org..pastu gelak... cakap ngan mak dia " mau anak ko nanti puas makan penampar"{ ...


Kompom dia pnh tgk mak apak dia beromen depan mata sbb tu dia tiru
Ewwww
Quote mizkajura 1-8-2019 05:48 PM
Bagus makcik. Saya sokong dengan padu
Quote tikusmontok 1-8-2019 06:02 PM
Kalo mak adun dapig tu tegas camni takda la dia merogol amah indon kan.
Quote ^pomen_GTR^ 1-8-2019 06:27 PM
wujud lg mak bapak mcm ni..bagus...


selalunya mak bapak dah dtg sekolah gaduh dgn cikgu dah walaupun anak dia yg wat salah
Quote seulgi 1-8-2019 06:30 PM
Bagus maknye takde buat drama anak saya baik budaknya selalu tolong emak di dapur
Quote Pink_Purple 1-8-2019 06:40 PM
mak yang bertanggungjawab
Quote gideoncross 1-8-2019 09:03 PM
seulgi replied at 1-8-2019 06:30 PM
Bagus maknye takde buat drama anak saya baik budaknya selalu tolong emak di dapur

So yesterday tol statement ni, klau dlu2 ssiapa yg sllu tlong mak kat dapur d anggap as divine, lgi2 anak pompuan. Haha, yg llaki lak msti main bola.

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.308828s Gzip On
To Top